Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DanijelaBB
    24. Lipanj 2020. 22:29

Kaktusica nama je jučer bilo ok tek 111 danas skočilo na 180 pa su je stavili u tu dekicu da ne bi još skočilo.
    Rose meni je jučer bia drugi dan nakon i ležin pop gledan noge nema gležnjeva kostiju, ma ništa...živi užas. Zvala san odma sestru jer san se pripala pa mi je rekla, a potvrdila i dr na viziti, da je to uobičajena pojava nakon carskog i da bi trebalo splasnut u roku od najviše misec dana. Poslala mužu sliku pa mi je reka da mogu u Život na vagi 😄
    A nikad nisan imala s tim problema niti sad u trudnoći, uvik san imala normalne mršave gležnjeve i stopala.
    Nadohrana u bolnici ode u St idu svaka 3h i pitaju kome treba odnosno ko želi. Svako može odlučit za sebe oće li isključivo dojit, ili samo bocu ili kombinirat. 

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

ena0206
    24. Lipanj 2020. 22:33

Natecene noge evo meni se tek sada vratile u normalu.  Ocajne su bile.. Toliko je desna bila otecena i modra da sam isla par puta u bolnici na ultrazvuk da vide jel imam trombozu. Grozno.

yvette
    24. Lipanj 2020. 22:49

Mokvica

Hvala svima vezano za savjete za bočicu, onda ću uzeti još jednu dr. Brown nek se nađe 😊
    Fenjer ma da, rekla je da je to normalno, ne trebaš se brinuti. 😉 A mam sam uzela u dm-u.
    Curke koje danas punite tjedne čestitam, posebno kolacic i Seleni na velikih 30! 🎊🎉
    Panda tako sam i ja "brćkala" noge dok su se drugi kupali. A i fotkali smo se https://ibb.co/rvHhknR
    Ovu sliku planiram izraditi u malo većem formatu za zid u spavaćoj sobi. 😊
    Flo baš je lijepi trbuščić.

Bas si predivna, slika je savrsenstvo 😍
    Ja sam se dosla samo javiti, padam s nogu od umora. Nisam ulazila par dana na forum pa sad trazim jeli tko rodio u meduvremenu 😁

mimoza
    24. Lipanj 2020. 22:58

Mocho meni su u bolnici rekli da ga moram svako 3 sata buditi i hraniti. Kada smo dosli kuci on odmah 4 sata u komadu spavao i ja jadna pocela da ga budim i kvasim noge vodom i guram mu cicu, al nije htio, nije bio gladan. Tako ja njega ostavim da se sam probudi kad hoce jesti i sad to nekad zna biti i nakon 5 sati sna. Meni je super jer se mogu i ja naspavati. Sve dok nema zuticu beba i dok dobro dobiva na tezinu, ja je ne bih budila zbog cicanja. Mi tako radimo vec 2 tjedna i super nam je.
    Ena mi kad idemo vani, ja uvijek izdojim jednu flasicu mlijeka i ponesem za svaki slucaj. 

Kolacic
    24. Lipanj 2020. 22:59

Pa kad citam te postporodajne tegobe, majke mi ako vam svima nije gore sad nakon poroda nego kako vam je bilo u trudnoci 😱. Bas sam sokirana i bas mi je zao za sve probleme koje vas muce. 😣

Kolacic
    24. Lipanj 2020. 23:02

mimoza

Mocho meni su u bolnici rekli da ga moram svako 3 sata buditi i hraniti. Kada smo dosli kuci on odmah 4 sata u komadu spavao i ja jadna pocela da ga budim i kvasim noge vodom i guram mu cicu, al nije htio, nije bio gladan. Tako ja njega ostavim da se sam probudi kad hoce jesti i sad to nekad zna biti i nakon 5 sati sna. Meni je super jer se mogu i ja naspavati. Sve dok nema zuticu beba i dok dobro dobiva na tezinu, ja je ne bih budila zbog cicanja. Mi tako radimo vec 2 tjedna i super nam je.
    Ena mi kad idemo vani, ja uvijek izdojim jednu flasicu mlijeka i ponesem za svaki slucaj.

Kakva je situacija sa mlijekom kad se izdoji? Nisam se jos o tome educirala...jel treba odmah za hranjenje ili u frizider ili moze biti na sobnoj temp.i koliko dugo?

kaktusica
    24. Lipanj 2020. 23:08

Marmar ja sam se u prvoj trudnoci kupala do zadnjeg tjedna doslovce ali kod mojih na Kvarneru, ali u Du je cesto more sporko, bude cesto eserihije i jos nekih bakterija u moru pa me bilo strah. Idi samo na provjerene plaze. Sad se ne kupam jer mi se iskreno ne da, more mi je na 50m a ja lijena a kaze mi mali da je malo i hladno. Taman sam se rijesila onog betahemolitickog streptokoka pa da ne riskiram.
    Rose meni prijateljica rodila pred mjesec dana u Rijeci, kaze da su malenu sestre hranile na casicu. Mozda je do sestara. I sama sestra S. od naseg doktora je rekla da ih ima svakakvih... Meni su s malim isto bile svakakve, neke su se bas trudile da mi uspostave dojenje a neke su bile drske i bezobrazne... Bas je to uzas da sve  ovisi kako na koju naletias umjesto da postoji nekakav standard.
    .
    Cure, mene strasno ali strasno muce nemirne noge , ima li netko kakav tip&trick, bilo sto.... Hodam na prstima, masiram, tusiram hladnom vodom..ma nista, za izluditi je vise...

Trudy
    24. Lipanj 2020. 23:09

Ma moj isto spava-jede-presvlaci se i tako u krug.. uglavnom se budi prije ta 3 sata, tako da ga ni ja ne budim. Sad samo cekam ce se te sise malo normaliziraju jer mi je to horor ako duze spava

• elenalinapepi
    24. Lipanj 2020. 23:20

Ja moram prijavit jednu gladnu pohlepnu bebu. Ona bi stalno jela.pokusavamo neki ritam uvest ali nesto uvihek poremeti haha. Jela je 60ml par tjedana na 3h cca i postala odjednom nervozna skuzili mi gladna je..povecali par dana na 90ml na 4h.. i opet panika dva dana i sad dok ne pojede 150 nije mirna.. 4-5h .. neznam vise jel to normalno? Haha. I evo sad sam joj morala dat jos 30ml a jela je u 21 h jer nervozna i koprca se i onda od toga i bljuca ..i bljucanje nsm je novost u nazad par dana to sam se prepala bas kao sta je sad to. Ugl za jednu malu palcicu koja vec ima 3kg negdje nas je zderoo.. petak je imala 2800 a patronazne ne dolaze pa neznam koliko sad ima...eto neznam dal je to sad normalno 🙈🤣

ena0206
    24. Lipanj 2020. 23:22

Mimoza tako i moj isto odvali 5 sati u komadu.. Kad sam skuzila da nije gladan, ne budim ga vise.. Super ideja.. Izdojit lipo bocicu i miran biti.
    Kako si ti? Je li te jos emocije i hormoni drze? Meni je ajme.
    Kolacic ova savjetnica za dojenje je meni rekla za izdojeno mlijeko- 2h na sobnoj temp., 72h u hladnjaku, 6 mjeseci u zamrzivacu, ali samo ako je zamrzivac odvojen od hladnjaka.
    Premda sam vidila razlicite price oko toga koliko i kako se moze skladistiti.. Drzim se ovoga sto mi je ona preporucila

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.