Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    23. Lipanj 2020. 11:20

Vucica

Sad nam bila patronazna pa sam je pitala za sjedalicu kako da ga smjestimo jer mi ima kao glavu nabijenu na vrat kad je unutra… Po njoj on je jos mali za taj polozaj kaze da mu probam jastucicem ili necim izravnati malo da nije tako sjedeci… Kako vi stavljate bebe u sjedalicu? Stavljate nesto ispod guze? Moja je maxi cosi cabriofix, od 0plus,i ima taj umetak za novorodjence koji mu ide gore iznad glave

Moja maxi cosi ima dodatsk za novorođence. Slikam ti popodne kad mi decko dođe i iza vrata mi rekli da presavijem tetricu da bude cvrsce

💙

Vucica
    23. Lipanj 2020. 11:29

Rose1

Vucica

Sad nam bila patronazna pa sam je pitala za sjedalicu kako da ga smjestimo jer mi ima kao glavu nabijenu na vrat kad je unutra… Po njoj on je jos mali za taj polozaj kaze da mu probam jastucicem ili necim izravnati malo da nije tako sjedeci… Kako vi stavljate bebe u sjedalicu? Stavljate nesto ispod guze? Moja je maxi cosi cabriofix, od 0plus,i ima taj umetak za novorodjence koji mu ide gore iznad glave

Moja maxi cosi ima dodatsk za novorođence. Slikam ti popodne kad mi decko dođe i iza vrata mi rekli da presavijem tetricu da bude cvrsce

Joj super hvala ti draga ❤️ ima I moja umetak sliknuti cu I ja cim se mali odlijepi s cice 😂😂 Ali I s tim je nekako cudan polozaj

dana130
    23. Lipanj 2020. 11:29

Barby, uskoro si i ti u 9mj 😘
    Mocho sretnooo ❤️❤️
    Rio, hvala 😘 da 9 mj 😮 sve mi nekako nestvarno blizu djeluje.
    Mimoza hvala 😘
    Mare ja sam jicer 4 puta imala. Popdone nista, popila caj, zaspala, kasnije juhicu i za sad sve okej, ne znam da li je to samo, jucer bilo.
    Moj muz cesto ima problema sa zeludcem, i proljev mu je skoro normalna stvar i kao sto kaze anavo, kad bas iziritira previse crijeva, najvise mu kola pomogne.
    Eovyn sretno ❤️
    Rose hvala 😘
    Vucice moja ti ima ovaj dodatak ovako cijelom duzonom za novorodence kako rose kaze. 
    https://ibb.co/Mnt8gfp
    Ako imas fejs, imas grupu sto rode vode, mozes pitat i stavit sliku i dat ce ti savjet. Ali koliko sam ja istrazivala, svi ce ti reci pa i sam proizvodac da se ne stavljaju nikakvi dodatci koji nisu originalni dijelovi sjedalice, pa ti ne bi bas preporucila da stvaljas neke jastucice na svoju ruku

Baby girl 💜

Vucica
    23. Lipanj 2020. 11:37

dana130

Mocho sretnooo ❤️❤️
    Mimoza hvala 😘
    Mare ja sam jicer 4 puta imala. Popdone nista, popila caj, zaspala, kasnije juhicu i za sad sve okej, ne znam da li je to samo, jucer bilo.
    Moj muz cesto ima problema sa zeludcem, i proljev mu je skoro normalna stvar i kao sto kaze anavo, kad bas iziritira previse crijeva, najvise mu kola pomogne.
    Eovyn sretno ❤️
    Rose hvala 😘
    Vucice moja ti ima ovaj dodatak ovako cijelom duzonom za novorodence kako rose kaze.
    Ako imas fejs, imas grupu sto rode vode, mozes pitat i stavit sliku i dat ce ti savjet. Ali koliko sam ja istrazivala, svi ce ti reci pa i sam proizvodac da se ne stavljaju nikakvi dodatci koji nisu originalni dijelovi sjedalice, pa ti ne bi bas preporucila da stvaljas neke jastucice na svoju ruku

To je ona grupa od tecaja? Thanks draga to sam I ja citala da se nista ne stavlja a sad vise ne znam

23. Lipanj 2020. 11:37

Trudy

anav05

eovyn

Ivcy1306

Jutrooo cure! Obavila sam klizmu, tusiranje i sad cekam polazak! Drzite mi fige! Ko zna kad cu krenuti!

Sretno! Ja odradila krv i ctg, sad čekam pregled i gel.

Sretnoo😊😊
    Danas će znači biti kvačica!
    Mojoj šogorici je danas rođendan pa mi je muž zabranio porod😅😂
    ___
    39+2

Haha, stisni onda jos jos malo 😁
    Za mjehur ajde, drago mi je da je to normalno 👍 nis, ic cu onda cesce pisat 😁
    Mrvicak ako ces izdajat, izdoji tek toliki da napetost popusti da ne bi do hiperprodukcije dosli 😉

Da, da svakako. 🤗👍

Vucica
    23. Lipanj 2020. 11:45

https://ibb.co/wYnzd1q
    Evo ovo je sjedalica s tim umetkom

• anav05
    23. Lipanj 2020. 11:49

eovyn

Dobila gel prije sat vremena. Ne znam jel moram kakiti ili piškiti. 🙄 Boli više nego što sam očekivala, odnosno, nisam odmah baš očekivala bol, kao jaki menga grčevi. Moram još malo ležatisž da ne iscuri a onda se nadam da ću se moći kretati.

Držim fige da upali s gelom i da što prije rodiš🥰
    ___
    39+2

dana130
    23. Lipanj 2020. 11:54

Vucica

dana130

Mocho sretnooo ❤️❤️
    Mimoza hvala 😘
    Eovyn sretno ❤️
    Rose hvala 😘

To je ona grupa od tecaja? Thanks draga to sam I ja citala da se nista ne stavlja a sad vise ne znam

https://ibb.co/P93XCZs
    Ovo je grupa :)
    Da, tvoja nema ovako cijeli umatek do ispod guze kako moj ide. Udi u grupu pa nadi objave s tvojom, sjedalicom, moguce da je netko vec pisao slicno. Ili ako nista stavi sliku i pitaj ti, rado ce ti pomoci, a i, viid se da znaju sto pricaju

Baby girl 💜

zmya
    23. Lipanj 2020. 12:02

Eovyn, Ivcy, Mocho, sretno cureee! ♥️
    Ja i dalje kurim temp, svaka kost i misic me boli. Izdojila se jesam, olaksala sisu, al temp i dalje tinja. Sad me jos i ove zlijezde u vratu bole ko da ce me grlo 🤨 imunitet banana ocito 😭
    Vucice, evi mene to sa autosjedalicom muci. Kad ga stavim ko da je cijeli zguzvan, ko da mu brada i vrat nisu ispravljeni kako treba biti. Zato valjda i ne smiju bebe unutra duze od dva sata! 
    Doona AS ima vec umetak za novorodence, dobro je oblozena jedino ne lajkam kako beba stoji unutra opcenito i zato prioritet gondola za setnje dokle god ide i beba ne ojaca. 
    https://ibb.co/MhGxqjn

https://ibb.co/nmX1Rz6

dana130
    23. Lipanj 2020. 12:05

Zmya zao mi je sto te sve to muci, si bila kod doktora, si mozda dobila neki antibiotik? D sd nebi rasirilo jos vise.
    Ajme petar ti je med medeni 🥰

Baby girl 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.