LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ena0206
    21. Siječanj 2020. 17:06

Evo mene.. Beba je super.. Svi su organi na svom mjestu, razvijeni tocno kako treba biti za trudnocu od 20 tjedana. Ginekolog je bio odusevljen.. Pravilni otkucaji srca kod bebe. Ma sve je bilo tip top. 
    Termin poroda jos ostaje isti., jer se beba razvija u skladu s tjednima. Beba je bila jako jako jako aktivna, doktor je se smijao koliko se micala.
    Mahala nam je rucicama.. I udarala mamu nogicama.
    Bio mi je jako emotivan pregled jer je dugo nisam vidila. 
    Sjedila je guzom prema dolje i nije mi mogao reci spol, rekao je samo da bi mogla biti curica, ali da ga ne uzimam zdravo za gotovo. 
    Ja sam presretna... 🥰❣️

• lola777
    21. Siječanj 2020. 17:10

ena0206

Evo mene.. Beba je super.. Svi su organi na svom mjestu, razvijeni tocno kako treba biti za trudnocu od 20 tjedana. Ginekolog je bio odusevljen.. Pravilni otkucaji srca kod bebe. Ma sve je bilo tip top.
    Termin poroda jos ostaje isti., jer se beba razvija u skladu s tjednima. Beba je bila jako jako jako aktivna, doktor je se smijao koliko se micala.
    Sjedila je guzom prema dolje i nije mi mogao reci spol, rekao je samo da bi mogla biti curica, ali da ga ne uzimam zdravo za gotovo.
    Ja sam presretna… 🥰❣️

Bravo,cestitam❤

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

dana130
    21. Siječanj 2020. 17:10

ena0206

Ja sam presretna… 🥰❣️

Divno 😍
    Super za dobar pregled, samo nek tako nastavi❤️

Baby girl 💜

tea1401
    21. Siječanj 2020. 17:12

ena0206

Ja sam presretna… 🥰❣️

Cestitam❤

Anja🌸🌸

Tonka341
    21. Siječanj 2020. 17:15

Tiki cestitam na pola prijedenog puta i ostalim curama koje su imale preglede na dobrim pregledima 🤗.
    Ja sutra idem na 4D i jedva cekam 😍

Ante 💙 Maro 💙

Amelie 1
    21. Siječanj 2020. 17:18

Ena cestitam za super pregled!
    Jesi to isla privatno, ako da, kod koga? 

ena0206
    21. Siječanj 2020. 17:21

Hvala svima. ❣️❣️❣️ 
    Daisy draga ja sam u Njemackoj i ovaj ultrazvuk spada u ona 3 glavna ultrazvuka u trudnoci koje mi pokriva osiguranje.. Mislila sam da odem i privatno ali moj ginekolog ima jako jako dobar ultrazvuk pa za tim nema potrebe. Sve se super vidjelo. 

mimoza
    21. Siječanj 2020. 17:30

Ena bas mi je drago zbog super pregleda, sad uzivaj 🥰 Bebica je odlucila da vas drzi jos u neizvjesnosti 😊

Ivcy1306
    21. Siječanj 2020. 17:33

Trudy

Kaktusica i meni su bili prodavali pricu da komplikacije nisu bolovanje. Zvala pravnicu, rekla mi je da je svako bolovanne bolovanje, slomio ti nogu ili si na komplikacijama. Uglavnom, ja sam lijepo onda napisala zahtjev tipa "molim da mi se po clanku 78. kolektivnog ugovora isplati naknada za bolovanje dulje od 90 dana. Bolovanje je zapocelo ubaci datum." I stavis dan s kojim predajes zahjtjev i to je to. Ili ako se i na to ogluse, nek ta pravnica iz sindikata zove vrtic.

Ivcy hvala. Ja jos ne znam. U ri nije pravilo da ide carski nakon carskog, tako da jos moram malo s gin vidjet sto ce mi rec. Sama si trenutno ne mogu poslozit sto bi mi bilo bolje.

A ti si prvo isto na carski rodila? Ja bi definitivno isla prirodno ako kazu da mogu i ako beba bude manja, al se bojim proci kao kod prvog poroda. 24.5sata sam se mucila da bi zavrsili na hitnom carskom. Toga me strah. Otvorila sam se expresno tada, u 32.tjednu vec 3prsta, pa strogo mirovala i kad je krenulo islo je to i moji trudovi bili podnoaljivi itd.al kad su spicili drip da se sve ubrza, pa nebi li se mali spustio prije i svasta nesto..jednkstavno ne zelim to opet proci. Hehe 
    Mislim beba ce van kako god samo eto nek bude najbolje za nju i mene, a ne da budemo pokusni kunici. 

Dora4
    21. Siječanj 2020. 17:36

Ena super, divno!! 
    Curke, moj je pregled danas bio jako kratak, ali do kraja tjedna se moram javit za dogovor za iduci tjedan doci na veliki uzv pa ce onda detaljno pregledat sve organe i uzet briseve i sve zivo..
    Aaaaliiii, saznali smo da su deckic i curica 🥰🎉🎊🎀🍬🎈🥰 neopisivo smo sretni! ♡♡ 
    Daj Boze jos i da taj veliki uzv prodje uredno i mislim da cu zbilja pocet uzivat u trudnoci 🤭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.