LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    14. Siječanj 2020. 15:39

Zaraa potpisujem sto si napisala! 💪
    Mimoza, bravo, jako mi je drago da je sve super! I cestitam rockas sa zakasnjenjem 

Nikita206
    14. Siječanj 2020. 15:46

Gledam sad ponudu u Primarku, stvarno super cijene, 7 bodija za 11 eura. Mislim da ćemo napraviti izlet u Ljubljanu na proljeće 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Mokvica
    14. Siječanj 2020. 15:51

Skakavac

Čitam svakog dana, pa upijam ono sta me zanima.. Tila san pitat o kombiniranom testu… 28 mi je godina, ginek kaze da nista od testova nije obavezno, no da mogu otic. Koliko ucestalo zene idu na taj test? Pojma neman sta bi mislila a nije mi nesto najbolje ni objašnjeno. Hvala unaprid :)

Tako je, niti jedan od tih testova nije obavezan. Na kombinirani uglavnom šalju trudnice starije od 30 godina jer se s godinama povećava vjerojatnost kromosomskih nepravilnosti kod bebe, iako danas dosta ginekologa šalje i mlađe trudnice, osobito ako su u prijašnjim trudnoćama ili u obitelji imale slučajeve sa tim kromosomskim nepravilnostima, mada, niti to nije pravilo. Neke trudnice to žele, neke ne; neki ginekolozi šalju, drugi ne. 
    Kombinirani test se sastoji od vađenja krvi (rezultati su gotovi za 10-ak dana) i ultrazvuka na kojem se mjeri nuhalni nabor (nakupina vode na vratu) koji kod zdrave bebe iznosi manje od 3mm. Eto, u najkraćim crtama. 😊
    I Tea, sretan rođendan! 🎉🎂

14. Siječanj 2020. 15:57

Zaraa

Mojesve, Vrapcicoo da itekako je tabu tema!
    Ja neman problem pricat o tome, niti o svemu sta sam prosla.
    To je moj problem, ja ga se ne sramim

Hvala bogu, nemamo se cega sramiti. Mi smo npr. prvi put bas govorili o 'problemu', a da se mogu vratiti ne bih nikad ni zucnula. Ljudi koji to ne prolaze/nisu prosli ne znaju sto je to i kako nam je. Dobivala sam ultra glupe savjete (ma samo se opustite, jedi jebeni ananas i xy bapskih naklapanja), neki su mi rekli da je to grijeh (mladi visokoskolovani ljudi!), a najgore mi je bilo javljati svaki neuspjeh. od osobe iz uze obitelji sam dobila tako odvratan komentar na moju trudnocu i bebu da sam se plakala pa jedno tjedan dana. Tako da, hvala, svi samo cekaju neko novo saznanje o nekom da se moze siriti po selu. Standardna hrvatska prica

Dora4
    14. Siječanj 2020. 15:58

Nikita206

Gledam sad ponudu u Primarku, stvarno super cijene, 7 bodija za 11 eura. Mislim da ćemo napraviti izlet u Ljubljanu na proljeće

Oooo da  i uzivo ima jos i vise stvari nego na webu..a sigurno ce u medjuvremenu jos i proljetno/ljetna kolekcija..
    Morat cu pocet vodit biljeske kad cure pocnu javljat sto su kupile, nemam blage veze o tim brojevima..

Lelibeli
    14. Siječanj 2020. 16:00

Zara sve točno napisano, ja sam rekla šta smo sve prošli o nama bi se trebalo pričat na veliko a ne da smo tabu tema, jer i više od 50% ih se bori sa neplodnošću.
    Dora4 ima ih na Cutie Cloud stranici, čak mi je rekla žena u Bubamari da kod njih izlaze iz ponude i da će na ovoj stranici bit povoljnija. Treba čekat sajam 👍.
    Tea sretan rođendan 🤗

Dora4
    14. Siječanj 2020. 16:04

MojeSve

Zaraa

Mojesve, Vrapcicoo da itekako je tabu tema!
    Ja neman problem pricat o tome, niti o svemu sta sam prosla.
    To je moj problem, ja ga se ne sramim

