LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Siječanj 2020. 09:53

ena0206

Hello cure.. Drzite fige.
    Osjecam bebu cijelo vrijeme i zato mi je ovih dugih 5 tjedana od proslog pregleda proslo koliko toliko bezbrizno. Aliii danas mi je pregled u 2 sata i ja ne mogu od panike disat.. Uvatila me panika cim sam oci otvorila. Jer danas je onaj veliki ultrazvuk gdje nam gledaju sve..
    Curama koje danas takodjer imaju preglede sretnooooo!!!! ❣️❣️❣️❣️

Mene je toga uzv isto jako strah. Bit će to sve ok 👌 

• Bebac24
    21. Siječanj 2020. 09:53

Ujutro cure, sretno na pregledima. 
    Mene jutros docekala tuzna vijest da je umrla nona od mog bivseg decka,a bila mi je kao moja nona i nakon naseg prekida 🙁
    Upravo dosao jastuk sa malih malceka...hmmm neznam sta bi rekla, moram ga prvo veceras isprobati, al na prvu nisam odusevljena jer mi opet nece sluziti onako kako po slici izgleda

🌼TiKi🌼
    21. Siječanj 2020. 09:56

Mimoza bome vrijeme ide. Brzo ce nam malci stici. Jedva cekam!
    Cure koje znate spol, a nije mrvičak stigla upisati, napisite pa cu ja natipkati na komp kad se vratim od mame popodne. 😉

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• anav05
    21. Siječanj 2020. 10:04

ena0206

Hello cure.. Drzite fige.
    Osjecam bebu cijelo vrijeme i zato mi je ovih dugih 5 tjedana od proslog pregleda proslo koliko toliko bezbrizno. Aliii danas mi je pregled u 2 sata i ja ne mogu od panike disat.. Uvatila me panika cim sam oci otvorila. Jer danas je onaj veliki ultrazvuk gdje nam gledaju sve..
    Curama koje danas takodjer imaju preglede sretnooooo!!!! ❣️❣️❣️❣️

Sretno danas, i javi kako je bilo,mene taj uzv ceka 11.2.
    Danas sam 17+2😊

Trancie
    21. Siječanj 2020. 10:18

Rio13

Trancie ja isto radim u uredu i olaksal sam si mrvu tako sto sam si spustila naslon za ledja da nisam bas pod kutem od 90 stupnjeva, a i imam tabureic za noge ispod stola zbog ovih mojih mutavih zglobova. Al i ja sam vec pocela pritisak osjecat. Nekad mi je lakse izgurat smjenu a nekad teze. Valjda kakav je dan.

Ja se isto stalno nekako bacam nazad da je kut veći od 90 stupnjeva, ali čim radim na računalu moram se ispraviti... ma sve će to proći... ja se isto uspušem di god idem, baš me umor savlada.

Polly
    21. Siječanj 2020. 10:23

Sretno danas ženskeee!! 🍀❤️
    A znaam da se moram još malo strpiti, ali koliko god mi tjedni idu brzo kad brojnim tjedne trudnoće, dan po dan baš sporo 😅
    Dora pa ja bih rekla sa si ti već u 5.mj, nisam sigurna kako to ide? Po ovoj tablici https://ibb.co/mXQm8HH - ja bi rekla da ulaskom u 18.tjedna si već u 5 mj, a ti si sad punih 18. A u knjizi koju mi je mama kupila o trudnoći i bebi kasnije, piše da 5.mj trudnoće traje od 17.-21. tjedna 🤔 Tako da sam si ja već posložila u glavi da s punih 17tt (u ponedjeljak) ulazim u 5.mj sigurno 😄

Polly
    21. Siječanj 2020. 10:25

I mooj mužić će na porod sa mnom, baš jako želi i jako sam sretna zbog toga, želi sve proći sa mnom i to mi je baš lijepo 😊

Dora4
    21. Siječanj 2020. 10:47

Mimoza hahahah  kazem ti, izlozbeni primjerak! 
    Polly pa ja isto gledam po toj tablici i racunam da je 17+6 kraj punog 4.mjeseca, a od 18+0 da krece odbrojavanje 5.mj 

Trancie
    21. Siječanj 2020. 10:50

Dora4

Mimoza hahahahkazem ti, izlozbeni primjerak!Polly pa ja isto gledam po toj tablici i racunam da je 17+6 kraj punog 4.mjeseca, a od 18+0 da krece odbrojavanje 5.mj

Ja kako sam čitala u 1 tromjesečju je mjesec kao 4 tjedna, u 2. tromjesečju 5 tjedana , i u 3 opet po 4 tjedna. Pa bi tako značilo da je 18.tjedan ulazak u 5 mjesec. Mada na nekoj stranici "trdnoca.hr" kad se čita razvoj po mjesecima pišu da je tk kao u 14 tjednu drugo tromjesečje. 

Ivcy1306
    21. Siječanj 2020. 10:51

Moj muz samnom nece na porod, nije ni na prvi. Bas naprotiv ja sam isla za bolnicu a on je isao na izlet sa firmom i to me tako bilo diralo, a onda s druge strane nije mogao znati kad ce mene uhvatit trudovi. I sad mi je drago da nije bio jer sam se namucila i svasta nesto, a on to nebi mogao podnijeti. Sad pretpostavljam da cu na carski, ajmo reci da je 90% sigurno da hocu tako da ni ne smije biti. Niti mi treba prvi dan jer po proslom iskustvu dok god se nisam uspjela dici iz kreveta nisam nikoga niti mogla vidjeti.  Ali definitivno podrzavam pratnju na porodu jer eto meni je falilo da mi netko usta smoci sa vodom i sl.tome.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.