Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vucica
    25. Lipanj 2020. 09:41

Pčelica06

Jutro! Čestitke svima na punim tjednima i sretno na pregledima!!
    Ena da, i ja sam pred kraj trudnoće bila u velikom strahu i jedva čekala da se rodi, a sad opet imamo druge brige i bila sam svjesna da tome nikad kraja. S ovime da treba uživati u svakom trenutku se slažem u potpunosti. Začas će biti veliki i pitat ćemo se kad su narasli isto kao što se sad pitam(o) kad je prošlo tih 40tj od + 😮💙❤
    Vučica da to je taj skok u razvoju. Meni je to bilo baš iscrpljujuće i psihički i fizički jer stalno imam neku sumnju da li je sve u redu pa zašto toliko plaće itd…
    Mimoza mi smo nešto manji od vas, ali isto primjećujem da je puno drugačiji nego onih prvih dana u bolnici. Zbilja brzo rastu🍄

Hvala ti draga bas tako se brinem je li sve u redu, citam da je bolje izdrzat na cici jer si tako on navuce mlijeka za dalje, a opet ne zelim da je gladan jer tek sutra se vazemo opet, ne znam je li porodjajnu tezinu vratio

Amneris
    25. Lipanj 2020. 09:48

Jutro krafnice! 
    Sve sam iščitala, ali najviše sam zapamtila predivne Mokvicu i Rio u dugim haljinama i Zmyino zlato preslatko!
    Mrvičak imam istu situaciju sa streptokokom, radila sam bris 5 dana prije poroda i dan danas ne znam je li bio pozitivan. Na porodu sam im to napomenula, rekli su da će provjeriti u kompjuteru, pa je valjda bio negativan. To me ipak i dalje malo kopka. Trebala bih zvati gin i provjeriti.
    Elenalinapepi i ja imam proždrljivicu, a isto je jako male porođajne težine rođena, samo 2490 je imala. Patronažna se čudi kad kažem da joj je 120 ml normala po obroku. Ali ona baš živčano traži još i trpa ruke u usta dok ne dobije. Sad već ima skoro 3500 g, porođajnu težinu je vratila u nekoliko dana 🙈
    Lollypop si ti pitala za tlak? Meni je induciran porod u 37 tt zbog preeklampsije pa pitaj što te zanima. Nisam imala nikakve simptome osim u nekoliko navrata natečenih očiju i zglobova i naravno visokih vrijednosti tlaka i proteina u mokraći. U Rijeci ne daju terapiju ispod čak 150/100, to im je kao granična vrijednost za trudnice. 
    Žene drage, moj dragi je morao ići raditi u Austriju i sad će dolaziti vikendom, a u međuvremenu traži posao ovdje jer ga vuče doma. Ja sam čak od tog stresa ostala bez mlijeka na dva dana, ali sad kad sam vidjela da mogu sama mi se opet vratilo samopouzdanje. Bilo me strah kako ću po noći, ali ide nam super. Preko dana je moja mama tu pa mi skuha, baš mi to zlata vrijedi.

• anav05
    25. Lipanj 2020. 09:53

Amneris

Jutro krafnice!
    Sve sam iščitala, ali najviše sam zapamtila predivne Mokvicu i Rio u dugim haljinama i Zmyino zlato preslatko!
    Mrvičak imam istu situaciju sa streptokokom, radila sam bris 5 dana prije poroda i dan danas ne znam je li bio pozitivan. Na porodu sam im to napomenula, rekli su da će provjeriti u kompjuteru, pa je valjda bio negativan. To me ipak i dalje malo kopka. Trebala bih zvati gin i provjeriti.
    Elenalinapepi i ja imam proždrljivicu, a isto je jako male porođajne težine rođena, samo 2490 je imala. Patronažna se čudi kad kažem da joj je 120 ml normala po obroku. Ali ona baš živčano traži još i trpa ruke u usta dok ne dobije. Sad već ima skoro 3500 g, porođajnu težinu je vratila u nekoliko dana 🙈
    Lollypop si ti pitala za tlak? Meni je induciran porod u 37 tt zbog preeklampsije pa pitaj što te zanima. Nisam imala nikakve simptome osim u nekoliko navrata natečenih očiju i zglobova i naravno visokih vrijednosti tlaka i proteina u mokraći. U Rijeci ne daju terapiju ispod čak 150/100, to im je kao granična vrijednost za trudnice.
    Žene drage, moj dragi je morao ići raditi u Austriju i sad će dolaziti vikendom, a u međuvremenu traži posao ovdje jer ga vuče doma. Ja sam čak od tog stresa ostala bez mlijeka na dva dana, ali sad kad sam vidjela da mogu sama mi se opet vratilo samopouzdanje. Bilo me strah kako ću po noći, ali ide nam super. Preko dana je moja mama tu pa mi skuha, baš mi to zlata vrijedi.

