Kaktusica nama je jučer bilo ok tek 111 danas skočilo na 180 pa su je stavili u tu dekicu da ne bi još skočilo.
Rose meni je jučer bia drugi dan nakon i ležin pop gledan noge nema gležnjeva kostiju, ma ništa...živi užas. Zvala san odma sestru jer san se pripala pa mi je rekla, a potvrdila i dr na viziti, da je to uobičajena pojava nakon carskog i da bi trebalo splasnut u roku od najviše misec dana. Poslala mužu sliku pa mi je reka da mogu u Život na vagi 😄
A nikad nisan imala s tim problema niti sad u trudnoći, uvik san imala normalne mršave gležnjeve i stopala.
Nadohrana u bolnici ode u St idu svaka 3h i pitaju kome treba odnosno ko želi. Svako može odlučit za sebe oće li isključivo dojit, ili samo bocu ili kombinirat.
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Natecene noge evo meni se tek sada vratile u normalu. Ocajne su bile.. Toliko je desna bila otecena i modra da sam isla par puta u bolnici na ultrazvuk da vide jel imam trombozu. Grozno.
Hvala svima vezano za savjete za bočicu, onda ću uzeti još jednu dr. Brown nek se nađe 😊
Fenjer ma da, rekla je da je to normalno, ne trebaš se brinuti. 😉 A mam sam uzela u dm-u.
Curke koje danas punite tjedne čestitam, posebno kolacic i Seleni na velikih 30! 🎊🎉
Panda tako sam i ja "brćkala" noge dok su se drugi kupali. A i fotkali smo se https://ibb.co/rvHhknR
Ovu sliku planiram izraditi u malo većem formatu za zid u spavaćoj sobi. 😊
Flo baš je lijepi trbuščić.
Bas si predivna, slika je savrsenstvo 😍
Ja sam se dosla samo javiti, padam s nogu od umora. Nisam ulazila par dana na forum pa sad trazim jeli tko rodio u meduvremenu 😁
Mocho meni su u bolnici rekli da ga moram svako 3 sata buditi i hraniti. Kada smo dosli kuci on odmah 4 sata u komadu spavao i ja jadna pocela da ga budim i kvasim noge vodom i guram mu cicu, al nije htio, nije bio gladan. Tako ja njega ostavim da se sam probudi kad hoce jesti i sad to nekad zna biti i nakon 5 sati sna. Meni je super jer se mogu i ja naspavati. Sve dok nema zuticu beba i dok dobro dobiva na tezinu, ja je ne bih budila zbog cicanja. Mi tako radimo vec 2 tjedna i super nam je.
Ena mi kad idemo vani, ja uvijek izdojim jednu flasicu mlijeka i ponesem za svaki slucaj.
Pa kad citam te postporodajne tegobe, majke mi ako vam svima nije gore sad nakon poroda nego kako vam je bilo u trudnoci 😱. Bas sam sokirana i bas mi je zao za sve probleme koje vas muce. 😣
Mocho meni su u bolnici rekli da ga moram svako 3 sata buditi i hraniti. Kada smo dosli kuci on odmah 4 sata u komadu spavao i ja jadna pocela da ga budim i kvasim noge vodom i guram mu cicu, al nije htio, nije bio gladan. Tako ja njega ostavim da se sam probudi kad hoce jesti i sad to nekad zna biti i nakon 5 sati sna. Meni je super jer se mogu i ja naspavati. Sve dok nema zuticu beba i dok dobro dobiva na tezinu, ja je ne bih budila zbog cicanja. Mi tako radimo vec 2 tjedna i super nam je.
Ena mi kad idemo vani, ja uvijek izdojim jednu flasicu mlijeka i ponesem za svaki slucaj.
Kakva je situacija sa mlijekom kad se izdoji? Nisam se jos o tome educirala...jel treba odmah za hranjenje ili u frizider ili moze biti na sobnoj temp.i koliko dugo?
Marmar ja sam se u prvoj trudnoci kupala do zadnjeg tjedna doslovce ali kod mojih na Kvarneru, ali u Du je cesto more sporko, bude cesto eserihije i jos nekih bakterija u moru pa me bilo strah. Idi samo na provjerene plaze. Sad se ne kupam jer mi se iskreno ne da, more mi je na 50m a ja lijena a kaze mi mali da je malo i hladno. Taman sam se rijesila onog betahemolitickog streptokoka pa da ne riskiram.
Rose meni prijateljica rodila pred mjesec dana u Rijeci, kaze da su malenu sestre hranile na casicu. Mozda je do sestara. I sama sestra S. od naseg doktora je rekla da ih ima svakakvih... Meni su s malim isto bile svakakve, neke su se bas trudile da mi uspostave dojenje a neke su bile drske i bezobrazne... Bas je to uzas da sve ovisi kako na koju naletias umjesto da postoji nekakav standard.
.
Cure, mene strasno ali strasno muce nemirne noge , ima li netko kakav tip&trick, bilo sto.... Hodam na prstima, masiram, tusiram hladnom vodom..ma nista, za izluditi je vise...
Ma moj isto spava-jede-presvlaci se i tako u krug.. uglavnom se budi prije ta 3 sata, tako da ga ni ja ne budim. Sad samo cekam ce se te sise malo normaliziraju jer mi je to horor ako duze spava
Ja moram prijavit jednu gladnu pohlepnu bebu. Ona bi stalno jela.pokusavamo neki ritam uvest ali nesto uvihek poremeti haha. Jela je 60ml par tjedana na 3h cca i postala odjednom nervozna skuzili mi gladna je..povecali par dana na 90ml na 4h.. i opet panika dva dana i sad dok ne pojede 150 nije mirna.. 4-5h .. neznam vise jel to normalno? Haha. I evo sad sam joj morala dat jos 30ml a jela je u 21 h jer nervozna i koprca se i onda od toga i bljuca ..i bljucanje nsm je novost u nazad par dana to sam se prepala bas kao sta je sad to. Ugl za jednu malu palcicu koja vec ima 3kg negdje nas je zderoo.. petak je imala 2800 a patronazne ne dolaze pa neznam koliko sad ima...eto neznam dal je to sad normalno 🙈🤣
Mimoza tako i moj isto odvali 5 sati u komadu.. Kad sam skuzila da nije gladan, ne budim ga vise.. Super ideja.. Izdojit lipo bocicu i miran biti.
Kako si ti? Je li te jos emocije i hormoni drze? Meni je ajme.
Kolacic ova savjetnica za dojenje je meni rekla za izdojeno mlijeko- 2h na sobnoj temp., 72h u hladnjaku, 6 mjeseci u zamrzivacu, ali samo ako je zamrzivac odvojen od hladnjaka.
Premda sam vidila razlicite price oko toga koliko i kako se moze skladistiti.. Drzim se ovoga sto mi je ona preporucila
Sortiraj odgovore
Najstariji