LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Siječanj 2020. 15:08

Cure, ima li koja da živi u Njemackoj i tamo vodi trudnoću. Zanima me da li ovdje dr.rade iste preglede kao u Hrvatskoj, konkretno da li rade taj mini anomaly scan/kombinirani/anomaly.. Kako već se zovu, jer sam od jedne poznanice čula da se to navodno ovdje ne radi, i to mi je jako čudno. To mi je važno, jer bi se za Nifty odlučila tek nakon toga. Ljubim vaas ❤️

• Bebac24
    13. Siječanj 2020. 15:12

TiKi92

Jutro!
    Vrapcic ja sam gledala ta kolica i nekako mi se najvise sviđaju Kunertova 3u1. Imaju vece kotace i pise da ja lagana konstrukcija s lakim sklapanjem. Moram vidjeti uzivo pa cu moci reci vise. Kunertova dođu oko 3000kn, ovisi da li je akcija ili ne. Moji ce nam kupiti onu veliku sjedalicu sto ide od 9-36kg pa o tome ne moram voditi brigu bar. Gledam i te krevetice, mi imamo dosta mali prostor, pa mozda i krevetic uzmem onaj 5u1.

Sad citam pa cu odg redom jer imam 20 str na citati. 
    Kunertova racunaj da imaju 14-15 kg sportski dio

kaktusica
    13. Siječanj 2020. 15:14

Renata imam kumu u Munchenu koja je radila Panorama test prije 3 god. Imala je ponudjen Nifty i Panoramu i odlucila se za ovo drugo.

Daisy ja sam u prvoj trudnoci osjetila bebu tek oko 20.tt. a sinoc kad sam pojela 3 palacinke s Nutellom cini mi se da sam osjetila isto to, nisu ni crijeva ni jajnici, bas kao da se pomice nesto i skaklja.

🌼TiKi🌼
    13. Siječanj 2020. 15:15

mrvičak

Lordy

Mrvicak dobro si rekla da nama nista nije jasno kad gledamo ono sta i ona gleda.Non stop "neki djelovi"😂.Kad sam prvi put pokazala muzu sliku, pita je Zasto je glava odvojena od tjela?😂

Meni je pokazivala u petak glavu, a ja sam mislila da je trbuh 😂🤦‍♀️

Sad sam se bas nasmijala. 😂
    Tak i moj muz isto, nista on to ne vidi, haha. 
    Cak je i meni nekad tesko razaznati koja sam med. struke i susrecem se s tim. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Amelie 1
    13. Siječanj 2020. 15:18

Kaktusica pa tko ce docekat 20. tjedan🙈

13. Siječanj 2020. 15:28

Mimoza  hvalaaaa🥰🥰❤️ vrijeme stvarno leti🤰🏻 da nemam ogromni trbuh ne bih ni znala da sam trudna
    Evo naaas🤭 
    https://ibb.co/XyKWxwf

Vrapčić123
    13. Siječanj 2020. 15:30

Moje sve čestitam na prijeđenog pola puta i ns prelijepom trbuhu 💚❤️💙💜

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Lelibeli
    13. Siječanj 2020. 15:32

kaktusica

Renata imam kumu u Munchenu koja je radila Panorama test prije 3 god. Imala je ponudjen Nifty i Panoramu i odlucila se za ovo drugo.

Daisy ja sam u prvoj trudnoci osjetila bebu tek oko 20.tt. a sinoc kad sam pojela 3 palacinke s Nutellom cini mi se da sam osjetila isto to, nisu ni crijeva ni jajnici, bas kao da se pomice nesto i skaklja.

Ja svoje čujem stalno pogotovo kad pojedem nešto što me sad vuče 😄🤗

Tonka341
    13. Siječanj 2020. 15:33

Cestitam na dobrim pregledima, na deckicu i MojeSve na prijedenog pola puta, trbuh ti je predivan 🤗.
    Sto se tice anomaly, moj ginekolog mi ga nije radio, bio je pregled kao i svaki drugi nista detaljniji tako da idem privatno na 4D 22.1 tad cu biti 21tt, tj.u 22.tt.

Ante 💙 Maro 💙

Lelibeli
    13. Siječanj 2020. 15:34

MojeSve

Mimoza hvalaaaa🥰🥰❤️ vrijeme stvarno leti🤰🏻 da nemam ogromni trbuh ne bih ni znala da sam trudna
    Evo naaas🤭
    https://ibb.co/XyKWxwf

😍😍😍 I moj je ovoliki od 13 tjedana 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.