LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana_Marija_2019
    05. Studeni 2019. 12:19

Alisanazemlji

Ana_Marija_2019

Alisanazemlji

Ana_Marija_2019

Alisanazemlji

https://ibb.co/8PPCpFt
    Cure, imate li strah od spontanih? Moja seka je imala spontani u 13 tjednu trudnoće nakon ivf-a. Nakon toga nikad više nije uspjela ostati trudna, a već deset godina radi na djetetu. I sad zbog toga i ja lagano strepim. Eto, prestali su me mučiti grčevi, i smanjile su se mučnine i odmah sam pomislila da bih se moglo nešto desiti i reko, idem se ponovno testirati, a kad ono plus veliki ko kuća! Uzela sam ovoga puta clearblue… Negdje sam čitala da loše očitavaju trudnoću, ali ovo me malo smirilo…

Da, mislim da svaka žena ima strah od toga :(
    Koliko ti godina ima seka? Baš mi je žao :(

Ima 41 godinu. Za mjesec dana ide u slovačku na postupak umjetne sa donor jajnim stanicama. Spontani je imala sa 34 godine, a od tada je imala par pokušaja ivf-a, nažalost neuspjelih u rh i inozemstvu. (šogor ima dijagnozu varikokele). nažalost, sad je i ona smanjeno plodna.
    Unatoč tome, nadam se da će konačno dočekati svoju bebu i da ćemo biti vesele trudnice.
    😊❤️

Baš sam nedavno upoznala curu koja je išla sada već 4. put na umjetnu s doniranim jajnim stanicama, jako je se često sjetim i mislim što je sve proživjela, strašno :(
    Baš sam joj se javila maloprije da pitam kako je prošao zadnji postupak, nekako imam dobar osjećaj.
    Nadam se da će i tvoja seka imati dobre vijesti uskoro. Je li joj ovo prvi put s doniranim?

Ana Marija, da ovo će joj biti prvi puta da doniranim. Nekako osjećam da će to sad biti to ❤️

Javi nam je li bilo to, to bi baš bilo lijepo još da budete skupa trudne :))

Ana_Marija_2019
    05. Studeni 2019. 12:23

eovyn

Mene isto muči to s alkoholom. Suprug slavi rođendan ovaj i idući vikend (rodbina pa društvo) al ja sam si pripremila sok od jabuke koji ću preliti u butelje b.vina. možda je pomalo ekstrem ali da budem cijelu večer na soku svi bi me prokljuvili odmah. Inače sam jako društvena da to tako kažem :)

E ovo je super hahahaha
    Samo zamišljam kako nosim bocu 'votke' (u kojoj je voda) i ne želim dijeliti s nikim da me ne skuže, sve je moje!! I onda glumim da sam se baš napila hahaha
    Da je ljeto, možda bi radler mogao proći haha

Zaraa
    05. Studeni 2019. 12:25

Polly

Zaraa

Cure evo mene sa pregleda, i meni kao i vrapcic su rekli da nisam 6+4 vec tocno 7 tt.
    Sve je uredu, srce kuca ko veliko, cak je i mm bio samnom na uzv.
    Ponovo u 2 tj na kontrolu.
    Ps rekli su mi na humanoj da vise od 50% mpo trudnica prokrvari pa se nemojte brinit. ❤

Zara kad si ti imala zadnju mengu?

20.9
    Al nije me pitala za mengu nego po transferu racunala.
    A kad ja sama racunam po aplikacijama na int negdi mi izracuna 7 t negdi 6 pa nisan znala koliko sam trudna, onda pitala nju pa mi je ona izracunala.

