Dana vidim da ti je veselo ☺️ ja isto pred kraj nisam mogla sjedit skupljenih nogu 😁
Meni se mali nocas samo 2x probudio. Sise prepune, majica cijela mokra, ja ljepljiva sva od tog mlijeka, milina... Jedva cekam da se to unormali jer mi je ovo strava i uzas 😕
Jutro cure 💗
Čestitke mojim četvrtkasicama na punim tjednima Back, Točka, Lordy, Mocho, Nikita, Daisy, Panda!!!
Trudy svaka cast na setnji... koja si kolica uzela???
Izdojeno mlijeko -neko je vec napisao... ali 2 sata na sobnoj, 72h u hladnjaku i do 6 mj. U zamrzivacu... ja sam stavljala u one casice za urin sterilne... meni bilo zgodno... pisala datum na njima i spremala.
Šetnje kako je bilo hladno , tek smo krenili setat s mjesec dana , tad bi je podojila prije izlaska i za cca 2 sata kad bi se vratila... nisam vani nikad dojila...
Evony se nije javila da je rodila, njoj je pukao vodenjak???
Ja sam malo bolje spavala nego zadnjih dana, ali opet se budila ... maloj mi otekao kapak pa danas moram vidjeti sta s tim....
Sretno na pregledima 🥰
Dana joj i ja se moram bojati, izrast mi je koma... isto nisam od prije korone.... uzivaj 🤩
Trudy, vidim i tebi je veselo 😂 ah cari trudnoce i roditeljstva 😂
Trancie 😘
Baby girl 💜
Da vidim ako me pusti link za cuvanje mlijeka od rode
http://www.roda.hr/portal/dojenje/opcenito-o-dojenju/pohranjivanje-i-cuvanje-majcinog-mlijeka.html
Jutro krafnice!
Trancie, Back, Lordy i ostalim cetvrtkasicama cestitam na punim tjednima 🥳💕🥰
Dana suosjecam s tobom draga, identicne muke me muce...ista noc. Jos je moja popracena zgaravicim,nemirnim nogama i trncima u rukama...
A sto se tice posjete frizeru nisam bila od 9.mj. 😳😳 Izrast je katastrofa ali sam si kupila onu farbu u spreju pa malo pospricam i stvarno izgleda kao balayage, bas mi je dosta njih pohvalilo frizuru 😂 A strah me kako cu sjedit ta 4 sata kod frizera...
Rose hvala na savjetu, i zaboravila sam na Mg u spreju, to cu si danas kupit
Jutro svima. Opet sam po stoti put hodocastila piskit u noci 😑
Nego, danas pregled kod moje doktorice. Buduci da su me dva puta gledali u bolnici i potvrdili da je sve ok, ne ocekujem od ove svoje nista posebno. Mozda ce samo iz znatizelje upalit tu svoju kantu od uzva 🤣🤦♀️ javim se jos. Sad prvo da posortiram koje papire joj treba nosit
Jutro cure, samo da vas pozdravim iz TA, odradila ctg, čekam pregled. Nadam se iskreno da će mi i uzv raditi, nisam baš dugo, a zanima me kolika je mrvica pa držite fige 🤞🏼🤞🏼
I ja sam u TA,ne znam šta me čeka.Sjedim i čekam😂.Javim se kad budem gotova.
URL = https: //lilypie.com]
Jutro od nas 🥰
Jucer smo cijeli dan cicali, ali opet poslije svakog cicanja ja njemu moram dati flasicu izdojenog i fino pojede 50-60ml svaki put. Imam lijeno dijete, pa na cici vecinu vremena spava i dojenje nam se oduzi ma 2 sata. Ali nema veze, meni je bitno da se hrani mojim mlijekom pa kako god.
Ena pa sve zavisi od dana, ne trese me uvijek to lose raspolozenje. Eto jucer sam super bila, a za danas nista ne znam 😂 Mene ti navece uhvati neka tuga, a po danu sam super.
Cure nemojte toliko sad da se opterecujete tim postporodjajnim raspolozenjima. Uzivajte u trudnoci maksimalno, sve ce se vremenom posloziti. Ovdje puno i umor i sva ova nova situacija ( pogotovo za prvorotke) cini svoje. Previse obaveza nas je pritisnulo odjednom. Bit ce bolje vremenom.
Sortiraj odgovore
Najstariji