Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ena0206
    26. Lipanj 2020. 11:25

Vucice identicno tako sam mijela misljenje kao ti. Ja sam prije ove trudnoce govorila da cu imat 3-4 djece. Nakon poroda-nema sanse vise ni jedno.
    Drugi dan-moooooozda bi jos djece, ali na carski obavezno..
    Sada- jooooj ova beba tako brzo raste, hocu brzo jos jednu. 🙈🙈🙈🙈🙈
    Pcelica mozda joj vaga nije dobra.. Ne vjerujem da je od jucer toliks razlika u gramazi.
    Trudy wtf? Jer nemas grudnjaka? Sta bi tek meni ta rekla, ja hodam u bez grudnja i bez majice.. Vjetrim ih po cijele dane. 🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️

Vucica
    26. Lipanj 2020. 11:27

Trudy

Vidim da je svima uzbudljivo i u trudnoci i nakon nje 😁
    Meni bila patronazna (danas neka druga jer je moja na go).. svu me iskritizirala 😁 em nisam dobro cistila pupak, em krive gace nosim, pa grudnjak nisam imala kad je dosla, to je isto krivo 😁 i tako 😁 ali najbitnije, u tjedan dana smo vratili porodjajnu tezinu 🥳 i moramo se suncat svaki dan jer je zut..

Koliko znam bolje za mlijeko biti bez grudnjaka da sto manje stisce. A kakve su to krive gace 🤔🤔

Vucica
    26. Lipanj 2020. 11:28

ena0206

Vucice identicno tako sam mijela misljenje kao ti. Ja sam prije ove trudnoce govorila da cu imat 3-4 djece. Nakon poroda-nema sanse vise ni jedno.
    Drugi dan-moooooozda bi jos djece, ali na carski obavezno..
    Sada- jooooj ova beba tako brzo raste, hocu brzo jos jednu. 🙈🙈🙈🙈🙈
    Pcelica mozda joj vaga nije dobra.. Ne vjerujem da je od jucer toliks razlika u gramazi.
    Trudy wtf? Jer nemas grudnjaka? Sta bi tek meni ta rekla, ja hodam u bez grudnja i bez majice.. Vjetrim ih po cijele dane. 🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️

😂😂😂 Nisam jedina onda 😘😘

Nikita206
    26. Lipanj 2020. 11:28

BlackLioness

Pozdrav, evo mene opet iz trudnicke ambulante. Prvi puta bila na ctgu, sve savrseno, beba ritala to strano tijelo na mom trbuhu pola sata. Kasnije bila kod glavnog spec. Bilopavlovića na uzv. Kaže da je sve ok, da samo pisljivih tjedan dana je abdomen manji bebi i da je to sve normalno, sada genetika radi svoje. Po njemu nigdje nema tu zastoja ni razloga da me oni prate, a kamoli hospitaliziraju. Doktorica mi pretjeruje. Tri tjedna za redom sam vec u TA bila. Nije se pomirila sa proslim doktorom, a nadam se da sada hoce da me ne sece vise toliko ko mladog majmuna 🤦‍♀️ Danas smo 33 tt. Kaze doktor "Sta se mene tice Vi mi se tu pojavite tek u 38. tjednu 😂🍼 Cak mi je i graf crtal s onim njihovim percentilima cisto da vidim koliko ova paniku dize bzvz… Sad papam, ogladnila od duzeg cekanja, mogu dalje u miru odmarat i uzivat u suncanom petku 🌞🌞🌞 e da, kaze on jos: savjet, naucite se da vas trudnice nitko ne voli, svi dizu ruke jer ste nepredvidive, cas je sve ok, cas se nest zakomplicira, ali morate biti smirene radi sebe i bebe 😂🤣👌

Drago mi je da je sve ok i da ćeš ti sad moći biti mirnija, nažalost morati ćeš i dalje ići kod te svoje al sad bar znaš da sve njene komentare uzimaš s rezervom, a ona nek paničari ako joj se paničari 😁

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Trudy
    26. Lipanj 2020. 11:30

Vucica

Trudy

Meni bila patronazna (danas neka druga jer je moja na go).. svu me iskritizirala 😁 em nisam dobro cistila pupak, em krive gace nosim, pa grudnjak nisam imala kad je dosla, to je isto krivo 😁 i tako 😁 ali najbitnije, u tjedan dana smo vratili porodjajnu tezinu 🥳 i moramo se suncat svaki dan jer je zut..

Koliko znam bolje za mlijeko biti bez grudnjaka da sto manje stisce. A kakve su to krive gace 🤔🤔

Haha, ne znam 😂 to mi je treca patronazna, svaka svoje kolo vodi... Imala sam normalne pamucne gace a ne one mrezaste.. 😁 ah, sta reci.. na jedno uho unutra, na drugo van. Savjeti koji ti pasu prihvatis, s kojima se ne slazes ignoriras i to je to 😁

Polly
    26. Lipanj 2020. 11:31

BlackL supeeer za uredan pregled, sad se opusti i uživaj, s bebom je sve super, mislim da je svakoj od nas "kasnila" beba s obujmom nečega po tjedan dva, to je sve normalno 😉🥰

Ja se spremam za bolnicu na ultrazvuk i baš se veselim vidjeti koliko težimo 😊 Ne ja, već beba haha srećom ne važu me u bolnici uopće 😆

DanijelaBB
    26. Lipanj 2020. 11:32

Trudy

Hahaha pa jel moguće da imaju takav pristup 🙈🙈🙈

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

MissyR
    26. Lipanj 2020. 11:35

Dobar dan cure 🥰🥰
    Cestitke mojim petkasicama 😘😘
    Evo i nas na punih 35 polako postajem nestrpljiva 😜😜
    Bila sam na pregledu, sve ok ctg uredan ja zatvorena jedino mi uzv nije radila ali ajde za 2 tjedna me zato upisala ponovno i uzela mi bris na streptokok...
    Nadam se da i vi uzivate u suncanom petku sa vasim bebicama 💞💞

url=https://lilypie.com]

Vucica
    26. Lipanj 2020. 11:49

Trudy

Vucica

Trudy

Haha, ne znam 😂 to mi je treca patronazna, svaka svoje kolo vodi… Imala sam normalne pamucne gace a ne one mrezaste.. 😁 ah, sta reci.. na jedno uho unutra, na drugo van. Savjeti koji ti pasu prihvatis, s kojima se ne slazes ignoriras i to je to 😁

😂😂 Moja je vec nekoliko puta bila nije se jos niti jednom interesirala za moje donje rublje 😂😂 

26. Lipanj 2020. 11:50

Pčelica06

BlackLioness super za pregled!! Nadam se da će se doktorica malo smiriti. Mene zanima da li si otkrila zbog čega si morala biti na tašte?
    Čestitke svim krafnicama na punim tjednima!!!

Pitala sam ih jucer, smijala se sestra da kaj gluposti doktorica govori, da normalno se najedem i dodjem danas 😂🤣👌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.