Zmya ja sam tako s prvim bila zakurila nakon 2 tjedna. Tri dana me drzala temperatura i nemoc i nakon toga sve ok. Nikad nisam skuzila sta je bilo a kod doktora mi se nije dalo
Kaktusice super za pregled.... onda Petrica moze brzo i doc 💜
Rio ajde jos koji dan pa.si u terminu pa kad god pozeli nek dodje... bolje koji dan prije nego ono cekanje nakon 40 tj.
Jutrooo cure! Obavila sam klizmu, tusiranje i sad cekam polazak! Drzite mi fige! Ko zna kad cu krenuti!
Sretno! Ja odradila krv i ctg, sad čekam pregled i gel.
Eovyn, Ivcy, Mocho sretno zene!!! Cekamo informacije 🤞🥰🤗🍀
Kaktusice super za pregled 👍 dosta ginekologa po rijeci ima ctg, ja na kraju nisam ni bila na poliklinici osim dan pred porod kao "dogovorit" sta cemo (carski ili probat vaginalno).
.
Moja obitelj uber zabrinuta za mene. Svi stalno zovu, pitaju kako sam. Kad kazem da sam dobro i da je sve ok i da me zbilja ne boli dole nesto pretjerano dobivam odgovor neka se ne pravim junakom 😁 morat cu pocet odgovarat da nisam dobro, ocito je to jedini pravi odgovor...
Super za preglede cure.. 🥰
Rioo jos malo i u terminu si.. Mozes kad hoces.. 👌
Daa, ja isto imam nizak tlak. Meni isto vrucine nikako ne odgovaraju, osim ako sam na moru.. 😄🤔
..
Di ste cure, je li stigla koja krafnica danas?
..
Trudy hahaha, daa i moji isto tako zabrinuti svi.. Al dobro, bolje da pitaju nego da ih nije briga..
..
Meni mamasitaaa stize u nedjeljuu.. Bas sam happy.. Nismo se vidjele od 9tog mjeseca 😭😭😭
Ivcy, mocho, eovyn sretno cureee 😘
Marmar kaktusica cestitam na dobrim pregledima! Nikita tebe cekamo, i sretno ako netko jos ima pregled danas!
Zmya Petar je bas bomboncic 🍬
Isprike sto upadam, ja sam sa proljetnih beba ali bacim oko i na vas 🙈 vidjela sam da zmya ima problema sa temperaturom i cicom. Ja sam to prošla prije mjesec dana, tri dana temperatura 40+, topli oblozi/kupus/izdajanje - i simptomi kao da ću dobiti gripu (opća slabost, groznica, grlo, glava) i bez antibiotika nije prošlo. Zvala sam svoju dr opće prakse i napisala mi je antibiotik klavocin (on može uz dojenje) i za 7 dana sam bila kao nova! Samo da napomenem ja sam imala bas veliku kvrgu u cici koja je svakim danom bila sve gora, muž mi je izmasirao i ispali su iz dva kanalica kao cepici i tek je onda krenulo. Nadam se da će ti brzo proći!
Sretno svim ostalim curama sa porodima i bebicama ☺️
Rio, mozda ti se cini. Koje jaje imas? Nase je mislim do 75 cm, sad za kilazu ne znam. Prosli vikend kad je kuma bila, bas smo njenu malu stavili, ima oko 70cm, 9 mjeseci i stane bez beda unutra i iznad glavice ima vise od 5 prstiju tako da se nadam da cemo ga i mi bar koristiti 10 mj do godinu dana.
Marmar bitno ds je s bebicom sve okej. Bh kontralcije, ja ako sam imala sve skupa mozda 3,ako su to uopce bile, tako da se ne zabrinjavaj 😁
Kaktusice hvala na pitanju, je stalo je. Ja i dalje mislim da je to od magnezija, prestala sam ga piti pa se nadam da sad necu imat problem da uopce nemam stolicu 😑
Hvala, i meni se AS bas jako svida 🥰
Jesi ti bolje? Drzi se, mislimo svi na tebe ❤️
Bas mi je drago da je petrica dobro ❤️ zasto bi inducirao i to relativno rano? Mislim neces biti ni 38?
Ena bas mi je drago da ti mama stize 🥰
Ja cekam da muz dode s posla i rucamo i idemo se probati okupati, nadam se da je more toplo 💪
Baby girl 💜
https://ibb.co/wYnzd1q
Evo ovo je sjedalica s tim umetkom
Tako ima i moja ako se dobro sjecam.
💙
Ena daaa, jos koji dan i eto termina. Meni je isto ok na moru jer mi ta morska klima vise pase, al bas me jako sunce zamanta i ne bude mi dobro.
Dana Recaro je nase. Ne cini mi se, stvarno je manje od drugih jaja🤣tj uze da se tako izrazim, al ima te nastavke, jastucice i pusta cuda za novorodjencad. Muz je birao i mislim da to jaje samo na Recaro kolica moze, ne ide ni s adapterima.
Posluzit ce svakako ne brini 💪 ovisi koliko ce bito i veliki. Bas me zanima da li se i dalje prate nasi klinci 😁
Baby girl 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji