Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MissyR
    24. Lipanj 2020. 23:24

Hello cure drage 😊😊
    Evo da se javim malo tu sam nisam pobjegla nego citam uvijek kad legnem u krevet i uhvatim vremena 😊
    Cestitam mamama i zelim dobrodoslicu novim malim krafnicama 🥰🥰
    Nikita,Snoopy sto se mene tice ja isto mogu sutra a u petak imam i ja pregled ujutro pa eventualno poslije pregleda😉

url=https://lilypie.com]

Rose1
    25. Lipanj 2020. 00:43

Ena lijepooo, vi u setnjici bili, mene jos sve boli ni ne pomisljam.na to...a stres draga, ja mislim da sw oni cesto zagrcnu

Mila js ti ne znam, mozda netko od cura
    Ena, Danijela ocito je to normalno, ogromne su sve to promjene. Ja se isto prepala i zvsla hitnu. Rekli da je bitno da su obje nateknute
    Lina i moj je prozdrljivac, rekla patronazna da ne dajem bas za sada vise od 60 pa da cemo za koji dsn na vise
    Kaktusica ma uzas, znaci nju su na casicu😤mozda sam to trebala traziti, a sto cu, nisam znala
    Kako si mi ti? Jesi bolje?
    Mimoza slazrm se

💙

Rose1
    25. Lipanj 2020. 00:47

Kaktusica mislim da su cure spominjale hladan tus, mozda onaj gel Mg

💙

Rose1
    25. Lipanj 2020. 00:48

Cure u cemu drzite mlijeko u frizideru. Ima za kupiti u ljekarni?

💙

Ely
    25. Lipanj 2020. 01:24

Rose imaju one kao vrećice za skladištenje mlijeka, možda ti one mogu pomoći.

marmar
    25. Lipanj 2020. 01:33

Thanks za savjete, ma bućnut ću se makar kratko i u suhi kupaći i dobro.
    Jao kad vidim te postporođajne brige 🙈, nisam nikad niti razmišljala o tome što ako beba ogladni kad odemo nekud vani, kako s mlijekom i svime... Btw zvuči mi super kad beba spava po 4-5h u komadu, i ja bih takvu 😀.
    Laku noć curke

https://lb1f.lilypie.com/UVNlp2.png

Vucica
    25. Lipanj 2020. 04:26

Rose to mi je bio razlog za plakanje na pocetku :) sad sve vise cica, a jucer se nije skinio s cice cak mi odbija bocicu 😂 2 puta mu pravili dohranu on nesto malo popije I grize me za cicu kroz majicu da nije to taj skok u razvoju?
    Mlijeko sam drzala u bocici od izdajalice pa narucila case s poklopcem od Aventa. Znam da neki kupuju sterilne case za urin u ljekarni.

• Bebac24
    25. Lipanj 2020. 06:26

Mila7

Pozdrav svima 🥰😘
    Ne stignem vas redovno citati pa nisam bas u toku al vidjela sam Danijela pita za carski i otečene gležnjeve. Ja sam imala 3 carska i niti jednom nisam imala nikakve nuspojave nakon carskog. Jedino mi uvijek pozli prilikom dobivanja spinalne
    Od bočica i dudaimam Dr Browns i Mam dude i nama su super.
    Nego imam pitanje, mali mi u nazad 2 dana na preponama ima kao ispucanu kozu, kao sitni kružići. Jel znate sto je to? Posumnjala sam na gljivice al vidim na netu da drugacije izgledaju. Pitala sam patronažnu al je neka mlada i pojma nema

Biti ce gljivice, makar nazovi patronaznu da ti prepise kremu bolje nego da se siri. Tako sam i ja mislila nije nista pa smo jucer ustanovilr da su gljivice

Mocho
    25. Lipanj 2020. 06:44

Hvala vam curke na odgovorima :) 
    .
    Brinem jer spava bas lijepo, a mlijeko nije doslo, za kolostrum ni ne znam jel ide to pa kad je budim za cicanje jako se uznemiri i samo zeli spavati nazad. 3 sata joj je premalo ocito, a na 4-5 je vec oni uzmu i daju dohranu. Jucer preko dana smo uspjeli malo cicati, ali onda je dosla neka sestra i pocela da je mala gladna, da otvara usta, a ja je taman makla s cice da odmori jer se sva oznojila i unervozila i pocela odbijati. Samo mi nervozu nabija ta zena 😖😖😖 Poslije je i sama vidjela da beba odbija i uzme si liz za uspavat se...
    .
    Jedva cekam doma!!! 
    .
    Krafnice zelim vam sretne pune tjedne i da vam bebe cicaju i spavaju mirno 😇🥰😘😘😘
    .
    Tko nam je slijedeci? Jel nam se eovny javila? 

dana130
    25. Lipanj 2020. 06:46

Dobro jutro drage moje 😘
    Marmar ma ja sam sam jednom farbala i rekla sam prije poroda jos jednom, jer mi blajha izrast pa da ipak ne pretjerujem.
    Trudy suoer za setnjicu 💪 ni ne trebas za pocetak forsirat 😘
    Rose da, sjetila sam se tebe, i ja sam govorila negdje cu pocetkom 7.mjeseca,ali da me nebi iznenadila ranije 😂 ali zam ja da si ti mama lijepa i bez frizera 😘😘
    Ena odlicno za setnjicu. Ja vec mastam o setnjama 😂
    Ja prijavljujem opet katastrofalnu noc, em sam se mislim jucer preforsirala, da me trbuh bas bolio, na lijebi bok nekako, na desni sve zvjezdice vidim. Pa mi uzasno vruce, pa kad idem pit vodu si u kuhinji otvorim prozor da malo udahnem zraka, pa me propuse, pa kasnije ne mogu spavat ker si mislim da sam mokra stala na propuh insta ako se sad prehladim. Veselo u svakom slucaju 🤦‍♀️ vise ne moggu ni sjediti sa skupljenim nogama jer mi smeta trbuh i stiscem ga, vec moram rasiriti noge 😂 vidjet cemo kako ce to danas kod frizerke proc. Ja ne znam je me ona stisce ali meni je tolili pritisak na jaknike i opcenito mjehur da imam osjecaj da na lagani dodir sve boli

Baby girl 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.