LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    08. Siječanj 2020. 10:29

Trudy baš si dosta bila smršavila 😳☺️ Al možda će ovaj put sve drukčije pa će biti baš sve kako treba 👍
    Ely jesi li i ti išla na Ivf? Moj je bio jako strog što se kila tiče tijekom Ivf, u bolnici su se sestre zezale da on muči pacijentice 😂😂😂
    Cure jel zaista pomažu ti steznici poslije poroda?
    Ena ja ne znam ništa o djeci, a kamoli o bočicama!? Stvarno se nekad brinem kako ćemo moj muž i ja to sve??? Briga o maloj bebici... Panika me ulovi nekada.. Morat ću čitati knjige, što drugo da radim!?!? Ne ozbiljno kako se to nauči sve? Jel se čovjek prirodno snađe nekako? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Polly
    08. Siječanj 2020. 10:31

Ivcy1306

Polly

Ajme cure prepale ste me s tim svojim kilama. Ja sam +4 od početka trudnoće 😐 Inače sam sklona debljanju ako ne vježbam i ako papam malo više, a sada drugačije ni ne može biti.. Pa do kraja ću ko kit biti! Makat normalna sam, visoka 175cm i 64 kg, ali bojim se isto onoga da kile tek kreću

Polly ako sam dobro pohvatala ti si iz karlovca? Ides rodit tamo isto ili? Mozda se vidimo u rodilistu, to bi bilo extra!😉

Da da, tu ću roditi. Možda se i potrefi da se vidimo, bilo bi skroz super 😀😀 Ja nekako imam i osjećaj da ću prije roditi krajem 6. nego početkom 7. 😂 Za sve šta meni gin kaže ja imam svoje teorije hahaha

• Bebac24
    08. Siječanj 2020. 10:35

Bas ste nam potjerale pravo ljetne bebice u jesenske😂🙈🙁
    Vrapcic polako, sve cete nauciti kao i svi mi 🙂 
    Danas je puno lakse uz internet i savjete po forumima. Ja osobno ni jednu knjigu nisam procitala za prvog. Jednostavno kad se rodio sam dobila onaj osjecaj da znam sta mu pase a sta ne.
    Od potrepstina izvuces sve tako po internetu sta treba. 🙂

Polly
    08. Siječanj 2020. 10:35

mrvičak

Polly

Ajme cure prepale ste me s tim svojim kilama. Ja sam +4 od početka trudnoće 😐 Inače sam sklona debljanju ako ne vježbam i ako papam malo više, a sada drugačije ni ne može biti.. Pa do kraja ću ko kit biti! Makat normalna sam, visoka 175cm i 64 kg, ali bojim se isto onoga da kile tek kreću

Da te utješim da sam ja ta koja dobiva naglo na početku, a onda sve stane. Možda ćeš tako i ti.

Uf to bi bilo super makar mi je to teško za povjerovati 😄 Veselim se vrućinama jer tad manje jedem 😅

Leonie90
    08. Siječanj 2020. 10:38

Vrapcic123

Trudy baš si dosta bila smršavila 😳☺️ Al možda će ovaj put sve drukčije pa će biti baš sve kako treba 👍
    Ely jesi li i ti išla na Ivf? Moj je bio jako strog što se kila tiče tijekom Ivf, u bolnici su se sestre zezale da on muči pacijentice 😂😂😂
    Ena ja ne znam ništa o djeci, a kamoli o bočicama!? Stvarno se nekad brinem kako ćemo moj muž i ja to sve??? Briga o maloj bebici… Panika me ulovi nekada.. Morat ću čitati knjige, što drugo da radim!?!? Ne ozbiljno kako se to nauči sve? Jel se čovjek prirodno snađe nekako?

Ma sve to dođe samo od sebe.. Ja imam prijateljice koje uopće nisu doživljavale malu djecu prije nego su one rodile. Nisu uopće bile oni tipovi kad vide dijete da se raznježe (kao ja), nego ono, isto im je vidjele bebu ili odraslog čovjeka 
    Ali sve su se lijepo snašle. 
    Primjerice, ja se pitam kako ću ja presvlačiti svoje dijete nakon velike nužde, kad je neko malo dijete pokakano blizu mene, ja se moram maknuti jer mi se želudac diže.. Ha valjda će mi doći taj majčinski nagon 

