dana130 kakav je to dodatni pregled za nuhalni?
Mozda sam se krivo irazila. Neki dan mi nije uspio izmjeriti pa sam danas isla posebno samo to mjeriti, nije redovni pregled, sry na nesporazumu
Baby girl 💜
Zamoliti cu jos jednom, koliko sam uspila pregledati nitko nije odg na moju molbu….😭
Curke koje ste sad nedavno narucivale jastuke mozete napisati di ste narucivale?
Amo sam previdjela slucajno neciji odg ispricavam se unaprijed, previse ste pisale 😂
Ja sam narucila s ethereal stranice po preporuci sto au tu cure pisale 😀 i zbilja smo zadovoljni, i ja i muz 😂
Baby girl 💜
Zamoliti cu jos jednom, koliko sam uspila pregledati nitko nije odg na moju molbu….😭
Curke koje ste sad nedavno narucivale jastuke mozete napisati di ste narucivale?
Amo sam previdjela slucajno neciji odg ispricavam se unaprijed, previse ste pisale 😂
Ja sam narucila s ethereal stranice po preporuci sto au tu cure pisale 😀 i zbilja smo zadovoljni, i ja i muz 😂
S mania, ali nije nesto, po meni bi tribalo bit jos punjenja, ali je velik, ja sam ga popunila sama pa mi je sad oke.
💞girl💞
Isto Ethereal, super je. Ima ih i u Babylandu-u
Aaa, ok 😊 Ja idem u srijedu. I sad gledam, u prvoj trudnoci je bio 2.5mm u 12.tt. Tad sam se bila bas prepala iako je granica 3mm. Al rodio se malo jaci covjekic, to se vidjelo i tokom odrastanja, sad je jaci i tezi od mene 😆
Hvala cure takvog od bubaba imam ali nisam bas zadovoljna samo zato jer kad se okrecem moram i njega pa se razbudim.
Trazim onaj u u bas al nema nista kod nas bar sta sam gledala
Bebac ja isto ciljam taj U jastuk, imas u babylandu, ogroman je, mislim da uz njega ne trebas nista nego pokrivac i laku noc!! :D oprosti, zaboravila sam od kud si, ali sutra je u westgateu onaj late night shopping (koliko znam traje cijeli dan, a ne samo navecer), bit ce na akciji 15%...inace je 600kn ali nigdje drugdje nisam nasla da imaju U oblik...jos uvijek nisam odlucila sto cu, ali sve mi je teze spavat bez jastuka jer ovako naguravam sprijeda i straga i izmedju nogu male jastucice ko manijak
https://babyland.hr/proizvod/jastuk-za-dojenje-za-mamu-i-bebu-supermami-tip-u/
Hvala cure takvog od bubaba imam ali nisam bas zadovoljna samo zato jer kad se okrecem moram i njega pa se razbudim.
Trazim onaj u u bas al nema nista kod nas bar sta sam gledala
Ja sam naručila preko stranice Mamin malček, sutra ću ga dobiti pa mogu javiti kakav je.
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Ja imam isto taj iz Ethereala, na drugoj strani mi je muz 😂
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Sortiraj odgovore