Pozdrav,evo jucer i danas sam napravila testove,tri testa i svi su pozitivni,nisam jos niti zvala gin.jer su neradni dani,od simptoma imam samo napuhane grudi,i grceve.eto 😊
Ivcy meni to vise zvuci da ti fali nekog vitamina. Moj brat je imao cesto takav problem, ali mislim da jos nije nasao rjesenje, jer se inace lose hrani, samo fast food.
Tiki ogradicu u kreveticu moras imati da se beba ne bi udarila, kad se pocnu poslije vrtiti u kreveticu, a gnijezdo je sad nesto novo i ja cu si ga uzeti. Meni izgleda super prakticno za malu bebu, jer ga si mogu ostaviti na kutnu ili bilo gdje kad krenemo u goste, staviti bebu unutra da spava. A preko noci bih sve sklonila oko bebe, bas zbog tog straha od gusenja.
Anja vjerujem da ti je to jako stresno. Možda da si pokušaš složiti nekako u glavi da ćeš sa stresom više štetiti bebici nego što će bebica sama sebi u tome rogu. Vjerujem da su ta mala bića jača nego što mislimo. Evo neke curke su rekle da znaju takvih slučajeva poput tvog i da su rodile normalno i sve je ok prošlo. A znam kak je iritantno kad su doktori onako neodređeni 🙄 Pokušaj si složiti nekako u glavi da će sve biti dobro. Meni osobno pomaže molitva, možda bi i tebi, ili nešto što bi te opustilo, čitanje, gledaj turske sapunice 😁, pokušaj pronaći nešto što te veseli…
A tješim se nekako da će brzo drugo tromjesečje pa da će bit malo lakše 🙂 planiram sad ta 2 tj smanjit preglede uzv barem na 1 mj pa mislim da će i tu lakše biti i manje stresa jer neću stalno biti na iglama.
Jel ima koja možda iskustva sa plivanjem u trudnoći i sa “dozvolama” odlaska na bazene; ne u toplice di je milion ljudi nego na ove gradske bazene di većinom je škola plivanja i treninzi a malo manje građanstva svih vrsta. Vrlo rado bi 2x tjedno otišla se malo razgibati plivanjem jer pilates i kućne vježbe se nemogu natjerati sama radit 🙈
Ja rađe ne bi zbog bakterija. Ali to je moje mišljenje
Mene sa svih strana ne smijes ovo, ne smijes ono...vise ne znam sto smijem, a sto ne. Sad najnovije da ne smijem gljive. Ma daj, ja ih jela nekoliko puta...
Mislim da je problem s listerijom i hranom(suhomesnati, neoprano voce, povrce, nepasterizirano mlijeko...) toksoplazma vise za macke koje imam cijeli zivot. Ginek.me poslala na TORCH i nemsm toksoplazmu
💙
Anja vjerujem da ti je to jako stresno. Možda da si pokušaš složiti nekako u glavi da ćeš sa stresom više štetiti bebici nego što će bebica sama sebi u tome rogu. Vjerujem da su ta mala bića jača nego što mislimo. Evo neke curke su rekle da znaju takvih slučajeva poput tvog i da su rodile normalno i sve je ok prošlo. A znam kak je iritantno kad su doktori onako neodređeni 🙄 Pokušaj si složiti nekako u glavi da će sve biti dobro. Meni osobno pomaže molitva, možda bi i tebi, ili nešto što bi te opustilo, čitanje, gledaj turske sapunice 😁, pokušaj pronaći nešto što te veseli…
A tješim se nekako da će brzo drugo tromjesečje pa da će bit malo lakše 🙂 planiram sad ta 2 tj smanjit preglede uzv barem na 1 mj pa mislim da će i tu lakše biti i manje stresa jer neću stalno biti na iglama.
