LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivcy1306
    08. Siječanj 2020. 10:15

Polly

Ajme cure prepale ste me s tim svojim kilama. Ja sam +4 od početka trudnoće 😐 Inače sam sklona debljanju ako ne vježbam i ako papam malo više, a sada drugačije ni ne može biti.. Pa do kraja ću ko kit biti! Makat normalna sam, visoka 175cm i 64 kg, ali bojim se isto onoga da kile tek kreću

Polly ako sam dobro pohvatala ti si iz karlovca? Ides rodit tamo isto ili? Mozda se vidimo u rodilistu, to bi bilo extra!😉

Vrapčić123
    08. Siječanj 2020. 10:16

Mrvičak svaka čest kako sve lijepo i organizirano vodiš! Skidam kapu! 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

08. Siječanj 2020. 10:17

Polly

Ajme cure prepale ste me s tim svojim kilama. Ja sam +4 od početka trudnoće 😐 Inače sam sklona debljanju ako ne vježbam i ako papam malo više, a sada drugačije ni ne može biti.. Pa do kraja ću ko kit biti! Makat normalna sam, visoka 175cm i 64 kg, ali bojim se isto onoga da kile tek kreću

Da te utješim da sam ja ta koja dobiva naglo na početku, a onda sve stane. Možda ćeš tako i ti. 

08. Siječanj 2020. 10:17

Vrapcic123

Mrvičak svaka čest kako sve lijepo i organizirano vodiš! Skidam kapu!

❤️❤️

Trancie
    08. Siječanj 2020. 10:19

Jutro cure, uspjela sam pročitati sve, baš ste se raspisale :-) Cure čestitam na dobrim pregledima.. nadam se da će i kod mene bit uspješan... tješim se svaki dan je sve bliži :-) ja sam jučer radila nalaze krvi i mokraće , krv uredu, mokraća je upitna- pa sam odnijela urinokulturu pa ćemo vidjeti u srijedu što će biti.
     Tiki92 spominjala si tetre sa Tetra pelene za djecu... ja sam ih imala nisam pretjerano zadovoljna, naručila sam neke sa Minygreeny (čini mi se da se tako stranica zove ) puno su bile veće i ljepše.. tako ako su vam te sa Ethernal bolje prije uzmi te

Dora4
    08. Siječanj 2020. 10:19

Ivcy1306

Jutro cure!
    Ja sam evo koda me traktor pregazio, ukocilo me u vratu.. 😒
    Sto se tice kilaze, ja sam ovdje izgleda najdeblja..necu ni pricati tj.pisati koliko imam kila. Jedino sto me po onom nekom kalkulatoru drze da sam 3kg ispod 😁 pa se tjesim da necu puno dobit. Ali uglavnom sam jos uvijek u minusu a usla u 16.tjedan sto je super.
    Mogu samo rec da meni nakon trudnoce s malim je ostao i trbuh (nisam nosila steznik zbog rane, tako su mi dr.rekli da ne smijem) e sad me zanima dali ce se to mozda nakon ove trudnoce "popraviti" ukoliko bi nosila taj steznik? Zna li netko nesto o tome?

Steznik slobodno nosis i kad rana zaraste, samo ne predugo jer se onda misici nemaju poriv vratiti i ojacat vec se proces unutarnjeg zacijeljivanja produzi i mozes se trajno zeznut..zato su ti vjerovatno rekli da ne smijes? Jer jednom kad rana zaraste ne razumijem zasto ne bi smjela na kratko stavljat steznik ako ti je lakse s njim hodat ili nesto obavljat, ali on bi prvenstveno trebao imati svrhu da ti olaksa kretanje, a ne estetski da umjetno vraca na mjesto, to je najbolje da tijelo samo radi! ;) 

08. Siječanj 2020. 10:20

Trancie

Jutro cure, uspjela sam pročitati sve, baš ste se raspisale :-) Cure čestitam na dobrim pregledima.. nadam se da će i kod mene bit uspješan… tješim se svaki dan je sve bliži :-) ja sam jučer radila nalaze krvi i mokraće , krv uredu, mokraća je upitna- pa sam odnijela urinokulturu pa ćemo vidjeti u srijedu što će biti.
    Tiki92 spominjala si tetre sa Tetra pelene za djecu… ja sam ih imala nisam pretjerano zadovoljna, naručila sam neke sa Minygreeny (čini mi se da se tako stranica zove ) puno su bile veće i ljepše.. tako ako su vam te sa Ethernal bolje prije uzmi te

Prije 6 godina sam tetre uzimala s Mali anđeo butik ne znam postoji li još. Naša hrvatska firma i odlične su. A i dm mi je za svaku pohvalu. Čvrste su i ne krive se. 

Leonie90
    08. Siječanj 2020. 10:21

ena0206

Cure je li koja od vas imala iskustva ili čula nešto o twistshake bočicama i proizvodima?

Moja šogorica ima, ali ništa posebno nije komentirala. Skužila sam jer su drugačijeg dizajna, a na instagramu sam vidjela jednu koja ih reklamira, i kao to je sad nešto najbolje jel.. Pojma nemam stvarno..

Trancie
    08. Siječanj 2020. 10:27

ena0206 ja imam od Twistshake-a bocu, ali sa slamkom, skroz mi je dobra. Tanjur što se zalijepi za hranilicu- super stvar... ne može se baciti (ako su djeca sklona tome )  i uzela sam kesice koje se mogu prati u mašini pa znam izmiksati voće i ponijeti sa sobom pa curica to pojede ( na foru HIPP voćnih kašica ) Sve u svemu sam jako zadovoljna, što se tiče samoh bočica i duda koristila sam Tommitippi oboje 

🌸TiKiDi🌸
    08. Siječanj 2020. 10:29

Trancic hvala. Da mi nisi rekla ja bih narucila sigurno, ovako cu sve od Ethereala i super. 😉
    Sto se tice twistshake, navodno nije nista posebno. I iskreno, meni se sviđa jedino onaj pribor za jelo s podloskom koji se ne klize.
    Hocete kupovati bocice prije ili? I taj steznik, kako to izgleda i jel to obavezno, nisam cula za to jos 🙄😂

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.