Jedno pitanje. Dr mi se na kraći godišnji, pa je meni mali problem s doznakama jer i računovođa mora na neki službeni put početkom mjeseca. Uglavnom 3.2.ćr on biti na poslu, a to je ponedjeljak, a dr.će na godišnju već od četvrtka prije. Može li ona meni dati doznake u petak 31.1. za taj 3.2.? Nadam se da ste me shvatile
Naravno, vec taj zadnji tjedan mozes dobiti doznake. Ja recimo uvijek odem do 30.tekuceg mjeseca po njih.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Jedno pitanje. Dr mi se na kraći godišnji, pa je meni mali problem s doznakama jer i računovođa mora na neki službeni put početkom mjeseca. Uglavnom 3.2.ćr on biti na poslu, a to je ponedjeljak, a dr.će na godišnju već od četvrtka prije. Može li ona meni dati doznake u petak 31.1. za taj 3.2.? Nadam se da ste me shvatile
Naravno, vec taj zadnji tjedan mozes dobiti doznake. Ja recimo uvijek odem do 30.tekuceg mjeseca po njih.
Uf odmah mi je lakše. Super, hvala 😘
Mrvicak oni mogu izdavati doznake ranije, neznam tocno jel im postoji datum od kojeg izdaju.Ja sam bila 16.1 na pregledu i odma mi je dala doznake za 1 misec.
URL = https: //lilypie.com]
Mrvicak vecinom od 25. Daju ali mogu i ranije.
Cestitam na curici jos jednoj 🙂
Ja sad pojela 4 palacinke sa lino ladom 😂😂
Ljuta sam na nase zdravstvo,
Nemogu doc do djecje oftamologice u puli zbog jedne kucke koja radi na liniji i eto ne pada joj napamet setat po hodnicima do dr. Neka ja zovem dr opce prakse. A sama pedijatrica mi rekla da zovem njegovu oftamologicu posto se kod nje vodimo.
Uzas.
I sad ped ne moze njega naruciti po hitnom postupku jer ima redovnu kontrolu u 6 mj.
I naravno moramo privatno , i ako oni vide sta je onda na blef ici dirket u pulu kod dr bez uputnice za pitati savjet.
A sama dr je predivna i dok su bili u starom djelu uvijek je govorila samo nas zovite za sta god. I evo prvi put je hitnije i nemozes doc do nje 😡😡😡
Znam da nije tema al bas sam ljuta, razocarana. Zasto ljudi rade tamo di ne zele i drugi ispastaju zbog njih ufff
Ja san u iscekivanju sutra tako se nadam da cu saznat spol 😍
E cure kad sam bila na hitnoj bas me "pogodio" komentar med sestre, kad sam rekla da sam u 17+3 ona kaze a dobro to je jos mala trudnoca. Mislim se wtf?! Kako mala? Skoro na pola puta po meni nije mala trudnoca.
Bas me to bilo tako, neznan jeli rastuzilo ili razljutilo, al ono svatila san u kontekstu kao pa da sta i bude ionako je sitno nes ti. Uf
Vjerojatno se smatra da dokle god možeš samostalno vezati cipele, to je mala trudnoća btw u pravoj maloj trudnoći više brige i izgubljenih živaca nego u kasnijoj 100%. Stalno te nečeg strah i još to dugo čekanje između pregleda, dani dugi ko godine...Katastrofa što sve ljudi znaju bubnut, tako i s ovim od kada je beba živa... Ono, dobro da nije gospođa izjavila da je beba živa tek kada ju babica primi u ruke
Sto se tice one naknade za 90 dana bolovanja , ima li medju vama koja pravnica jer moje u racunovodstvu tvrde da ja nemam na to pravo jer komlikacije ne spadaju u klasicno bolovanje tj. da je naknada za bolovanje preko 90 dana zamišljena za radnike na klasičnom bolovanju kojima se plaća umanjuje za 30% za vrijeme trajanja bolovanja - tu ne spadaju komplikacije, niti rodiljni niti roditeljski dopust.
Ima li tko pametan savjet?
Cure ispričavam se što ovako upadam malo van teme 😩 nego znali koja mama koja je u DE u Munchenu gdje se može pogledati comfort baby global krevetić?
Sto se tice one naknade za 90 dana bolovanja , ima li medju vama koja pravnica jer moje u racunovodstvu tvrde da ja nemam na to pravo jer komlikacije ne spadaju u klasicno bolovanje tj. da je naknada za bolovanje preko 90 dana zamišljena za radnike na klasičnom bolovanju kojima se plaća umanjuje za 30% za vrijeme trajanja bolovanja - tu ne spadaju komplikacije, niti rodiljni niti roditeljski dopust.
Ima li tko pametan savjet?
I mene zanima🤔svima ce nam to trebati
💙
Ja san u iscekivanju sutra tako se nadam da cu saznat spol 😍
E cure kad sam bila na hitnoj bas me "pogodio" komentar med sestre, kad sam rekla da sam u 17+3 ona kaze a dobro to je jos mala trudnoca. Mislim se wtf?! Kako mala? Skoro na pola puta po meni nije mala trudnoca.
Bas me to bilo tako, neznan jeli rastuzilo ili razljutilo, al ono svatila san u kontekstu kao pa da sta i bude ionako je sitno nes ti. Uf
Ajme kako glupi komentar,ufff😤
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji