Vucice nikako stavljat nista sta nije original od AS. Cure su ti rekle za grupu. Ja sam ti slikala prvog malog i poslala privatnu poruku pa su mi odmah odgovorile.
Zmya nadam se da ce brzo proci.
Eovyn sretno!!!
Mi obavili fotkanje. Tin bas nije bio suradljiv 🙈 A valjda ce se naci koja dobra 😂😂
Dana, Renata, Ely, Barbi sretni vam puni puni okrugli tjedni 🥳🥳
Danijela cestitke na rodenju malene, nek bude ziva, zdrava, sretna i vesela kroz cijeli zivot! Kako si ti? Jel se oporavljas?
Ivcy, Mocho, Eovyn sretno curke!! 🤞🤞
Bebac, Zmya premedeni su vam deckici 🤗🥰
.
Mene opet cesto hvataju bh kontrakcije, a bio je mir sigurno 2 tjedna, s tim da sad ostanem bez zraka i puls se ubrza 😢 I imam nekakva probadanja duz rodnicu, ali vecinom nocu, nisam se valjda pocela otvarati 🙈 Jooj nikad mira u toj trudnoci, jedva cekam pregled iduci tjedan.
Da vas pitam, kad bebe stucaju u trbuhu, onaj dio koji se mice i osjeti je trbuh ili glava? 😂😂
Zmya presladak je taj tvoj mali 💙💙💙ma meni opcenito te as djeluju tako neudobne , ali tako valjda mora bit da budu zasticene... ja imam besafe i ima umetak dole ispod guze i u ovom djelu di je glava... ( trebala bi je izvadit i oprat , valjda cu sve znat vratit na mjesto iza🤣🤣🤣)
Fenjer to i mene zanima... ali ja kontam da je oboje .... po tome znam da je glava maloj dole... kad nisko osjecam stucanje 🤣🤣
Da, tako je ocito s tim jajima. Budem slikala detalje AS kad budem prema autu isla.
A kod dr nisam bila, jucer praznik, na hitnu mi se bas ne ide zbog pocetka upale na sisi ak je to to, jos opet uz ovo zakuhavanje korone. Meni je pao imunitet, proradila temperatura zbog sise, a na zlijezde u vratu i njihovo oticanje sam inace osjetljiva i uvijek prve prorade. Probat cu odmarat i spavat, da ne skupim sad jos sta u dr il sl. Ako se pogorsa ici cu, zasad mi se cini da sam stabilno, samo da se dobijem.
Zmya presladak je taj tvoj mali 💙💙💙ma meni opcenito te as djeluju tako neudobne , ali tako valjda mora bit da budu zasticene… ja imam besafe i ima umetak dole ispod guze i u ovom djelu di je glava… ( trebala bi je izvadit i oprat , valjda cu sve znat vratit na mjesto iza🤣🤣🤣)
Fenjer to i mene zanima… ali ja kontam da je oboje …. po tome znam da je glava maloj dole… kad nisko osjecam stucanje 🤣🤣
Da, zato i pitam. Glava je dosad uvijek bila dolje, ali sad to micanje kod stucanja bude malo lijevo, malo desno, pa ne znam jel to glava ili trbuh putuje 😂
Ivcy, Mocho, Eovyn sretno!! ♥️
Danijela draga, čestitam na bebici 🥰, čestitam i drugim mamicama koje sam možda preskočila (a nadam se da nisam).
.
Evo i ja s pregleda. Bilo je ok, malac je ok. Ja sam na +6kg. Baš mi je to nekako malo, ne znam... I da, cerviks mi se skratio, na 30mm je sada, a prošli put je bio 38. Ne kužim što sad to znači osim da trebam mirovati?
Kontrola je za 3tj...
https://lb1f.lilypie.com/UVNlp2.png
Vidim da često spominjete te BH kontrakcije, ja to još nisam imala.
Požalila sam se i na daljnje povraćanje i hemiće, tu mi nije ništa posebno prokomentirao.
I da, nakon duuugo vremena pregledao me vaginalno, sve zvijezde sam vidjela kad mi je gurnuo sondu 😖. Osjećala sam se kao da gubim nevinost 😅
https://lb1f.lilypie.com/UVNlp2.png
Ivcy, mocho, eovyn, sretno danas! 😘
Rose, to je normalno. Uzmi blazinicu i nakapaj malo ulja koje koristis, prilikom prematanja nategbi kozicu da otkrije uretru i tu nakupinu i lagano blazinicom potez prena gore i maknut ces ju 😉
Zmya tako nekako I moj izgleda u as... Sad gledam slike moje sjedalice na Internetu I vidim 2 razlicita umetka jedan je veci od mog ali pojma nemam gdje ga nabaviti
.
Zuza necu ne nista sto nije original... Za sad ne moramo nigdje na duze a 5 10 min do setalista ili tako valjda mu nece nista biti u ovom
.
Hvala na info o grupi postat cu tamo 😘
Eovyn, Ivcy, Mocho sretno cureeee, drzim fige za sto ljepsi i bezbolniji porod 🍀🍀🍀💕💕💕
Dana jeli stao proljev? Joj ta tvoja AS mi je predivna 🥰
Rose kako si, kako rana dolje?
Ja bila na pregledu, hvala Bogu da moj privatnik ima ctg pa ne moram na polikliniku, bila je mirna tih 20 min a prije i iza toga divljala, uglavnom sve mjere odgovaraju u dan, kaze on da za 2 tjedna ako budem otvorena 2 cm da mozemo nesto i inducirati ako zelim.
Sortiraj odgovore
Najstariji