Jel ima koja možda iskustva sa plivanjem u trudnoći i sa “dozvolama” odlaska na bazene; ne u toplice di je milion ljudi nego na ove gradske bazene di većinom je škola plivanja i treninzi a malo manje građanstva svih vrsta. Vrlo rado bi 2x tjedno otišla se malo razgibati plivanjem jer pilates i kućne vježbe se nemogu natjerati sama radit 🙈
Ja rađe ne bi zbog bakterija. Ali to je moje mišljenje
A to si i ja razmišljam; a opet iskustva i mišljenja su podijeljena. Šteta sto je zimski period pa nemozemo uživati u morskim radostima 🙈😅
Pozdrav,evo jucer i danas sam napravila testove,tri testa i svi su pozitivni,nisam jos niti zvala gin.jer su neradni dani,od simptoma imam samo napuhane grudi,i grceve.eto 😊
Čestitam🎉 nek je skolski do kraja
💙
Dobrodosle nove cure!
Muz i ja pobjegli u Austriju na izletic na par dana, zimska idila tu. Punooo snijega, kamin, cajek... prekrasno. Uz tu atmosferu je odmah lakse i manje sam u brigama.
Meni osobno je najveci problem sto sam doma danima sama i imam previse vremena za misliti i analizirati, odmah dodu glupe crne misli.
Sto se tice prehrane ja jedem sve u umjerenim kolicinama, ni pretjerano zdravo, a nije bas da zivim na junku. Mislim da se malo pretjeruje sa svim tim zabranama... po meni je sve ok, ali umjereno.
Cestitam na trudnocu i nek je ispunjena mirom.
Anja, nakon spontanog u 8 tj. mi je otkrivena blago srcolika maternica.Spontani nije bio zbog toga,vec je bio blighted ovum- blizanacka trudnoca.Isla sam privatno na konzultacije,pitala svoju ginekologicu i zakljucili su da je to blago i da ne bi trebalo smetatati trudnoci.Rodila sam moju curu u 41 tj trudnoce,prirodnim putem.
Mozda si naisla na mladjeg opreznijeg lijecnika pa te zeli cesce pratiti.Ne boj se ucestalih pregleda,naravno da je bolje sta manje,ali neki slucajevi zahtjevaju cesce preglede.Kazu strucnjaci da nisu uzv stetni.
Ako ces bit mirnija otidi kod nekog privatnog,strucnijeg lijecnika po misljenje.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Sve smo mi u nekom strahu. Neke vise nwke manje. I ja se bojim pred svaki pregled, al mislim u granicama normale. Curke koje imate vece brige, znajte da niste same. Nije sramota traziti pomoc, a mislim da ste veliki pomak napravile i samom cinjenicom sto ste svjesne svega i sto ste priznale, rekle na glas i suocile se s tim i borite se 💪 znam da neki nemaju snage za to, tako da samo hrabro. Ovdje smo sve uz vas, mozda ne mozemo pomoci strucnim savjetom, ali mozemo poslusat i dati rijec utjehe, zato i jesmo tu ❤️
Sto se tice prehrane, jedem manje vise sve. Malo zdravo malo nezdravo. Za suhomesnate proizvode sam tu sad prviput procitala, a preko blagdana sam bas jela, pogotovo prsut. Feta sir sam par komadica pa sam naknadno procitala i prestala. Samo se brinem uzalud. Kao sto je netko od cura napisao treba svega po malo. Bar se i sama toga drzim.
Baby girl 💜
Zene upomoć. Prvo se izvinjavam sto smaram svaki dan ali sam zabrinuta i neiskusna pa mi treba pomoc. Muz i ja smo "vrijedno" radili na bebi ovaj mjesec i jako jako je zelimo ali ja sam prije na 6 dana M ugledala smedji isjedak koji je trajao citav dan,jucer sam imala ugrusak tamno crvene boje i tokom dana je isla po mali tamno crvena krv ali blago skroz bukvalno samo kad se obrisem,od jutros isto tako kao i jucer. Ostalo je jos 3 dana do prave M kad je trebala da nastupi. Ne znam sta se desava rekle ste mi da je impl.krvarenje ali ne znam koliko to traje meni je vec treci dan danas. Nadam se da nije prava M jer ide skroz slabo a nije jos ni vrijeme
Sortiraj odgovore
Najstariji