Trancie
    08. Siječanj 2020. 10:43

Vrapcic ja sam isto imala takvu paniku kad sam prvo dijete rodila, jer prije toga nisam nikad uzela tako malo dijete u ruke. A moja se rodila ispod 3kg, još malo pala kilažom u bolnici, ko smotuljak mali.. ali nekako to sve prirodno dođe. A svugdje su dostupne razne informacije, sigurno je oko tebe još neko sa malom djecom pa se to brzo sve pohvata. 
    Tiki92 takvo je moje iskustvo, meni su ove bile puno ljepše i veće nekako. i drugačiji je opip matrijala. Menih ih je dosta ostalo novih pa ne znam hoću trebati išta novih i  uzimati, jedino bude li dečko onda sve moram 

Tocka_tockica
    08. Siječanj 2020. 10:51

Hej cure evo da vam se malo javim.. citam redovito kolko mogu jer se stvarno pocelo skupljati  poprilicno  stranica u jednom danu. Drago mi mi je da sve bebice lijepo napreduju i evo ako necete zamjerit jedan dobrinamjerni savjet (lako je pricati😁) da se opustite sto se tice uzv pregleda.. stvarno ste bez potrebe u strahu.. da je uzv stetan, ne bi  se u cijelom svijetu koristio kao glavna dijagnosticka metoda. Ja sam svaki put sretna jer vidim svoju  bebicu, veca mi je tlaka izdrzati mjesec  dana da ju ne vidim, i najbitnije vjerujte svojim  ginekolozima.. same ste ih izabrale i piklonile im povjerenje jer znate da znaju vise od vas samih.. iz iskustva iz prve trudnoce znam kolko intermet doktori i dijagnoze preko foruma mogu stvorit negativne osjecaje i nasikirat trudnicu bez  potrebe.. ovo je sam se referirala na ranije listove .. nemojte moljm vas zamjerit..
    A sto se tice kila 😁 hijoj sto da vam pricam.. u prvoj trudnoci, na 175cm visine, startala sam sa 63 kg, a isla rodit sa vise od 90 kg 🤭 svi nalazi u savrsenom redu, al eto kile su isle gore, nisam bila niti otecena niti nista. Sav visak je otisao u 6 mjeseci, cak sam otisla i 5 kg u minus. Ovu trudnocu sam startala isto sa 63 kg i sad sam vec na +5 kg.. nekak sam ipak optimisticna da ipak necu doci do 90 nego barem 80 kg.. makar je i to puno, al eto nek bude s bebom sve ok a kile budu otisle. Sutra inace imam pregled, a termin mi je 25.6 

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

Ely
    08. Siječanj 2020. 10:59

Vrapcic123

Ena ja ne znam ništa o djeci, a kamoli o bočicama!? Stvarno se nekad brinem kako ćemo moj muž i ja to sve??? Briga o maloj bebici… Panika me ulovi nekada.. Morat ću čitati knjige, što drugo da radim!?!? Ne ozbiljno kako se to nauči sve? Jel se čovjek prirodno snađe nekako?

Nisam išla na Ivf, ali mi je svejedno dosta stroga što se tiče kilograma 

mimoza
    08. Siječanj 2020. 11:15

Ja sam u pocetku bas strahovala zbog kg, a sad vidim i ako jedem puno i ako ne jedem, kile idu prema gore. Jednostavno nije sve zbog hrane, vec je kod nekih to tesko izbjeci, sve individualno. Ali sad krece ono pravo debljanje 😂
    Dora ja sam se uvijek brinula, ako budem bila trudna blizancima, kako ce mi stati kolica u lift, jer je mali, a u porodici imam tonu blizanca i bila sam uvjerena da ce biti i kod mene😁
    Ena super za drzavni stan, to je stvarno tesko ovdje dobiti, pogotovo ako ste oboje u radnom odnosu. Samo se nemoj puno forsirati oko selidbe i dizati tesko.

sierrav
    08. Siječanj 2020. 11:31

Pozzic,
    Vidim u kilama ste.
    Ja sam prosli cetvrtak bila +5 kg.Kako ne znam jer sam istu kilazu imala 3 tjedna do pregleda,izgleda da mi je u tih par tjedana dosle ove 3 kg.
    Kako sam bila hospitalizirana radi povracanja,jela sam jaako malo i to sve lagano jer me strah povracanja.
    Po rukama i nogama sam dobila samo celulit ali to je nazalost kombinacija ivf i lezanja nakon toga.
    Pupo je iskocio bas veliki u ovih par tjedana pa se tjesim.Malo me more te kile ali ustvari bas me brige,kad sam imala manekensko i utegnuto tijelo zudila sam 5 god jedino da me netko zove mama.
    Zato cu sada biti mommy shark😂😂
    Samo da su bebice zdrave kile odu😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.