Lola777super za pregled!koliko dugo traje anomaly i ako si iz zga, mozes pliz napisat gdje si to isla privatno, kako si zadovoljna, koliko novaca i koliko unaprijed se moras narucit?
Hvala tiKaktusic, naravno da si tu! Ma cijela ona grupa jesenskih je zapravo ovdje, jesenske bebe ce se tek ovaj mjesec radit haha
ali kako je ovdje vecina cura zagazila u drugo tromjesecje i ima druge teme i pitanja, onda su nove cure otvorile onu grupu jer su na samom pocetku i tek cekaju prve preglede pa su u drugim nedoumicama i pricama..meni je bilo super kad su se otvorile ljetne bebe jer sam proljetno ljetne samo citala i bilo mi se glupo ubacivat sa svojom novootkrivenom trudnocom curama koje su vec debelo trudne i imaju dinamiku neku svoju
Dora,pozdrav i tebi.Ja sam iz Splita pa ti preporuku za Zg ne mogu dati. Pregled se radi od 18-22 tj. jer je velicina bebe idealna za sve vidjeti.Traje nekih 20 - 30 min i gleda bas sve bebine organe,razvoj klijetki mozga,srca,bubrege,protok kroz posteljicu…Ma bas detaljno. Ja sam se narucila 2 tj. ranije i zadovoljna sam.Platila sam ga 500 kn. Ako te jos nesto zanima slobodno pitaj.
Draga, zanima me za jednu curu iz okolice St. Kod koga si išla privatno, a da je ok i za preporučiti?
Dobro i kod mene je prisutan umor i već sam oko 9 h u snovima; ali zato se probudim kao da sam pekar ujutro između 3 i 4 na wc i nema spavanja već samo okretanje po krevetu. A i ja osjetim umor i napor kod dužeg hodanja ili neke aktivnije radnje; zapišem se kao da sam maraton trčala. Znaci sve uživamo u blagostanju simptoma 😅
Ja sam odavno prestala pratiti simptome. Al grudi me i dalje strašno bole i uspušem se kada je uzbrdica ili stepenice.
Zaboravila san kome san rekla javit kad stigne JASTUK ZA DOJENJE, narucen sa one str s mania. Velicina je super, osobno bi volila da je "puniji" .
Nisan nesto skroz odusevljena.... al eto posto san ga uzela posluzit ce.
💞girl💞
Stvarno nema Dandy Candy. Valjda je sve u redu. Trebala se već vratiti. Prošlo je mjesec dana odavno
Bebac, Leonie, Trancie nadam se da ste u pravu 😳
Melpomena dobro došla i urednu trudnoću želim 😊
Rose zašto ne kalcij, konzultirati se sa doktorom i super ☺️ Ja sam općenito za vitamine i minerale u trudnoći jer je teško unijeti baš svega dovoljno. Al ja recimo mlijeko zaista puno pijem, i mliječne proizvode također. Tako da mislim da kalcija unesem i viška 😂
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Dora4 i meni je 9.tjedan bio najgori, tad je kolicina hormona na vrhuncu. Ja sam sad evo zaokruzila skoro 12.tjedan i povracanje je skroz prestalo a mucnine skoro pa ne osjetim. Ali zato ostajem bez zraka pa uzdisem, ako previse pojedem jedva disem. Probavu sam rijesila tako da ujutro nataste popijem casu tople vode i nakon toga smoothie, voce i pahuljice, to me jedino otvori.
Parni cistac imam od Gorenja, mali crveni okrugli. Super stvar, ima dosta nastavaka pa se lako brisu podovi, ima cetka za tepih ili nalu nastavak npr. za ciscenje pecnice. Imam psa koji je u pubertetu pa svako malo zapisava dio kauca, naspricam dezinficijensom i samo prodjem parnim, spasi me. Inace, stavi se samo pola litre vode i ocisti mi cijeli stan. Cijena mu je bila mislim oko 800kn.
Htjela sam pitati, vodi li netko trudnocu kod dr. Kosa, kakva su vam iskustva s njim?
Lola777super za pregled!koliko dugo traje anomaly i ako si iz zga, mozes pliz napisat gdje si to isla privatno, kako si zadovoljna, koliko novaca i koliko unaprijed se moras narucit?
Hvala tiKaktusic, naravno da si tu! Ma cijela ona grupa jesenskih je zapravo ovdje, jesenske bebe ce se tek ovaj mjesec radit haha
ali kako je ovdje vecina cura zagazila u drugo tromjesecje i ima druge teme i pitanja, onda su nove cure otvorile onu grupu jer su na samom pocetku i tek cekaju prve preglede pa su u drugim nedoumicama i pricama..meni je bilo super kad su se otvorile ljetne bebe jer sam proljetno ljetne samo citala i bilo mi se glupo ubacivat sa svojom novootkrivenom trudnocom curama koje su vec debelo trudne i imaju dinamiku neku svoju
Dora,pozdrav i tebi.Ja sam iz Splita pa ti preporuku za Zg ne mogu dati. Pregled se radi od 18-22 tj. jer je velicina bebe idealna za sve vidjeti.Traje nekih 20 - 30 min i gleda bas sve bebine organe,razvoj klijetki mozga,srca,bubrege,protok kroz posteljicu…Ma bas detaljno. Ja sam se narucila 2 tj. ranije i zadovoljna sam.Platila sam ga 500 kn. Ako te jos nesto zanima slobodno pitaj.
Draga, zanima me za jednu curu iz okolice St. Kod koga si išla privatno, a da je ok i za preporučiti?
Isla sam kod dr.Mimice,poliklinika Gynenova,zgrada izmedju bolnice Krizine i Firula - Poljicka ulica.Nije problem za nac.
On je meni jedan prekrasan dr. kojeg mozes pitati sta god te muci i vrlo strucan. Povremeno sam isla sa prvom curom i sad odem povremeno kod njega.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Isla sam kod dr.Mimice,poliklinika Gynenova,zgrada izmedju bolnice Krizine i Firula - Poljicka ulica.Nije problem za nac.
On je meni jedan prekrasan dr. kojeg mozes pitati sta god te muci i vrlo strucan. Povremeno sam isla sa prvom curom i sad odem povremeno kod njega.
Baš ti hvala. Prenijeti ću joj.
Sortiraj odgovore
Najstariji