Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    marmar
    23. Lipanj 2020. 15:51

Ivcy čestitam!!  🥰
    Dana, ajde neka još netko nema BH, stalno tu čitam o tome, a zvuči mi kao SF. Počela sam umišljati da možda imam, a ne prepoznajem. Pa sam si mislila - kako ću tek prepoznati prave trudove i hoću li se uopće snaći. Sreća je da imamo more novih mamica koje nesebično dijele iskustva ♥️
    Danas dok mi je dr rekao za mirovanje i cerviks, prvo mi je prošlo kroz glavu - koja sam tuka pa nisam ništa već pripremila. Prokrastinator kakav sam, sve ostavljam za sami kraj, a sad mi je jasno da moram makar stvari za rodilište pripremiti 😅

https://lb1f.lilypie.com/UVNlp2.png

23. Lipanj 2020. 15:58

marmar

Ivcy čestitam!! 🥰
    Dana, ajde neka još netko nema BH, stalno tu čitam o tome, a zvuči mi kao SF. Počela sam umišljati da možda imam, a ne prepoznajem. Pa sam si mislila - kako ću tek prepoznati prave trudove i hoću li se uopće snaći. Sreća je da imamo more novih mamica koje nesebično dijele iskustva ♥️
    Danas dok mi je dr rekao za mirovanje i cerviks, prvo mi je prošlo kroz glavu - koja sam tuka pa nisam ništa već pripremila. Prokrastinator kakav sam, sve ostavljam za sami kraj, a sad mi je jasno da moram makar stvari za rodilište pripremiti 😅

Moras bas strogo mirovati ili? Zasto ti se skratio cerviks? 
    100 pitanja imam, ali iduci tjedan sam na pregledu, a s obzirom na bh i ta vaginalna probadanja strah me da me ne bi snasla ista sudbina, a takoder nista nisam kupila. Doma spavam u gacama, da sad zavrsim u bolnici ne znam sta bi mi muz spremio, tajice jedino i neke glupe sponzorske majice 😂🙈 
    .
    Ivcy cestitam na rodenju bebice!! 🥰🥳🤗

• CurlySue
    23. Lipanj 2020. 15:59

Ivcy1306

Curke, evo da javim da je oko 10h stigao maleni. 3160g i 47cm, toliko o tome da je opet velika beba.
    Malo su ga zarezali po celu ali srecom ne jako. Sve je ok. Ja jos dolazim k sebi.

Cestitam! Pravi malac 😁😘 brz oporavak ti zelim 

Kolacic
    23. Lipanj 2020. 16:11

marmar

Ivcy čestitam!! 🥰

Ni ja nisam osjetila jos te BH kontrakcije ili ih ne znam prepoznati da su to one. Ja vise imam pojedine dane neka ostra probadanja, ali to dode ko grom i ode kroz par sekundi. I to me prati kroz cijelu trudnocu.
    Danas mi je bebica bas neuobicajeno mirna. Ne volim takve dane. 🙁 Nek ona mene samo sutira...opce nema beda. Samo da znam da je ziva i voljna za igru.

Kolacic
    23. Lipanj 2020. 16:16

Zuza kad dobijes slikice...podjeli koju s nama 🥰
    Zmya zeno, stvarno mi je zao da te tako uhvatilo, ali i ja bi nazvala doktora. Bolje reagirati nego da se jos zakomplicira 

• anav05
    23. Lipanj 2020. 16:24

Ivcy1306

Curke, evo da javim da je oko 10h stigao maleni. 3160g i 47cm, toliko o tome da je opet velika beba.
    Malo su ga zarezali po celu ali srecom ne jako. Sve je ok. Ja jos dolazim k sebi.

Dobrodošao maleni na svijet i sretno djetinjstvo mu zelim😊
    Kako si ti?
    🥰🥰
    __
    39+2

• anav05
    23. Lipanj 2020. 16:27

Zmya, nemoj se igrati s tim, ne znam. Probaj makar nazvati doktora svoga, neka ti pusti antibiotike na zdravstvenu pa popij i vidi. 
    Marmar, Fenjer…zao mi je da imate takve situacije, ali da, spremite si barem ono najosnovnije da imate, lako vam netko kasnije donese jos. Fenjer, javi sto su ti na pregledu rekli🙂
    ___
    39+2

Polly
    23. Lipanj 2020. 16:37

Samo da vas pozdravim curke! 👋🏼👋🏼
    Ivcy čestitam na mrvici, tebi brz oporavak želim i uživaj s bebicom ❣️
    Eovyn, Mocho (ako se ne varam) sretno i vamaa 🍀🍀❣️
    Zmya žao mi da te ta temp uhvatila, nadam se da nije mastitis, želim da ti brzo prođe 🤞🏼🤞🏼🤞🏼 A dečko tvoj je preeesladak!! 🥰

Meni je danas baš nešto teško. Kontrakcije me love često kroz dan kao i zadnje dane sa boli nisko u leđima i menstrulnom tupom boli u preponama + pritisak prema guzi i trtici.. Izgleda mi to sve kao priprema za porod, vidi čuda, za 2 tjedna termin 😅 Al ako tako bude još 2 tjedna ne znam kako ću, vrućine krenule, samo pušem, jedva hodam od natečenih zglobova, stvarno su teški ti zadnji dani trudnoće 😬 Ja se nadam da će nešto krenuti barem za tjedan dana.. Malo sam vam se sad pojadala 🙈

Lordy
    23. Lipanj 2020. 16:41

Obavljen zadnji pregled kod ginekologice,potvrđeno da je beba ostala na zadak kako je bila od samog početka.Naručila sam se u TA u četvrtak na pregled i dogovor kad će bit carski rez.Posjete u splitskom rodilištu su zabranjene,ne može se ući bez maske.

URL = https: //lilypie.com]

m_maaree
    23. Lipanj 2020. 16:44

Ivcy cestitke od ❤, brz oporavak.
    Ja ev dok sam malo odmorila.. Od 11 do 3 bila j bolnici..tri puta mi radili ctg samp zato sto je spavao,kao suzen ctg.. Na kraju treci me posalju na kat da uradim i savrsen bio,bilo je na kraju i do sestre koja mi je prva dva radila,sve je munjena bila.
    Ugl bebac 2600,sve ok. Ja pored serklaza i dalje prst,ali kad bi bas pregledala mogu i 2 ali nije htjela forsirat. Prekosutra opet moram pa da vidi sa li da odmah mi skine konac od swrklaza ili da sacekamo punih 37. I da,napravile frku oko mog proliva ko da je corona.. A evo stalo mi.. Popila tablete malo peehrana i stalo.
    Ostale cure nadam se sa ste ok,malo sam preletila samo. Spava mi se od umora.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.