LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    13. Siječanj 2020. 22:38

Cure pozdrav sorry na upadu, al vidim da trazite U jastuk za trudnice. Moja preporuka vam je sa srpske stranice https://jastucignezdo.com/. Sa postarinom i navlakom koja se moze prat u perilici dodje cca 400 kn. Meni ga prijateljca narucila i poklonila i bez njega ne bi spavala nista u trudnoci posebno ovih zadnjih tjedana. Taman je čvrst, ja se valjam po njemu vec 5 mjeseci i nista mu se nije dogodilo, dovoljno veliko cak i za mojih 180cm visine. Po noci ga drzim obrnuto tako da su mi stopala na donjem dijelu U podignuta. Naknadno sam si narucila jos 1 navlaku da imam dok se jedna pere. Meni se pokazao savrseno dobar! Pozdrav i sretno svima. 

Leonie90
    13. Siječanj 2020. 22:48

Ja sam sad na muci- jastuk s ethereala ili iz babylanda. Muci me sto sam visoka, pa se bojim da ce mi ovaj s eth.biti premali..

Rose1
    13. Siječanj 2020. 22:53

Dora, Polly hvala vam cure❤🤗
    Moje sve predivan trbuscic, cestitam🎉jos pola😉

💙

Rose1
    13. Siječanj 2020. 22:57

Grizli

Cure pozdrav sorry na upadu, al vidim da trazite U jastuk za trudnice. Moja preporuka vam je sa srpske stranicehttps://jastucignezdo.com/. Sa postarinom i navlakom koja se moze prat u perilici dodje cca 400 kn. Meni ga prijateljca narucila i poklonila i bez njega ne bi spavala nista u trudnoci posebno ovih zadnjih tjedana. Taman je čvrst, ja se valjam po njemu vec 5 mjeseci i nista mu se nije dogodilo, dovoljno veliko cak i za mojih 180cm visine. Po noci ga drzim obrnuto tako da su mi stopala na donjem dijelu U podignuta. Naknadno sam si narucila jos 1 navlaku da imam dok se jedna pere. Meni se pokazao savrseno dobar! Pozdrav i sretno svima.

Hvalaaaaa, sretno i tebi, jos malo ti bome😉🎉bome jos sitno

💙

Mirtasiric1
    13. Siječanj 2020. 23:01

Upravo naručila na Mamin malček, kad stigne javim

Alisanazemlji
    13. Siječanj 2020. 23:02

Večer curke! Ja sam cijeli dan bila radno i uopće nisam stizala na forum. Zadnjih sat vremena sam čitala sve što ste pisale od jučer navečer kad sam zadnji puta bila aktivna, i naravno da nisam  sve popamtila što ste pisale...😬😁
    Dora, bila sam kod Hermanice. Zadovoljna je rezultatom i smanjenim tj"normalnim " vrijednostima. Terapija mi ostaje ista: 25mg dnevno eutyroxa po 1 tabletu na tašte. Naručena sam ponovno za 7 tjedana.
    Inače, čim sam ušla u njenu sobicu pitala me kako smo nas dvoje, a ja sam ju ispravila da smo nas dvije. Nasmijala se i rekla da je bila uvjerena da je dečko jer jer su joj većina trudnica sa hipotireozom trudne aa dečkićima. Radili su istraživanje na uzorku od 600 trudnica i čak 80% njih se hipotireozom nosile su momke... 😁 Ova moja bebolina je posebna ❤️ osim ako mi na niftyu nisu promašili spol... Hehe, je li postoji ta vjerojatnost? 😁
    Daisy, čestitam na dečkiću 💙
    Tiki, čestitam na urednom pregledu 

Curka je ❤

Leonie90
    13. Siječanj 2020. 23:02

Hvala Grizli, tek sada vidim. 

Alisanazemlji
    13. Siječanj 2020. 23:04

Bebač24, ja sam jastuk naručila s stranice s-mania baš kao i Zaraa, no ja sam baš zadovoljna njime... :)
    Rose, i tebi čestitam na pregledu... :) 

Curka je ❤

Alisanazemlji
    13. Siječanj 2020. 23:09

Kao i Svea, i ja sam defektolog (edukacijski rehabilitator) po struci i povezati blizanačku trudnoću i kombinirani sa pojavnošću autizma je besmislica. Zaista je nepotrebno trenutno se zamarati sa tom problematikom jer na nju ne možete utjecati. Uživajte u trudnoći! ❤️

Curka je ❤

Bezzo1991
    13. Siječanj 2020. 23:18

Čestitke cure na dobrim pregledima ♥️
    Što se tiče jastuka s Ethereala ja sam zaratila s njima nekidan preko mailova 😂 Tvrde da je jastuk 180 cm, mjerila sam ga na sto načina i dužina ne prelazi 160. Bila sam uvjerena kad je došao da je to onaj od 130cm, ali tvrde da takve nemaju u prodaji. (Možda su i vezice uračunali u duljinu jastuka 😂) Uglavnom, rekli su mi da mi metar nije dobar hahah! Živiciraju me ta lažna oglašavanja i napucavanja proizvoda. Jastuk je neosporivo jako udoban i pun, ali voljela bih da mi je duži i da imam malo potpore i u leđima, visoka sam 170, ali eto ništa od tog... Dobar je za pridržavanje knjige dok čitam barem. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.