💞girl💞

Ana_Marija_2019
    05. Studeni 2019. 12:27

yvette

eovyn

Mene isto muči to s alkoholom. Suprug slavi rođendan ovaj i idući vikend (rodbina pa društvo) al ja sam si pripremila sok od jabuke koji ću preliti u butelje b.vina. možda je pomalo ekstrem ali da budem cijelu večer na soku svi bi me prokljuvili odmah. Inače sam jako društvena da to tako kažem :)

Ja sam na zadnjoj proslavi rekla da pijem antibiotik pa ne smijem alkohol.😁

Ja sam u prošloj T rekla da pijem antibiotik (i stvarno sam ga pila) pa da zato ništa ne pijem pa su se frendovi sjatili da vide koji je to antibiotik (doktori su svi) i zaključili da taj nije jak, to je blagi i ima određena obilježja zbog kojih se može piti s alkoholom, tj. neće ga inhibirati. Dobila sam i predavanje gratis i rekli da se garantirano može uz njega piti. Tako da sad bolje da ništa ne govorim hahaha

Ana_Marija_2019
    05. Studeni 2019. 12:27

Zaraa, baš mi je drago da je sve bilo dobro na pregledu, odlično!!! Je li ti ovo 1. trudnoća?

Polly
    05. Studeni 2019. 12:28

Zaraa

Polly

Zaraa

Cure evo mene sa pregleda, i meni kao i vrapcic su rekli da nisam 6+4 vec tocno 7 tt.
    Ps rekli su mi na humanoj da vise od 50% mpo trudnica prokrvari pa se nemojte brinit. ❤

20.9
    A kad ja sama racunam po aplikacijama na int negdi mi izracuna 7 t negdi 6 pa nisan znala koliko sam trudna, onda pitala nju pa mi je ona izracunala.

I ja sam 20.9. 😁😁 Baš zato pitam jer po app sam i ja 6+4.. Znači u petak će sigurno nešto vidjeti, mene samo toga strah hoće li se šta vidjeti... 

Zaraa
    05. Studeni 2019. 12:31

Ana_Marija_2019

Zaraa, baš mi je drago da je sve bilo dobro na pregledu, odlično!!! Je li ti ovo 1. trudnoća?

Hvalaaaa ti, jee, prva da sam dogurala do ovde, nadam se i uspjesna ❤🤞🙏

💞girl💞

yvette
    05. Studeni 2019. 12:31

Vezano uz alkohol, mojoj  prijateljici se dogodilo da je popila 2 ibuprofena za menstrualne bolove i zaboravila na to pa je pila alkohol kasnije tu vecer i imala je alergijsku reakciju. Otkako se njoj to dogodilo ja i dok nisam bila trudna ako sam popila nesto za glavu, nema sanse da bih pila alkohol makar bila subota i izlazak. Pretpostavljam da vas ako kazete da pijete tablete za bolove, nitko normalan nebi trebao nagovarati da cugati niti bi trebalo biti sumnjivo.

Zaraa
    05. Studeni 2019. 12:33

Polly

Zaraa

Polly

Zaraa

20.9

I ja sam 20.9. 😁😁 Baš zato pitam jer po app sam i ja 6+4.. Znači u petak će sigurno nešto vidjeti, mene samo toga strah hoće li se šta vidjeti…

Eto, u isti dan 🤣
    Tribalo bi, ja san bila prije 10 dana vidila se gv, zv i plod al bez otkucaja, i preksinoc sam zavrsila na hitnu tada su vidili  otkucaje pa sam se sad tresla oce li ih i danas bit.
    Ja ti od srca zelim da se vidi sve sta se triba vidit, a virujem da oce, ako nema nikakvih problema, u smislu jakog krvarenja, velike boli... sto je meni maloprin rekla dokt: daj opusti se malo, trudna si, uzivaj.
    A ja sidin pokisla jer se od straha nemogu poveselit.

💞girl💞

Ana_Marija_2019
    05. Studeni 2019. 12:35

Ma općenito mi je to nagovaranje na alkohol glupo, kao da imamo 17 godina, ali tako je. Ono, kako uopće možeš doći na tulum i ne piti, kvariš svima zabavu haha
    Zaraa, bit će uspješna trudnoća, moramo svi biti pozitivni :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.