LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kaktusica
    14. Siječanj 2020. 17:02

Zar je sramota reci za MPO? Mi smo pokusali pa odustali, dali smo si malo vremena i u totalbom stresu koji nam se ovu godinu izdogadjao ostala sam prirodno trudna u 38.godini. Da nisam, isli bi na postupak, to bi znali svi kao sto su i prije znali. Muz je dr. i puno njegovih kolega i kolegica je proslo MPO. 

Rose1
    14. Siječanj 2020. 17:03

anja1707

Pozdrav curke; evo da javim pregled je prošao odlično. Čuli smo ❤️ Kako kuca; napravili dio testiranja kombiniranog pribora koji je bio uredan i sad samo čekamo nalaz krvi. Sve se razvija kako i treba. Sad sam skinula kamen s leđa za neko vrijeme 😅
    Čestitke svim curicama da dobrom pregledu i puno sreće svima kojima dolazi sad uskoro. A mi ćemo se sad strpjeti do 31.01. 😀

Čestitam na odlicnom pregledu😊😉

💙

Trudy
    14. Siječanj 2020. 17:04

Tea sretan rođendan!

Ja imam 33. 
    Ni ja ne razumijem zasto je umjetna takva tabu tema jer smatram da bi to dijeljenje svega bas pripomoglo svima. Mi smo skoro zavrsili na njoj, ali bila sam kod gin "kuhana i pecena". Zadnji ciklus je upalio na kraju.. i za ovu sam mislila da nikad necemo ostvarit jer su mi nalazi bili grozni, na kraju je doslo tako rec neocekivano. I neka je nakon sve muke za prvo 

Amelie 1
    14. Siječanj 2020. 17:05

Tea sretan rodendan!
    Sve cure koje su bile na pregledu, cestitam na lijepim vijestima😇
    I ja sam mpo trudnica i iz male sredine sam, cak sam nailazila na jako negativne i ruzne komentare, dok bi ja to s ponosom isticala.
    S obzirom da imamo medicinski problem i dijagnozu, hvala Bogu na doktorima i medicini, jer bez toga mi ne bi mogli biti roditelji.

Lelibeli

anja1707

Pozdrav curke; evo da javim pregled je prošao odlično. Čuli smo ❤️ Kako kuca; napravili dio testiranja kombiniranog pribora koji je bio uredan i sad samo čekamo nalaz krvi. Sve se razvija kako i treba. Sad sam skinula kamen s leđa za neko vrijeme 😅
    Čestitke svim curicama da dobrom pregledu i puno sreće svima kojima dolazi sad uskoro. A mi ćemo se sad strpjeti do 31.01. 😀

Čestitam na super pregledu sad uživaj 🤗

Bravooo na pregledima uspješnim!!! 🎉 

Rose1
    14. Siječanj 2020. 17:08

MojeSve

Zaraa

Mojesve, Vrapcicoo da itekako je tabu tema!
    Ja neman problem pricat o tome, niti o svemu sta sam prosla.
    To je moj problem, ja ga se ne sramim

Hvala bogu, nemamo se cega sramiti. Mi smo npr. prvi put bas govorili o 'problemu', a da se mogu vratiti ne bih nikad ni zucnula. Ljudi koji to ne prolaze/nisu prosli ne znaju sto je to i kako nam je. Dobivala sam ultra glupe savjete (ma samo se opustite, jedi jebeni ananas i xy bapskih naklapanja), neki su mi rekli da je to grijeh (mladi visokoskolovani ljudi!), a najgore mi je bilo javljati svaki neuspjeh. od osobe iz uze obitelji sam dobila tako odvratan komentar na moju trudnocu i bebu da sam se plakala pa jedno tjedan dana. Tako da, hvala, svi samo cekaju neko novo saznanje o nekom da se moze siriti po selu. Standardna hrvatska prica

Ma ljudi bas sokiraju s glupim komentarima, moji su uglavnom svi normalni i liberalni, ali jedan komentar me ipak sokirao. Zapravo sam sretna i ponosna na sebe, a zahvalna svojim roditeljima sto sam bas ovakva kakva jesam, otvorena za sve i sto se nikome i nicemu ne cudim po bilo kojem pitanju.

💙

sierrav
    14. Siječanj 2020. 17:10

kaktusica

Zar je sramota reci za MPO? Mi smo pokusali pa odustali, dali smo si malo vremena i u totalbom stresu koji nam se ovu godinu izdogadjao ostala sam prirodno trudna u 38.godini. Da nisam, isli bi na postupak, to bi znali svi kao sto su i prije znali. Muz je dr. i puno njegovih kolega i kolegica je proslo MPO.

Nije sramota.
    Stvar je u tome da se neki ljudi vesele tudoj nesreci.Nit bi mi pasale floskule tipa slj.put ce biti dobitan,uspjet ces,sve se desava sa razlogom...
    Nit sam htjela da netko vidi moju bol svaki mjesec kad prokrvarim.
    Jednostavno htjela sam to sama proc i ne zalim niti sekunde.
    Imamo tri para oko sebe,samo jedni su uspjeli,ja bi ispizdila svaki mjesec sa pitanjima i reakcijama okoline...a sve mpo znaju gromove i oluje i borbe same sa sobom nakon neuspjeha...

Tocka_tockica
    14. Siječanj 2020. 17:11

Ja ne razumijem te gluposti i stigme oko MPO.. pa sva sreca da postoji.. mi smo u prvoj trudnoci skoro zavrsili na MPO, zapravo smo tamana cekali da dobijem m pa da krenemo u postupak..to jutro kad sam sve dogovorila s dr, kazem da sam trebala dobit.. veli ona javi se kad dobis da krenemo, a ja se njoj javila par dana kasnije da sam trudna .. eto imali smo srece pa smo uspjeli prirodno prvi put, a i sad drugi put nam se od prve primilo.. vama koje ste prosle sve te silen preglede , cijeli postupak i nekoliko puta, prezivjele velila razocaranja skidam kapu, al najljepsa nagrada vam ipak dolazi❤ i da mene su isto zivcirali ti savjeti, pa daj se opusti, pa nemoj razmiljat o tome itd.. i mislila sam da cu nekom oci iskopat ako slucajno joa jednom spomene opustanje i koje kakve babske savjete 

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

Skakavac
    14. Siječanj 2020. 17:28

anav05

Skakavac

Čitam svakog dana, pa upijam ono sta me zanima.. Tila san pitat o kombiniranom testu… 28 mi je godina, ginek kaze da nista od testova nije obavezno, no da mogu otic. Koliko ucestalo zene idu na taj test? Pojma neman sta bi mislila a nije mi nesto najbolje ni objašnjeno. Hvala unaprid :)

Ja ti nisam bila na tome, vec smo se dogovorili muz i ja da idemo na Nifty test.
    Platili smo, da, ali smo mirni da je sve ok.
    Obzirom da smo dogovorili da, ukoliko nesto ne bude ok, nebi rodila.
    Puno cura s foruma je islo na komb., pisale su dosta o tome tako da imas u prijasnjim postovima, ali vjerujem da ce ti natipkati neka jos jednom🙂

Znam da se spominjalo vec, ali tada jos nisan bila kod gin pa nisam bas sve procitala. Hvala ti lipa :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.