Amber cestitke na dobrom pregledu!
Sve cure koje danas imaju, javljajte nam lijepe vijesti😊Doraidealan razmak si nasla, svaka 4 dana😂😂😂ja sam ti rekla za masinicu! Ja to stalno prakticiram i super mi je🙈
Rosei ja sam bila ful aktivna, sad se osjecam ko baba. Ja planiram lagane vjezbice po doma krenut, atrofirat cu cijela😂
Pa ja isto kad čitam razvoj po tjednima veličina mi odg. onom kao većem tjednu; znači čim napunim 11, ulazim u 12 tjedan... hhaha baš smo koma s ti svim :-)
Cure sretno na pregledu🙏❤.Javite sta kazu za beboline.
Ja sam sad 22 tj.+4 dana.To znaci da je brzo 6 mj.Buni me to racunanje.🙂
I mozete pisati jos jednu CURICU na listu.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Mimoza slažem se, u trudnoći je to definitivno prednost 😁😁😁
Trancie tak i meni uglavnom odgovora po veličini za tjedan unaprijed isto kao tebi, ma mislim da nam je to sve nevažno, samo da su bebice zdrave 💙❤️💙
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Lola čestitke :-) neka cura
Vrapčić i ja tako mislim, samo bi voljela da lete ovi tjedni još brže :-)
Ja san u iscekivanju sutra tako se nadam da cu saznat spol 😍
E cure kad sam bila na hitnoj bas me "pogodio" komentar med sestre, kad sam rekla da sam u 17+3 ona kaze a dobro to je jos mala trudnoca. Mislim se wtf?! Kako mala? Skoro na pola puta po meni nije mala trudnoca.
Bas me to bilo tako, neznan jeli rastuzilo ili razljutilo, al ono svatila san u kontekstu kao pa da sta i bude ionako je sitno nes ti. Uf
💞girl💞
Lola čestitam na curki 😍
Hvala, muz se nada muskicu, ali ja i moja starija curici.Al u mojim godinama bitno je zivo i zdravo.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Ajme komentara.... kako si ljudi daju za pravo neke stvari komentirati! Baš me ljuti to.
Ja si danas kupila vitamine Elebaby i Biolectra magnezij. Mislim da onaj Novalac vise nema smisla uzimati.
Mrvicak mene vec 6 dana boli glava neizdrzivo, od tih sest puta triput su bile migrene, sinoc sam zaspala bas rano i jutros se probudila u 8, srecombez glavobolje. Najvise mi pase juzina a kad je bura glava mi puca. Sva sam naopaka 🙈
Onaj jastuk je odlican, bas je udoban i super sam se naspavala. Danas sam nosila mokracu za urinokulturu, u petak su nalazi. Svo to iscekivanje stresira, jos i Nifty za 10 dana, majko mila 🥴
Sortiraj odgovore
Najstariji