Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    23. Lipanj 2020. 15:04

Zmya a jebemu i temp, a nije ni cudo, ogromne su to promjrne, drzim fige da brzo prođe

Maleni je presladak💙
    Fenjer tako su ti moje kontrakcije izgledale, ali tjrdnima sam ih imala kao i mnoge cure...ne brini
    Kaktusica draga hvala na pitanju, boli rez dosta, ali kaze danas patronazs da je hematom puno manji
    Drago mi jr da je sve dobro na pregledu. To je i meni rekao zadnji put, ali eto,rodilai bez toga.
    Nas Đ.je najbolji

💙

Rose1
    23. Lipanj 2020. 15:05

Zna li netko o toj cistici na misicu? 

💙

Ivcy1306
    23. Lipanj 2020. 15:11

Curke, evo da javim da je oko 10h stigao maleni. 3160g i 47cm, toliko o tome da je opet velika beba. 
    Malo su ga zarezali po celu ali srecom ne jako. Sve je ok. Ja jos dolazim k sebi. 

Ivcy1306
    23. Lipanj 2020. 15:12

Btw eovyn sretno i ako jos koja cura radja takoder sretno. 
    Ostalima cestirke punim tjednima! 

Ninnek
    23. Lipanj 2020. 15:14

Update s pregleda. Rađen ctg (opet im je smetalo sto beba spava,a otkucaji uredni), uzv - cca 3900kg.
    Pregled prstima nisam imala, neznam dal sam otvorena ili ne, a bas me zanimalo jer sam jucer odvozila poštenu rutu po makadamu 🙈🙈🙈🙈 pregled 26.

Hana 1.7.2020. ❤
    Lukas 12.6.2022. 💙

Ninnek
    23. Lipanj 2020. 15:16

Ivcy cestitke, uzivajte.
    Ostalima sretno 🤗🤗🤗🤗

Hana 1.7.2020. ❤
    Lukas 12.6.2022. 💙

• CurlySue
    23. Lipanj 2020. 15:20

Rose1

Zna li netko o toj cistici na misicu?

Napisala sam ti 😉 normalno je. Uzmi blazinicu, nakapaj malo ulja, nategni da se vidi uretra i lagano potez prema gore i skinut ces ju 😉 samo nakupina, nista vise

ena0206
    23. Lipanj 2020. 15:27

Ivcy cestitam ti na bebici.. A tebi zelim brz oporavak. Polako, sve ce doci na svoje. Uzivaj. 😘

Kolacic
    23. Lipanj 2020. 15:28

Ivcy cestitam tebi i dragome od ❤ na bebici. 🥰🥳💗 Ziv i zdrav bio!!! 🍀🤗🌞 Nadam se da ga nisu jako zarezali. Toga me uvijek bilo strah kod carskog reza, da se beba ne ozlijedi 🙈

Trancie
    23. Lipanj 2020. 15:47

Ivcy iskrene cestitke na maloj krafnici 💜💜💜da se sto prije oporavis 🤩🤩🤩
    Zmya stvarno ne bi ti ludo bilo zovnit doktora nek ti da antibiotik jer da ne bude jos veci problem.... pa samo skupit ga u ljekarnoj .... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.