Hvala bogu, nemamo se cega sramiti. Mi smo npr. prvi put bas govorili o 'problemu', a da se mogu vratiti ne bih nikad ni zucnula. Ljudi koji to ne prolaze/nisu prosli ne znaju sto je to i kako nam je. Dobivala sam ultra glupe savjete (ma samo se opustite, jedi jebeni ananas i xy bapskih naklapanja), neki su mi rekli da je to grijeh (mladi visokoskolovani ljudi!), a najgore mi je bilo javljati svaki neuspjeh. od osobe iz uze obitelji sam dobila tako odvratan komentar na moju trudnocu i bebu da sam se plakala pa jedno tjedan dana. Tako da, hvala, svi samo cekaju neko novo saznanje o nekom da se moze siriti po selu. Standardna hrvatska prica

Slazem se i s tobom. Nazalost, ljudi koji nisu upuceni se nadju najvise pozvani rec svoje malo obicno ukakano misljenje i niti u jednoj sekundi nemaju blage veze ni sto govore, a kamoli sto netko prolazi..
    Lijepo je kad imas podrsku ili ako se mozes ogradit da te ne diraju tudji komentari, ali opet, cesto smo u tim postupcima slomljene i dodatno osjetljive pa si ne mozes pomoc ne uzet k srcu. Super je kad pomognes nekom tko mozda misli da se samo on/ona nalazi u tom problemu i da nitko nece razumijet pa se povjeris i bude lakse i toj osobi/paru, a i ti se nekako osjecas osnazeno jer sa svakim tim prepricavanjem sto si prozivjela zapravo shvatis koliko si jaka i koliko je bebica zeljena, koliko ljubavi i snage imas ♡

Dora4
    14. Siječanj 2020. 16:08

Lelibeli

Zara sve točno napisano, ja sam rekla šta smo sve prošli o nama bi se trebalo pričat na veliko a ne da smo tabu tema, jer i više od 50% ih se bori sa neplodnošću.
    Dora4 ima ih na Cutie Cloud stranici, čak mi je rekla žena u Bubamari da kod njih izlaze iz ponude i da će na ovoj stranici bit povoljnija. Treba čekat sajam 👍.
    Tea sretan rođendan 🤗

E draga, ove sve cijene sto sam ti napisala su frisko iz tog ducana danas popodne  
    Hm mozda su onda zato sad 20% u Bubamari..
    Morala bih malo pročačkat vidjet kakvi su popusti bili na proslom Sajmu..Molim te ako slucajno vidis da je krenula neka luda akcija ili nesto javljaj Naravno i ja cu ako naletim na nesto  Vidjela sam jos jedino da su u slovenskoj Bubamari na akciji, ali ako uzmes preko web shopa..a ne znam sa carinom, to je dosta tezak paket, pitanje dal se isplati narucivat u Hr..

Lelibeli
    14. Siječanj 2020. 16:12

Dora4

Lelibeli

Tea sretan rođendan 🤗

E draga, ove sve cijene sto sam ti napisala su frisko iz tog ducana danas popodne
    Hm mozda su onda zato sad 20% u Bubamari..
    Morala bih malo pročačkat vidjet kakvi su popusti bili na proslom Sajmu..Molim te ako slucajno vidis da je krenula neka luda akcija ili nesto javljajNaravno i ja cu ako naletim na nestoVidjela sam jos jedino da su u slovenskoj Bubamari na akciji, ali ako uzmes preko web shopa..a ne znam sa carinom, to je dosta tezak paket, pitanje dal se isplati narucivat u Hr..

Naravno da javim, zato volim ovaj forum, vrime mi brže prođe uz vas 🤗🤗

🌸TiKiDi🌸
    14. Siječanj 2020. 16:13

eovyn uzela sam 56 i 62 pa cu vidjeti kad dođe kako izgleda, u paketu su bile dvije benkice, dva bodya i dvije pidzame sve od 50-80kn.
    Cure, cestitam na dobrim pregledima. ☺️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.