Nisu mi iz ikee, bar ovo sta sam vidila na int.
Lesnina mi ima lipe samo san sokirana cijenama. Ma vise mi je radi ladica za diciju robu nego radi previjanja, iman filing da cu najmanje dite na tome previjat...
💞girl💞
Meni je ta komoda bila totalni promasaj, previjala sam ga na krevetu a kupala u onoj kadici dubokoj. Ormaric je zavrsio kod mog tate u konobi, drzi alat u ladicama 😆
Ja imam od neki dan 28😊
Evo i nas s pregleda. Imali smo veliki anomaly kod nase dr, a vec u petak smo se narucili na 3d, sama dr nam je preporucila, jer mozemo sve ljepse i preciznije vidjeti. Potvrdjeno je da dolazi decko, fino nam je pisu pokazao, cak je ona to i uslikala 😂 tezak 320gr i hvala Bogu svi organi su se pravilno razvili i odgovaraju tjednima u kojima jeste. Vec je glavom dole. Ja sam skroz zatvorena, tako da nema mjesta panici. Rekla je da su moje kontrakcije sasvim normalne, da one ne otvaraju i da pojacam dozu Mg. Kaze da ne postoji maksimalna doza Mg, da jedino od njega mozemo dobiti proljev, al nista vise. Takodje je i za candidu rekla da ne predstavlja nista opasno za bebu, kao ni upotreba vaginaleta i da joj pogoduje ova kolicina progesterona koji se stvara u trudnoci.
Super za pregled! Fala Bogu!
Znaci ono grcenje nije nista strasno, ajde dobroooo, evo opet mi se ponovilo pa san se sad malo smirila kad sam vidila tvoj post.
💞girl💞
Zaraa nije nista strasno dok nema bolova i dok ti mg pomaze. Ja sam se bila prepala da se otvaram, al ne ni blizu toga. Uzimaj magnezij sve dok ne dobijes proljev 😂 kaze da zene koje imaju problema s kontakcijama i prijetecim porodom u bolnicama primaju 1000mg venozno u obliku inekcije i da on nista ne steti.
Ja planiram uzeti ovu iz Ikee: https://m2.ikea.com/hr/hr/p/smagoera-stol-za-previjanje-polica-za-knjige-bijela-50460886/
Kasnije se skine nastavak za previjanje i služi kao komoda za bilo šta, dolje ću kutije za organizaciju staviti, imaju dobre spužve i navlake za svaku prematalicu, meni je isto izgledom jako obična, ali ne mislim na to puno novaca dati.
Šta se tiče kombinacije prematalice s krevetićem, prijateljica kaže da je to najveća glupost koju je uzela. Premala je, njezin mali ju je brzo prerasao pa sad premata na krevetu, malo prostora za skladištiti išta i da je to varka, kao jeftinije a ne baš funkcionalno. To je njezino iskustvo koje ću ja poslušati
Zaraa nije nista strasno dok nema bolova i dok ti mg pomaze. Ja sam se bila prepala da se otvaram, al ne ni blizu toga. Uzimaj magnezij sve dok ne dobijes proljev 😂 kaze da zene koje imaju problema s kontakcijama i prijetecim porodom u bolnicama primaju 1000mg venozno u obliku inekcije i da on nista ne steti.
Ja sam počela pit magnezij i odmah sam imala proljev doslovno ko viroza, probala i skupe i jeftine 🤷♀️
Ma ja imam veliku komodu za robu i stvari za dijete, tako da mi to ne igra neku ulogu, bitnije mi je to sto cu dobiti ormaric i krevet od toga poslije, a sve cu platiti zajedno 1500kn. Stan mi je mali, a u sobu vise ne stane puno namjestaja tako da mi je ovo 5u1 najbolji izbor. Vjerujem da cu dijete kao i vecina mama, najmanje prematati na komodi. Svi koje sam pitala kazu da je to bezveze jer su najmanje dijete prematali na tome, a najvise na krevetu ili dnevnoj sobi.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Ja imam od curke ovu komodu iz ikee i prezafovoljna sam s njom sve sam stvari za bebicu drzala u njoj, a super je i sto se da gornji dio zatvorit/sklopit. Pokazala se jako praktična za mali stan a iledja su mi najvise zahvalna jer se nisam morala sagibat.. a ovaj dio za bebu je dosta veliki tak i dok se pocnu vrtit ima se mijesta za vrtit se po njoj
https://m2.ikea.com/hr/hr/p/sundvik-stol-za-previjanje-komoda-bijela-30424007/
👧🩷 2017.
👦💙2020.
LeliBeli imam i ja isto ponekad proljev od mg, ali mi opet puno pomogne kod grceva. Tako da ocito na jednu strani pomogne, na drugoj oteza. Nemoj ga koristiti cesto ako nemas grceve.
Naravno ako ima manje prostora u sobi, ima smisla sve zajedno.. Ma previše izbora svakako ima u šta god da takneš, ja se znam osjećati baš izgubljeno, šta treba šta ne treba i sigurna sam da ću sad za prvo dijete kupiti masu stvari za koje ću tek kasnije skužiti da mi nisu trebale, ali tako to ide 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji