Kaktusica pa naravno da spadas tu 🙂 ljetne bebe su jos cjeli 8 mj a bome i pocetak 9. Inace bi sve bile pola tu pola tamo.
Mi smo krenule od sredine 5 mj al vecina nas je 6 pa dalje 🙂
Leonie i Moje sve ja imam od vilede parni .Sa njim se dobiju 2 krpe koje se pricvrste na cicak i peru se u masini.U njega ne idu kemikalije, samo voda.Meni je ok.
URL = https: //lilypie.com]
Lola cestitam na uspjesnom pregledu🎉🎉🎉
🥰Hvala!
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Ja i dalje pijem folacin, Duphaston, prenatalne levit (znam ih nekada preskočiti) i Mg navečer. Baš me znaim hoće li mi sutra ukinuti folnu i Duphastone, jer kada sam u zvala ima tjedan dana da nemam više tabletica i da mi prepiše nove, i zapravo trebaju li mi uopće jer sam ušla u onaj 12 tjedan, rekla je da nastavim piti i dalje. Ima li itko da pije to sve i dalje u 14 tjednu? Mislim na Duphaston i folacin
Meni je i duphastone i folacin maknuo na pregledu 14+6
Lola777 super za pregled! koliko dugo traje anomaly i ako si iz zga, mozes pliz napisat gdje si to isla privatno, kako si zadovoljna, koliko novaca i koliko unaprijed se moras narucit?
Hvala ti
Kaktusic, naravno da si tu! Ma cijela ona grupa jesenskih je zapravo ovdje, jesenske bebe ce se tek ovaj mjesec radit haha ali kako je ovdje vecina cura zagazila u drugo tromjesecje i ima druge teme i pitanja, onda su nove cure otvorile onu grupu jer su na samom pocetku i tek cekaju prve preglede pa su u drugim nedoumicama i pricama..meni je bilo super kad su se otvorile ljetne bebe jer sam proljetno ljetne samo citala i bilo mi se glupo ubacivat sa svojom novootkrivenom trudnocom curama koje su vec debelo trudne i imaju dinamiku neku svoju
Lola, super da je sve u redu. Sad pokusaj zaista mirno bez panike, bez obzira na prijasnja losa iskustva.
Mrvicak, ja moram utrogestane stavljati do 20.tjedna. Folnu kiselinu mi je rekla Solgarovu da uzimam od pocetka, medutim ja sam uzimala Folacin prvih mj dana, sad sam na elevitu. Mislim da je to od doktora do doktora za taj folacin. Imam prijateljica koje uopce nisu dobile preporuku za ikakve vitamine, a pogotovo Folacin. Ja osobno mislim da je kljucno prvih mj dana ga uzimati, nakon toga je dosta u obliku ovih elevita, novalaca i slicno...
Lola777super za pregled!koliko dugo traje anomaly i ako si iz zga, mozes pliz napisat gdje si to isla privatno, kako si zadovoljna, koliko novaca i koliko unaprijed se moras narucit?
Hvala tiKaktusic, naravno da si tu! Ma cijela ona grupa jesenskih je zapravo ovdje, jesenske bebe ce se tek ovaj mjesec radit haha
ali kako je ovdje vecina cura zagazila u drugo tromjesecje i ima druge teme i pitanja, onda su nove cure otvorile onu grupu jer su na samom pocetku i tek cekaju prve preglede pa su u drugim nedoumicama i pricama..meni je bilo super kad su se otvorile ljetne bebe jer sam proljetno ljetne samo citala i bilo mi se glupo ubacivat sa svojom novootkrivenom trudnocom curama koje su vec debelo trudne i imaju dinamiku neku svoju
Dora,pozdrav i tebi.Ja sam iz Splita pa ti preporuku za Zg ne mogu dati. Pregled se radi od 18-22 tj. jer je velicina bebe idealna za sve vidjeti.Traje nekih 20 - 30 min i gleda bas sve bebine organe,razvoj klijetki mozga,srca,bubrege,protok kroz posteljicu...Ma bas detaljno. Ja sam se narucila 2 tj. ranije i zadovoljna sam.Platila sam ga 500 kn. Ako te jos nesto zanima slobodno pitaj.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Ely i moj gin je isto "strog" sto se debljanja u trudnoci tice. U prvoj sam jedan mj dobila 4kg i bas su me i on i sestra oprali. Vjerojatno sam zato toliko i opterecena koliko dobivam..
Dora4 nadam se i ja da ovaj put nece bit toliko stresova :)
Ena0206 imala sam one "vrecice" od twistshakea u koje se mogu stavit kasice, to mi je bilo super iako malo problematicno za ocistit. Drugo nismo koristili.
Polly ne brini za kg. Ja sam malo 172, startala u prvoj s isto kg kao i ti pa sam na kraju spala na taj debeli minus.
Vrapcic123 nisam ni ja nista znala, al prezivi se. Pocetak je tezak, kasnije se uhodas.
Ja bi preporucila da kupite mozda jednu- dvije bocice za svaki slucaj ako dojenje ne ide. Ali i da nemate, lako posaljete muza/nekog da to kupi dok se vratite iz bolnice. Mi na kraju bocice nismo uopce koristili, tako da sam bez veze bacila novac.
Mrvičak mene je skinuo isto s folne i duphastona na zadnjem pregledu 11+6, tj rekao da popijem folnu do kraja šta mi je ostalo, a taman mi ostale 2 tablete pa sam odmah krenula s vitaminima i magnezijem. A duphaston mi je ukinuo jer više nije bilo hematoma.
Pozdrav curke; prvo se ispričavam sto uletim samo kad me neka panika spopadne. Dajte mi molim vas recite da li su kojoj od vas u 11 tjednu “nestali” simptomi bilo kakvi? Dakle osjećaj je kao da nisam trudna, nikakvog osjećaja ni u grudima napetosti, ni povremene mučnine. Danas ujutro sam se probudila bez ikakvog simptoma i osjećaja 😰
Sortiraj odgovore
Najstariji