LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Alisanazemlji
    15. Siječanj 2020. 23:45

Curke, evo mene! Pregled je bio super! Beba je još veća. I ultrazvukom je potvrđeno da se radi o curici. ❤️. Dermodem koji su mi pronašli se nije povećao. Sve je u redu. Ginekologica i primarijus su mi u par navrata rekli da se ne trebam brinuti. 
    I još jedna lijepa vijest! mislim da mi se mučnine konačno smanjuju.. Danas me uhvatila lagana mukica ujutro, no tokom dana sam bila super. Čak mi se i apetit vratio... Jeeeej! :) 
    No ipak, evo jedne nepoznanice. Sad sam na wcu primjetila lagani smećkasti iscjedak na gaćicama. Zadnji put sam ga imala  jedan dan u 6.tjednu trudnoće. Povukao se sam od sebe. 
    Je li moguće da je taj iscjedak posljedica vaginalnog ultrazvuka? 
    Sutra ću pratiti izgled iscjetka. nadam se da se više neće pojavljivati... 

Curka je ❤

Vrapčić123
    16. Siječanj 2020. 00:02

Alisanazemlji drago mi je zbog uspješnog pregleda. Ne znam ima li pregled veze sa smeđim iscjetkom. Tako sam ga i ja imala u 7.tjednu i sam se povukao, razlog nisu znali reći. Da zvrcneš sutra doktora ipak? Boli li što? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Alisanazemlji
    16. Siječanj 2020. 00:20

Vrapcic123

Alisanazemlji drago mi je zbog uspješnog pregleda. Ne znam ima li pregled veze sa smeđim iscjetkom. Tako sam ga i ja imala u 7.tjednu i sam se povukao, razlog nisu znali reći. Da zvrcneš sutra doktora ipak? Boli li što?

Vrapčić, hvala ti. :) 
    Ne, baš me ništa ne boli. To sam primjetila prije nekih sat vremena. Rekli bi mi sigurno da imam hematom u slučaju da su ga našli.
    I ja sam malo uža dolje. Danas me lagano zabolilo dolje dok su mi stavljali ultrazvučnu sondu pa si mislim da me možda nisu ogrebli pa da je pukla koja kapilarica.
    Ostale curke, čestitam na uspješnim pregledima! ❤️
    I dobrodošlica curki koja nam je danas stigla. ☺️

Curka je ❤

16. Siječanj 2020. 01:11

Alisanazemlji, cestitam na uspješnom pregledu! 😍 Ukoliko su bez bolova, mala smedjarenja i krvarenja najčešće su posljedica pucanja kapirala nakon pregleda (dole je sada sve puno osjetljivije). Ako potraje ili postane obilnije, javi se doktoru. Iako vjerujem da je vec prestalo. ❤️

🌼TiKi🌼
    16. Siječanj 2020. 03:28

Vrapcic u tim tjednima je normalno da je dolje, kako beba raste ona se dize. Moja skroz prekriva usce i mogla bi biti previja, al cekamo 28-30tj pa cemo vidjeti. Ako ostane, idem u bolnicu zadnji mjesec i na CR u 37.tj. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• Bebac24
    16. Siječanj 2020. 03:54

Zaraa

Cure, cestitam na dobrim pregledima! Neka se ovaj dobri niz nastavi.
    Malo me brine sta iman filing da nista ne osjetin, ucinilo mi se bilo neko lupkanje ali iza toga nista, proslo je vec 4,5 dana, da je beba valjda bi opet osjetila…
    I jedino sta danas intezivnije osjecan je bolove u njoj. Onako setam i onda odjednom koda me neko nozem proboo. Nije ugodno bas, srica traje sekundu.
    Ima ko iskustva?

Ja mogu prosetati 500-1000m i odmah me pocne boliti trtica i ispred kost dole
     Ako setam vise cim sjednem u auto vise se skoro ni dignut ne mogu od bolova 😭

• Bebac24
    16. Siječanj 2020. 04:00

sierrav

Lordy

Ja dobijem svaki put sliku bez da pitam i naplati mi 50 kn.Dosta je njih pisalo da im ne naplacuje.

Bozee,socijalni gin.?
    Kazne su do 60 000 kn i oduzimanje licence za rad.
    Ako imas hrabrosti reci mu prilikom naplate da si pitala hzzo kontrolora iz kojeg razloga trudnica placa?

Ako je gin sam kuipo uzv bez obzira sta on rasi preko hzzo ima pravo naplatiti slike. 

• Bebac24
    16. Siječanj 2020. 04:05

Evo mene nespavalice 😂😭😭😭😭 od 1.40 budna i nikako zaspatiii. Ima jos koja ? 🙈🙈

tea1401
    16. Siječanj 2020. 06:36

Alisanazemlji

Curke, evo mene! Pregled je bio super! Beba je još veća. I ultrazvukom je potvrđeno da se radi o curici. ❤️. Dermodem koji su mi pronašli se nije povećao. Sve je u redu. Ginekologica i primarijus su mi u par navrata rekli da se ne trebam brinuti.
    I još jedna lijepa vijest! mislim da mi se mučnine konačno smanjuju.. Danas me uhvatila lagana mukica ujutro, no tokom dana sam bila super. Čak mi se i apetit vratio… Jeeeej! :)
    No ipak, evo jedne nepoznanice. Sad sam na wcu primjetila lagani smećkasti iscjedak na gaćicama. Zadnji put sam ga imala jedan dan u 6.tjednu trudnoće. Povukao se sam od sebe.
    Je li moguće da je taj iscjedak posljedica vaginalnog ultrazvuka?
    Sutra ću pratiti izgled iscjetka. nadam se da se više neće pojavljivati…

Alisa, draga cekala sam da se javis...
    Odlicno za pregled i potvrdenu curku❤
    Ne brini za iscjedak sigurno je sve u redu😊😊, samo se malo vise pripazi..
    Pratimo se totalno 😂😂 i meni nesto mucnine prestaju, nema ih vec 2 puna dana, nadam se da ce tako i ostati 😘😘

Anja🌸🌸

• Bebac24
    16. Siječanj 2020. 07:13

I dobro jutro 🙂🙂 
    Cestitam vam svima jucer na super pregledima i sretno vam danas 🙂 
    Ako koj hoce ja poklanjam jedne nove iz lidla rifle trudnicke, 38 br. Ja ih nosila 1 vecer ali su mi male.  Npr u h&m kupila 38 i super su jer su elasticne. A ove ne pa mi ne pasu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.