Ja pijem folio Forte 1 😊
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Mrvičak kad si imala mengu? Ti i ja smo tu negdje, meni isto test u pon bio 1-2 tjedna 😁
4.10. Ciklusi inače 27/28 dana. Tebi?
Ja pijem folio Forte 1 😊
Ja takodje, do 12tt, nakon toga cu folio forte 2 i jos neke vitaminske sirupcice. Svako drugi dan uzmem magnezijum direkt, on mi pomaze u probavi i to je to.
Doktorica mi je rekla ukoliko jedem ribu ili morske plodove 2 puta tjedno, onda nema potrebe za omega 3 kapsulama. Ja ih ne koristim.
I službeno se pridružujem ovoj grupi kako sam i obećala prije 14 dana ➕😊 Digitalac je pokazao jasni plus i 1-2 tjedna.
Baš sam presretna, ali i u velikom strahu zbog nedavnog spontanog. Al bit ce ovaj put sve ok! Mora ❣️
Mrvicaaaak 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ajmeeee bas ki je dragoooo, dobrodoslaaa nam ti 🥰🥰samo miruj i opusteno ,bit ce ono sta mora bit ali nadamo se svi da ce ti sad sve ici po planu 😍😍😍
I službeno se pridružujem ovoj grupi kako sam i obećala prije 14 dana ➕😊 Digitalac je pokazao jasni plus i 1-2 tjedna.
Baš sam presretna, ali i u velikom strahu zbog nedavnog spontanog. Al bit ce ovaj put sve ok! Mora ❣️
Čestitam! I dobro došla! ❤️
Curka je ❤
Mrvičak kad si imala mengu? Ti i ja smo tu negdje, meni isto test u pon bio 1-2 tjedna 😁
20.9. ciklusi kaos 🤣 a da, ja sam imala dosta kasniju O...
20.9. ciklusi kaos 🤣 a da, ja sam imala dosta kasniju O…
Ja mislim da ne meni bila 21.10.
Mrvicaaaak 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ajmeeee bas ki je dragoooo, dobrodoslaaa nam ti 🥰🥰samo miruj i opusteno ,bit ce ono sta mora bit ali nadamo se svi da ce ti sad sve ici po planu 😍😍😍
Potrudit cu se, hvalaaaa❣️❣️❣️
Cure, hvala svima na odgovorima. Malo ste me smirile dok sam čekala da nazovem dr. ❤️
I kaže doktor da nema smisla dolaziti ne pregled jer se ionako ne bi ništa vidjelo jer je jako rana T. Dobila sam 3X1 Duphaston i Normabel. Sve sreća da me ovo uhvatilo danas prije blagdana i vikenda jer bi inače morala na hitnu. Iscjedak je za sada prestao a temp mi je 37.... Bit će sve OK 🙏
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji