Malina08 čestitam na dečkiću 😊
Cure dali vi vježbate sad u trudnoći ?
Kako cete provest danas docek curkee.. alkohol i izlascci nam ni jednoj ne dolazi u obzir 😂😊
Ja i dragi cemo vjerovatno nesto jesti i ici pogledat nekuda vatromet i onda nazad u krpe 😂😂😂
Pozdrav cure, već sam pitala na drugoj temi ali cu pitat i ovdje, jucer/prekjučer saznala za trudnocu. Jutarnji urin 6. dan kasnjenja pokazao debeli debeli plus doslovno iste sekunde, ponovila jučer i to popodne ista stvar.. čak i tamniji plus tako da je to to vjerojatno. Ugl, na putu sam i u ljekarni su imali samo solgar folate 400 mcg. Jel smijem to piti?
Ja sam trudna 6+4 isto pijem folacin od solgara, preporuka u ljekarni, iako mi je rekla da mi ginekolog moze dati i jos nesto bolje na recept ali ni da ovo nije lose, rekla je nemoze nastetit, ja sam pocela pit prije nego sam saznala da sam trudna
To me i muci jer postoji taj folacin i folate ja imam ovo https://ibb.co/4PG9rhy i sad mi nista nije jasno.. Naravno nisam pocela piti posto nisam sigurna a gin na godišnjem 🤣
[link=https://lilypie.com][/link]
Malina08 čestitam na dečkiću 😊
Cure dali vi vježbate sad u trudnoći ?
Hvala!
Ja ne vjezbam. Imala sam grozne mucnine do 16.tjedna, borim se s glavoboljama i nemam snage za vjezbanje. Prosecem koliko mogu. U daljoj trudnoci planiram laganu trudnicku yogu i kegelove vjezbe :)
Lux, mislim da je Folate nešto bolji, ne znam točno objasniti ali nekako ga organizam lakše apsorbira tako nešto. Meni je teta u ljekarni rekla da je sad na tržištu najbolji Elenatal, ima 800 g folne i još neke vitamine i minerale uz to.
Ja za sad ne vježbam, osim šetnjica, ali planiram kad odem na porodiljni ići na pilates za trudnice. Malo sam nabila kile prije trudnoći i slabo bila aktivna tako da će mi sigurno trebati.
Uglavnom cure, sve najbolje u Novoj godini i lijepo se provedite večeras! Mislim da će većina nas rano završiti u krevetu, ali mi to i zaslužujemo
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Malina cestitam na deckicu i sto si evo prevalila vec pola trudnoce :)
Lux slobodno pij to sto imas, folna kis. je jako vazna pogotovo na samom pocetku trudnoce zbog formiranja i zatvaranja kraljeznice! Mozda ti dr. (kad se vrati s godisnjeg) propise bas Folacin koji se dobiva na recept i dolazi u dozi koju je nemoguce dobit iz iceg drugog od ovih nepropisanih medikamenata! 5mg + besplatno ga dizes u ljekarni Onda tamo negdje oko 13.tjedna pocnes piti neke multivitamine za trudnice, imas zbilja svasta na trzistu, malo si prouci sto mislis da ti najvise treba, imas nesto od novalca, nesto od elenatal i evo ja uzimam almagea omega 3+ zbog tog dodatka omege koji sadrze..polako, imas vremena za sve, a mi smo tu da odgovorimo kad trebas! I cestitam na trudnoci
Cure moje, ja vec umorna, sve se mislim da odem sad ubit oko koji sat, al onda nema sanse da ista odspavam preko noci..
Ne znam sto me danas primilo, gladna sam doslovno svakih sat vremena
Drage žene evo kraj 2019.nam je bio prekrasan obzirom da smo sve ovdje na okupu. A 2020.godinu vam svima želim još ljepšu, da sve prisutne rodimo zdrave bebice 💙❤️ Uživajte večeras! 🎇🎇🎇
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Curke sve naj naj od ❤ svima zelim u novoj.
Budite pozitivne i pune ljubavi jer to nasi bebaci najvise osjete😊
Uzivajte veceras😘
Anja🌸🌸
Zelim nam svima manje brige, straha, mucnina i sveg sto nas muci, da u iducoj godini uzivamo u trudnoci i nasim bebicama koje ce nam uskoro doci🥰
I ja se povremeno javljam, bas sam u guzvi ovih dana bil.. ali sad napokon kauc i lagano.... cure drage sve vam najljepse zelim za Novu godinu i da dogodine budemo u drustvu nasih bebica za docek ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji