LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kaktusica
    21. Siječanj 2020. 12:26

Zaraa

E cure kad sam bila na hitnoj bas me "pogodio" komentar med sestre, kad sam rekla da sam u 17+3 ona kaze a dobro to je jos mala trudnoca. 

E pa glupog li komentara! Ja sam sad do 14. tjedna prosla sito i reseto od i ne smatram to vise malom trudnocom a kamoli 18. tjedan. Ma, ignoriraj, nije vrijedno spomena.. 

• anav05
    21. Siječanj 2020. 12:27

Zaraa

Ja san u iscekivanju sutra tako se nadam da cu saznat spol 😍
    E cure kad sam bila na hitnoj bas me "pogodio" komentar med sestre, kad sam rekla da sam u 17+3 ona kaze a dobro to je jos mala trudnoca. Mislim se wtf?! Kako mala? Skoro na pola puta po meni nije mala trudnoca.
    Bas me to bilo tako, neznan jeli rastuzilo ili razljutilo, al ono svatila san u kontekstu kao pa da sta i bude ionako je sitno nes ti. Uf

Ma to je bas ruzno.
    Prijateljica mi tako prica da do tipa 19./20.tjedna nije osjetila bebu, odmah da su joj pricali kako to da beba jos nije "ozivila".
    Svasta ljudi bubnu tako i ostanu zivi, bez da barem malo razmisle prije...
    Bitno da si ti i beba ok, sve drugo, ko ih šiša😊😊

Trancie
    21. Siječanj 2020. 12:32

kaktusica

Ja si danas kupila vitamine Elebaby i Biolectra magnezij. Mislim da onaj Novalac vise nema smisla uzimati.
    Mrvicak mene vec 6 dana boli glava neizdrzivo, od tih sest puta triput su bile migrene, sinoc sam zaspala bas rano i jutros se probudila u 8, srecombez glavobolje. Najvise mi pase juzina a kad je bura glava mi puca. Sva sam naopaka 🙈
    Onaj jastuk je odlican, bas je udoban i super sam se naspavala. Danas sam nosila mokracu za urinokulturu, u petak su nalazi. Svo to iscekivanje stresira, jos i Nifty za 10 dana, majko mila 🥴

Zšto mislis da Novalac nema smisla? Zar on ne ide cijelu trudnoću?

Vrapčić123
    21. Siječanj 2020. 12:36

Zaraa pa i ja sam mislila da to uopće nije mala trudnoća!? I mene bi to nekak pogodilo... To je zaista skoro pol puta... Ma i oni svašta lupetaju 🙄🙄🙄

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    21. Siječanj 2020. 12:38

I te fore kad beba "oživi"... Slabo mi dođe. A sta onda to što im srčeko kuca od rane trudnoće? Šta to znači? Ma ima ih svakakvih... 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Trudy
    21. Siječanj 2020. 12:40

Dora da, sutra malac puni 2 godine 😲 ne znam kamo je proletjelo to vrijeme. I sretna sam i tuzna istodobno. Neki dan smo citali neku slikovnicu o konjicu za ljuljanje, na kraju djeca odrastu, ja sam pocela tako plakat da je to strasno. Nisam uspjela do kraja ni procitat 😣
    Cestitke curama na ulasku u 5. mjesec. Ja se ne zamaram time bas, al mi bas leti vrijeme. 
    Ivcy zasto ces morat na carski? Ako ne zelis odgovorit, ne moras. 
    Inace u ri mozete imat pratnju i na carskom😉 naravno ako nije hitni. Jer ako dobijete samo spinalnu, vi ste i onako budne tokom zahvata 🙂

🌼TiKi🌼
    21. Siječanj 2020. 12:42

Moja baka isto nedavno pitala jel oživjela beba? Ja rekoh beba je ziva od pocetka, s 5+6 tjedana joj je kucalo srce. A ona meni na to: svasta jos nece izmisliti, ziva je tek kad se rita. E ak mi tad nije izasla para na usi nece nikad. 😡 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

kaktusica
    21. Siječanj 2020. 12:44

Trancie

Zšto mislis da Novalac nema smisla? Zar on ne ide cijelu trudnoću?

Ma ne zato nego sam ga potroslila. Ovaj sam kupila cisto malo da promijenim. 

21. Siječanj 2020. 12:51

Jedno pitanje. Dr mi se na kraći godišnji, pa je meni mali problem s doznakama jer i računovođa mora na neki službeni put početkom mjeseca. Uglavnom 3.2.ćr on biti na poslu, a to je ponedjeljak, a dr.će na godišnju već od četvrtka prije. Može li ona meni dati doznake u petak 31.1. za taj 3.2.? Nadam se da ste me shvatile

Zaraa
    21. Siječanj 2020. 12:54

Ee da, bas glupo. 
    I to jeli beba ozivila? Koji k, bas se tako moram izrazit, sta nije ziva kad srce kuca?! Ajmeee 😑😑
    Bas nekad ljudi bubnu i ostanu zivi.

💞girl💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.