A joj, vjerujem da je strasno... Vjerujem da ces ti to uspješno proći sve, a njemu držim fige da nađe što prije nesto bliže vama🙂
    Super da imas mamu da ti pomogne!
    ___
    39+4

zmya
    25. Lipanj 2020. 10:13

Jutro.. samo cu vas pozdravit kratko. Mucili su nas grcici sinoc do dugo u noc, mama se brinula i nije nista spavala, mali je stalno na sisi(vjerojatno skok u razvoju obzirom da je i grintav malo i sve), sad ga evo hranim pa cu probat pobjec s njim u setnjicu. 
    Netko je pitao za oticanje nogu nakon CR, nemam problema s tim, al zato sa modricama po nogama i pucanjem vena, kapilara da. Jos me uvijek pece rez i boli maternica na dodir. Krvarim manje al jos uvijek, imam cijelo oteklo brdo duz reza iznad njega koje je bolno, vjerojatno neki hematom od ispod, ginicka mi je na godisnjem cijeli sedmi mj pa cu poc na kontrolu nakon 6tj negdje pvt.
    Krafnice uzivajte mi, idem malo sa ljubavicom se druskat na svjezem zraku 🥰😘

zmya
    25. Lipanj 2020. 10:15

I znam da je oatronazna rekla ne za Espumisan+Biogaia kapi kombu al netko od vas tako radi ako se ne varam? Jel bi mu mogla ubacit jos Espumisan il je to too much?

m_maaree
    25. Lipanj 2020. 10:21

Jutro cure...
    Cwstitke na punim tjednima i sretno na pregledu..
    Ja sam isla opet,ctg uredan,moja dokzorica nije mogla sic imala porod,pa mi drugi doktor ocitao ctg.. Uglavnom je uredan,ja posto nemam nikakvih bolova da dodjem u ponedjeljak da mi skinu konac od serklaza.. Rekao mi je da spakujem stvari za svaki slucaj.. Dva prsta sam otvorena pored serklaza,pa kad se skine konac vidjet ce stanje i po tome zakljucit da li da ostanem il kuci do bolova .. Evo sva sam u fazonu da cu ja roditi iduci tjedan  haha.. Zasad sam ok,nema bolova,tu i tamo se stvrdne stomak samo..

m_maaree
    25. Lipanj 2020. 10:22

I daaa u 15 dana nisam kilograma dobila 😁

Vucica

Zmya mislim da smo u istoj situaciji sa skokom 😁 jucer sam bila luda od brige ali poslije sam citala malo da bi to moglo biti, pa sam se smirila samo da znam sto je 😅 prosetali I proveli vecer na cici poslije spavao ko top morala ga budit. Sad je opet lud ali dolaze nam moji pa cu ga isto u kolica na svjez zrak. Jesu ti rekli da su normalne te modrice po nogama? 

Trudy

zmya

Jutro.. samo cu vas pozdravit kratko. Mucili su nas grcici sinoc do dugo u noc, mama se brinula i nije nista spavala, mali je stalno na sisi(vjerojatno skok u razvoju obzirom da je i grintav malo i sve), sad ga evo hranim pa cu probat pobjec s njim u setnjicu.
    Netko je pitao za oticanje nogu nakon CR, nemam problema s tim, al zato sa modricama po nogama i pucanjem vena, kapilara da. Jos me uvijek pece rez i boli maternica na dodir. Krvarim manje al jos uvijek, imam cijelo oteklo brdo duz reza iznad njega koje je bolno, vjerojatno neki hematom od ispod, ginicka mi je na godisnjem cijeli sedmi mj pa cu poc na kontrolu nakon 6tj negdje pvt.
    Krafnice uzivajte mi, idem malo sa ljubavicom se druskat na svjezem zraku 🥰😘

Meni je nakon carskog bilo oteceno oko reza sigurno jedno 2 mjeseca. Kad sam isla skidat save (nakon tjedan dana) mi je ginekologica rekla da je to normalno kod zena koje su dosta mrsave, tj da im se vise vidi ta oteklina 😉 i krvarila sam svih 40 dana od poroda, ne nesto strasno, ali jesam. Isto mi je gin rekao da je kod cr to normalno.. i bolilo me na dodir oko reza jako dugo. Ali mozes si lagano masirat taj oziljak svaki dan

zmya
    25. Lipanj 2020. 10:23

Amneris drzite se, cuvaj mlijeko i drzim fige da de nesto zskoro otvori tu vama blize! ♥️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.