Mrvicak dobro si rekla da nama nista nije jasno kad gledamo ono sta i ona gleda.Non stop "neki djelovi"😂.Kad sam prvi put pokazala muzu sliku, pita je Zasto je glava odvojena od tjela?😂
Meni je pokazivala u petak glavu, a ja sam mislila da je trbuh 😂🤦♀️
Eee ista stvar! Prvu bebicu mi pokazuje i sve pet, krene na drugu ja izvan sebe jer ne vidim nos ni nista, samo veliki krug, kad ono dr.mjeri trbuh
Kaktusica pa tko ce docekat 20. tjedan🙈
Ma ne mora biti da ces toliko cekati 😉 Evo sad sam u 13.tjednu pa mislim da vec osjecam nekakvo skakljucanje.
Mimoza hvalaaaa🥰🥰❤️ vrijeme stvarno leti🤰🏻 da nemam ogromni trbuh ne bih ni znala da sam trudna
Evo naaas🤭
https://ibb.co/XyKWxwf
Ajmeee, predivno i danas na pola puta
Cure to sam vas htjela pitati. Jel koju svrbi koža? Trbuh me stravično svrbi cijeli dan i zadnjih par dana, ali uz trbuh što mi je normalno i očekivano, sve me svrbi! Nakon trbuha jako leđa pa onda i ruka, noga, pazuh, sve pomalo, ali pretežno leđa 😳
Polly, jako su ti lijepa ova. Moja prijateljica je imala anex, ali je rekla za drugu trudnoću da bi njih prodala i kupila neka druga. E sad, koji je razlog ne znam, baš ću pitati.
Jooj ajde ju pitaj pliz koji model točno je imala i razlog prodaje istih? Hvala ti!
sport model, ovaj tvoj je noviji. Kaže da su bila super, ali da su joj dojadila. Ovi novi modeli su svakako i ljepši.
Dok razlog nije težina, dobro je! Haha hvala u svakom slučaju 😊
Renata92 ja sam u De i postoje i ovdje svi testovi kao i dole. Ja do sad nisam radila nijedan test, tako smo odlucili, tek cemo sutra raditi anomaly.
MojeSve divan trbuh. Samo neka rastu 🥰
Polly rasteze se koza, zato svrbi. Mazi se uljima, neka bude sto elasticnija koza. Mada se ja namazem samo kad se sjetim 😰
Cure, znate li koja je maksimalna dnevna doza Mg za trudnice?
Mimoza, hvala. Anomaly je obavezan ili? Izvini ak sam dosadna, ali nisam nimalo upućena, i nitko moj nije bio trudan ovdje u skorije vrijeme. 💞
Polly mene kad krene svrbiti poludim, odmah se mazem. Kupila sam si neki gel za tusiranje od zjaje s arganovim uljem na bazi kozjeg mlijeka i vidim poboljsanje.
Mimoza meni je dr rekla do 450mg magnezija na dan, u protivnom bi mogla dobiti proljev. Iako kod jakih kontrakcija, ta doza se povecava i na 800mg
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji