Mrvičak i ja još pijem folacin, doktor mi rekao da pijem do 16.tjedna. Elebaby i Magnezij na večer. I svaka dva tjedna Dvital.
Lola čestitam na uspješnom pregledu 😍
Trudy nadam se da si u pravu. Kupit ću svakako par bočica 😊 Bolje biti spremna...
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Kaktusica ako misliš na Dr. Kosa iz Zagreba, mislim da na Črnomercu ima ordinaciju. Za njega sam čula samo odlične komentare. Da je navodno fantastičan što se UZV tiče. Osobno nikad nisam bila kod njega.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Za Kosa sam i ja cula da je odlican, jedna prijateljica je vodila kod njega cijelu trudnocu i bila je toliko odusevljena da mi je on sad prvi na listi za anomaly ako odlucim na kraju privatno..citala sam da cure jako hvale i onu doktoricu koja radi u toj poliklinici, ali to mi nista nije ovako povjerljiv izvor kao kad ti kaze netko koga poznajes pa onda znas i koliko tu osobu mozes uzet za mjerodavnu..ovoj prijateljici stvarno vjerujem i znam da ima visoke kriterije
Dok ja sve procitam, zaboravim sta sam kome htjela napisat😂
Ja sam bila proslu trudnocu (nazalost nije dobro zavrsila) kod Kosa, jako strucan, jedino malo sutljiv pa onda nikad ne znam jel ok ili nije😂 on je po vecini recenzija jedan od najboljih dijagnosticara u Zg.
Meni danas muka za pludit i grci me dolje kao da mi je prvi dan menge😅
Ja sam jos uvijek na duphastonu i andolu, uz to pijem jos novalac. Nadam se da ce me skinut s tog duphastona jer mi se uzasno spava od njega.
Ja sam bila na mini anaomaly scanu kod dr. Martine ujevic, koja radi u poliklinici Ginekos ko i dr. Kos. I u prvoj trudnoci i sada sam bila kod njih u 12. Tt na kombiniranom i stavrno sam prezadovoljna bila s dr. Ujevic, jako je strucna i ave objasnjava u detalje (za kosa sam cula da nije tako, ali svakako je vrhunski steucnjak).. uglavnom u slucaju da ili jedan ili drugi nisu sigurni u nesto sto vide ili ne vide na uzv-u (a uzv im je stvarno svjetski) onda se zovu na konzultacije.. uglqvnom svakako moja topla preporuka ua polikliniku Ginekos
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Dobrodosla Svea. Jel se zna zasto se desio pobacaj? Najezim se cim ovo procitam😢
Super je da si ostala tako brzo opet trudna! Neka bude uredno i skolski do kraja😊
Pozdrav,
Dugo vas vec citam. Ali se nisam imala hrabrosti javiti.
U prosloj, ujedno i prvoj trudnoći imala sam spontani na početku 17.tt. Nakon tri mjeseca sam ponovno ostala u drugom stanju.
Tako da sam još uvijek u strahu, ali vjerujem da ce biti sve dobro ovaj put
Trenutno sam 17+1, sljedeći pregled je 20.1.
Jedva čekam da vidim curku (radili smo NIFTY pa znamo spol već dugo)
Pozdrav draga,dobrodosla i želim da ti ova trudnoca bude uredna i da u sestom mjesecu vidis svoju djevojcicu.
Nesto me zanima, naravno ako ti nije problem o tome pricati- kako si primjetila da nesto nije u redu u prvoj trudnoci koja je zavrsila spontanim. Ili si samo otkrila na ultrazvuku slucajno?
Ako ti je bolna tema ne moras odgovoriti. Pitam onako jer me zaista zanima, dogodi li se nesto s tijelom, moze li se prepoznati da nesto nije u redu.
Dobrodosla Svea. Jel se zna zasto se desio pobacaj? Najezim se cim ovo procitam😢
Super je da si ostala tako brzo opet trudna! Neka bude uredno i skolski do kraja😊
Dobro nam dosla i nek je uredna do kraja. Da i meni muka cim procitam spontani, a pogotovo kad je nakon 3.mjeseca, bas me rastuze takve price, a i odmah pocnem brinuti
💙
Kako je daisy u postu gore napisala, i meni je problematično obratiti se pojedinačno u jednom postu, obzirom da sam zaboravila koja je točno što napisala od danas ujutro 😁
Inače, sinoć sam visila na forumu na temi zimske bebe 2019/2020 drugi dio.. Čitala o pripremama za bolnicu, vrećicama za rađanu, situacijama u bolnicama prije poroda, samim rođenjima i čestitkama povodom istih te skuzila koliko sam još nesvjesna da ćemo i mi kroz nekoliko mjeseci voditi iste razgovore.. :)
Neke cure su spomenule autizam i njegove potencijalne uzroke. Obzirom da radim sa osobama s autizmom, odmah ću reći da se ne znaju točni uzroci autizma. Rađeno je toliko istraživanja, ali i dalje je to jedna velika nepoznanica, tako da se možete opustiti što se tiče pregleda putem uzv. Nažalost, "lutrija" je rađanje djece iz spektra autističnih pervarzivnih poremećaja. Ono što je najbitnije jesu rana dijagnostika i procjena te uvođenje djeteta u rani tretman koju su primarni za pojedinca s autizmom i njegovu obitelj.
Curka je ❤
Dobrodošla Svea, i ja ti želim svim srcem urednu trudnoću i da ovoga puta sve bude okej ❤️
Curka je ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji