Vucice haha mi smo bas lude, sta ces se brinuti, uzivaj u dojenju 😁 Sreca pa nije obratna situacija. Drzim fige tebi i Pcelici sutra. Sigurna sam da su se malci zdebljali. Ja na svom primijetim da je deblji, a isto jedva cekam da dodje patronazna da ga izvagamo. Mi slj tjedan imamo snimanje kukova i pregled kod pedijatra. Sigurno i cjepivo 😬
Zmya jesu li mu tek sad poceli grcevi? Ja mislila ako ne pocnu s nekih tjedan dana da nece nikako ni doci.
Amneris draga nemoj toliki stres sebi stvarati. Vidis koja steta moze nastati. Sreca pa se mlijeko vratilo. Naravno da mozes sve sama, ti si mama. Ne daj se ❤️
Lordy eto bas lijep datum za roditi. Zelim ti puno srece sutra 🥰
Polly haha dobro si ti to izvela sa uzv. Bas su pri kraju trudnoce skrti s tim. Pa sretno sutra na pregledu 🤗
Amneris želim da vam se sto prije posloži situacija i da muž nadje posao, a ti pokušaj sebi ne stvarati stres, jer žena si, nema toga sto same ne možemo 😀
Lordy sretno sutra! I ja jedva čekam da mi se život okrene naglavačke.
Cure je li moguće da mi je ctg ocitavao trudove na 100, a ja ih nisam osjećala? Još prije 3 dana mi je rečeno da ću roditi, a u mene nikakvog pomaka. Otvorena 3 prsta, sluzni ispao, ctg ocitavao trudove, a ništa se ne dogadja :(
Trudy a bugabooo klizi , super da si zadovoljna... uvijek smetnem.ko je yoyo uzeo 🤣🤣🤣
Lordy sretno sutra 💙
Mamice super vi to sve gurate .. i dobro si Mimoza rekla, sve je to individualno.... ja se stvarno ne bojim niceg dok ne krene .. mislim znam otp sta me ceka... mada sam dosta toga i zaboravila... ali iskreno jedva cekam da to prodje... mene jedini strah koji drzi oce sve bit uredu.. a sve ostalo prodje!!!
Moju curu nakraju nesto ujelo za oko, dobili mast i kapi pa ce proc 😅
Mare super za pregled... jos koji dan pa kad god krene 💙
Mimoza da tek sad, ova dva tri dana se grcio. Onda sam vjerojatno nesto pojela sta mu ne odgovara? 😕
Mimoza, Ely hvala cure! Potpuno ste u pravu!💪🏻
Maggy drago mi je da je malena dobra i da vam lijepo ide!
Amneris draga, bas mi je zao sto je dragi morao otici. Drzim fige da cim prije tu nađe posao. Mozes ti sve💪💪💪drago mi je da se vratilo mlijrko
Maree odlicno za dobar pregled. Bebac je velik i bit fe sve superrr
Zmya i meni ti jw dosao ogroman hematom, kaze patronaza da se smanjio, boli ful i tako
Zao mi za glupe grcice😤to je za poluditi kad gledas kako se muci, a ne mozes mu pomoci
Lordy sretnoooo🍀
Ivcy bit ce bolje za koji dan...i mi ti se mucimo sa sisanjem pa uglavnom izdajamo...drzi se
Maggy bravo curke
Vucica a bebice imaju faze, glavno da papa iako nisam ni ja cula da odbijaju bocu...sigurno je to sve normslno
Polly odlicno za pregled
Ena i ja se sve pripremam za pranje kose...jos me sve boli
Elly drzim fige da bebica stigne cim prije
💙
Zadržali me na odjelu.Sutra carski.Beba 3600 g.Nadala sam se da bude 26.6.2020 i ostvarila mi se želja.Ne mogu vjerovati da mi se sutra život okreće naglavačke.
Sretno Lordy, bas si ljepo to napisala i drago mi je da ce ti se zelja ispuniti 🥰. Svakako nam se javi kad stignes 😘
Cestitam pune tjedne svim cetvrtkasicama i zelim vam svima uredne kontrole. 🥳🍀 Javite se 🤗
Cestitke cure na punim tjednima i na dobrim pregledima!
Slike od jucer su super, odlicno izgledate mokvica rio ako se ne varam 🤦♀️
Lordy sretno sutra 🤞
Missy kada imas pregled sutra?
Amnerisželim da vam se sto prije posloži situacija i da muž nadje posao, a ti pokušaj sebi ne stvarati stres, jer žena si, nema toga sto same ne možemo 😀
Lordy sretno sutra! I ja jedva čekam da mi se život okrene naglavačke.
Cure je li moguće da mi je ctg ocitavao trudove na 100, a ja ih nisam osjećala? Još prije 3 dana mi je rečeno da ću roditi, a u mene nikakvog pomaka. Otvorena 3 prsta, sluzni ispao, ctg ocitavao trudove, a ništa se ne dogadja :(
Ely moja kolegica ti je bila u slicnij situaciji ko i ti, samo 4 prsta otvorena nekih 5 dana, kaze isto da joj je ispao sluzni cep i onda je skroz normalno rodila dan prije termina. Ne brini, bit ce to sve ok. Sjecam se da je neka cura...jel Svea(?!) isto komentirala da nije previse osjecala trudove, a da joj je ctg ocitavao. Znam da je jedna bila.
Cure hvala vam za info za cuvanje izdojenog mlijeka 👍
Amneris zelim vam da ti muz nade posao sto blize cim prije, ali nemoj se sa time toliko zamarati. Vjeruj mi mozes ti to sve. 💪 Kad sam se ja rodila, moja mama je taman navrsila 18 godina i zavrsila 3.razred srednje. Jos ju je cekao 4.razred. Tata je studirao i zivio u Zagrebu te isto samo vikendima dolazio doma. Ona je sve uspjela. Evo, najozbiljnije ja se divim toj zeni! 🥰Znam da je mozda glupa usporedba, ali smatram da smo mi puno zreliji i odrasliji nego kaj su moji bili kad su me dobili i svejedno su sve odlicno ishendlali. Znam da je tesko, ali samo vjeruj u sebe i bude sve super 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji