Ja pijem samo Novalac, to mi je dala na prvom pregledu. Zanima me za taj magnezij? Ja sam ga uzimala pred kraj u 1.trudnoći zbog kontrakcija i bolova u stomaku pa mi je lakše bilo; ali čitam da ste pisali da pomaže kod probave? kad ste ga počele pit?
Ja ga pijem cijeli život i samo sam nastavila. Ali ga uvijek uzimam u citratnom obliku jer se brže i bolje apsorbira u krv. Dr mi je rekla da ga pijem do 30.tjedna pa da onda stanem jer ne znam zašto nije dobar na samom kraju, iskreno zaboravila sam.
Mislim jer zaustavlja kontrakcije, onda se ne preporuča baš pred porod piti radi trudova… ( koliko me sjećanje služi). Jel pomaže za probavu il sam ja to nešto krivo pohvatala
je ej naravno.
Ja pijem samo Novalac, to mi je dala na prvom pregledu. Zanima me za taj magnezij? Ja sam ga uzimala pred kraj u 1.trudnoći zbog kontrakcija i bolova u stomaku pa mi je lakše bilo; ali čitam da ste pisali da pomaže kod probave? kad ste ga počele pit?
Ja ga pijem cijeli život i samo sam nastavila. Ali ga uvijek uzimam u citratnom obliku jer se brže i bolje apsorbira u krv. Dr mi je rekla da ga pijem do 30.tjedna pa da onda stanem jer ne znam zašto nije dobar na samom kraju, iskreno zaboravila sam.
Mislim jer zaustavlja kontrakcije, onda se ne preporuča baš pred porod piti radi trudova… ( koliko me sjećanje služi). Jel pomaže za probavu il sam ja to nešto krivo pohvatala
je ej naravno.
Pobjeglo mi. Je, naravno, odličan je za probavu
Mrvicak za folacinom nema potrebe cise jer je on nakbitnije odradio u prva 3mj,dovoljna količina za dalje je u prenatalnim vitaminima.
Na zadnjem pregledu sa 16tt mi je smanjip utrogestane na 3x1 i ostavio duphastone 3x1,iduci pregled je tek sa 21tt,a u međuvremenu sam skroz izbacila i jedno i drugo. Naime bilo smo kod mizevih roditelja jedan tjedan i zaboravila sam uzeti tablete sa sobom. Kako se nista nije dogadalo nisam ni nastavila kad smo dosli doma
Malo offtopic-ima li koja parni cistac da je super zadovoljna? Vec mi je tesko na koljenima prat podpve pa me zanima i ta opcija?
Mrvicak za folacinom nema potrebe cise jer je on nakbitnije odradio u prva 3mj,dovoljna količina za dalje je u prenatalnim vitaminima.
Na zadnjem pregledu sa 16tt mi je smanjip utrogestane na 3x1 i ostavio duphastone 3x1,iduci pregled je tek sa 21tt,a u međuvremenu sam skroz izbacila i jedno i drugo. Naime bilo smo kod mizevih roditelja jedan tjedan i zaboravila sam uzeti tablete sa sobom. Kako se nista nije dogadalo nisam ni nastavila kad smo dosli doma
Malo offtopic-ima li koja parni cistac da je super zadovoljna? Vec mi je tesko na koljenima prat podpve pa me zanima i ta opcija?
Ma znam da nema potrebe, al eto moja dr mi je rekla da ga jos pijem. Vidjet cu hoće li ga sutra ukinuti
Evo da se javim nakon danasnjeg pregleda. Hvala Bogu,sve je u redu s bebicom.Nije previse pregledavala jer sam prije par dana radila kod privatnika anomaly scan 4d.
Ja sam opterecena sa cerviksom( s prvom curkom mirovala cijelu trudnocu zbog toga), pusem i na hladno,citam analiziram i to mi stvara paranoju.
Uglavnom,bila sam uvjerena da ce me staviti na mirovanje,medjutim ona kaze da je " dole" sve u redu.
Slazem se da bi se trebali ostaviti internet doktora i savjeta jer nas to dodatno stresira.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
i mene zanima.. ili robot koji i riba pod
sorry na offtopicu.
Ja i dalje pijem folacin, Duphaston, prenatalne levit (znam ih nekada preskočiti) i Mg navečer. Baš me znaim hoće li mi sutra ukinuti folnu i Duphastone, jer kada sam u zvala ima tjedan dana da nemam više tabletica i da mi prepiše nove, i zapravo trebaju li mi uopće jer sam ušla u onaj 12 tjedan, rekla je da nastavim piti i dalje. Ima li itko da pije to sve i dalje u 14 tjednu? Mislim na Duphaston i folacin
Ja duphaston i nastavit cu do oko 20tog tj
sorry na offtopicu.
Ja imam od vorvexa pere i usisava 🙂
sorry na offtopicu.
Cure, pogledajte si na žirafa.hr
Imaju neku rotirajuću četku koja se može produžavati, pa nema potrebe za saginjanjem. Lijepo očisti, mi uzeli i super smo zadovoljni.
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji