Jutro!
Ja sam nesto slabije spavala... Al eto, nista me ne boli danas. Idem sada do lidla vidjeti situaciju, a poslije ce mi doci ona robica od emporiuma s neta pa se i tome veselim. Jucer poslije tusiranja sam primijetila da mi se pojavljuje ona linea negra, ima li jos netko da mu se vidi? Kod mene sve nesto ubrzano. Na kraju cu i roditi u 5.mj bilo na carski ili prorodno kak mi se cini 🤔🙄
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Cure, sta sa uzasnom grloboljom? Pila san čaj od đumbira, med i limun, ali ne pomaze. Jel se smiju pastile ili biljni sirupi🤧
Jutro cure. Evo mene s pregleda. Sve je dobro. Narasla sam na 12 cm i masem mami na ultrazvuku 🥰🥰🥰. Sad se vidi i spol iako ga vec znamo👧. Kaze da su krvaruckanja moguca od posteljice, da je blizu usca dosta, da ce se brzo dizat al da isto strogo mirujem. Bas sam odahnila. Glavno da je meni moja curica dobro ☺️
U Dalmaciji je bas predivno, suncano je. Ovu zimu bas nismo osjetili hladnocu....preko dana je bas proljece, slobodno se moze piti kava na otvorenom u laganoj jaknici.
Rose, evo sad sam malo mirnija kad vidim da je na uzv dobro. Al ta krvarenja nikad nije ugodno vidjeti...stvarno ne znam kako ti prijateljica podnosi to kad vidi da svaki dan nesto ima😥
Curke što se tiče zagađenja zraka u Zg: prijateljičin brat je znanstvenik, koji radi u Ruđeru. Ispitale smo ga vezano za to. Uglavnom on je baš na tu temu pisao svježe znanstvene radove i upravo to radi. Rekao je da u Zg to još nije alarmantno uopće, objasnio je da to ima veze sa atmosferom i Suncem, te da bi se uskoro to trebalo pročistiti kako treba samo od sebe kada se te čestice dignu u atmosferu (ako smo dobro shvatile). Zato je recimo zagađenje i u Rimu npr. kao i kod nas otprilike, čak i gore. Recimo u nekim zemljama djeca ne smiju ići u školu pojede dane (čini mi se Makedonija), no rekao je da se mi još ne brinemo. Ali ako baš stvarno ne trebamo ići nigdje rekao je da radije budemo doma, no može se normalno kretati. Tako nam je znanstvenik objasnio pa eto da prebesem 😁
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Skakavac, mozes gelomyrtol pastile, ili isla moos. Probaj s tim. Ako bas pomaze popij onda neki paracetamol da malo ublazi. I svakako neki topli caj je dobro piti ili toplu juhicu.
Dobro jutrooo svima :)
čestitam svima na uspiješnim pregledima, te žežlim da se svima tako i nastavi ovaj niz :)
Ja sam jučer bila kod doktora privatno za štitnjaču, pojačao mi je terapiju na 50. u srijedu još idem i kod endokrinologice preko hzzo, pa da i nju čujem.
kako ste inače cure? Ja sam tako nenaspavana, jedva čekam doć s posla, zadnja dva dana skoro ni nisam spavala, muž je zakurio s 39,2 i nikako mu spustiti, znači od utorka od 7 navečer nismo uspjeli spustiti, eventualno na 38,6 nisu mu pomogli ni lupoceti ni lekadoli, oblozi ili tuširanja, već sam bila očajna, i danas u 1 ujutro sam odustala od toga svega i dala mu 2 neofena forte, u 3 navila alarm, on mokar ko čep, temp 37.8 i nije više ništa pio, u 6 opet mokar i temo 35,5, otišli izvadit nalaze i evo sad javlja da je na 36,7 i nadam se da će na tome ostati, sad zamaram temom koja nema veze s našim trudnoćama, ali morala sam. Jedino me strah da nije nešto zarazno, najmanje bi mi sad trebala neka temperatura.
btw. i ja planiram danas do lidla, ako išta ostane kasnije čak sam škicala nešto i za bebu, ali kao što su prije cure pisale, kao da me još strah išta kupovat zapravo muž je već naručio prvu stavr za bebu
https://www.aliexpress.com/i/33032349584.html
Baby girl 💜
Cure, koja je narucila jastuk za trudnice u slovo 'U' preko Ali expressa?
Fluffy drago mi je da je sve ok. Sad lijepo odmaraj! A gdje ti je položena posteljica? Što piše na nalazu?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Jutro cure. Evo mene s pregleda. Sve je dobro. Narasla sam na 12 cm i masem mami na ultrazvuku 🥰🥰🥰. Sad se vidi i spol iako ga vec znamo👧. Kaze da su krvaruckanja moguca od posteljice, da je blizu usca dosta, da ce se brzo dizat al da isto strogo mirujem. Bas sam odahnila. Glavno da je meni moja curica dobro ☺️
U Dalmaciji je bas predivno, suncano je. Ovu zimu bas nismo osjetili hladnocu….preko dana je bas proljece, slobodno se moze piti kava na otvorenom u laganoj jaknici.
Rose, evo sad sam malo mirnija kad vidim da je na uzv dobro. Al ta krvarenja nikad nije ugodno vidjeti…stvarno ne znam kako ti prijateljica podnosi to kad vidi da svaki dan nesto ima😥
odlično, čestitam na dobro pregledu
12cm? moja je bila sa 12+6 kad je mjerio 6.3cm. duplo manja, a vidim da smo tu negdje po tjednima.
i kod nas na kvarenru je sunčano, idilično vrijeme, uopće nemam osjećaj da je zima
Baby girl 💜
Fluffy super za dobar pregled, jako mi je drago!
Vrapcic ma da, i meni se cini da nije to jos tako alarmantno sa zrakom, ali ako vec mozemo izbjec da bolje da izbjegnemo!
Uzivajte lijepe moje dalmatinke, posaljite i nama malo sunca
Sortiraj odgovore
Najstariji