LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    niki93
    31. Listopad 2019. 11:08

Eto i moga odgovora šta pijem : Vitaverlan, ujutro uz doručak. 😊

Orhideja13
    31. Listopad 2019. 11:16

Ja pijem folio Forte 1 😊

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

31. Listopad 2019. 11:22

Polly

Mrvičak kad si imala mengu? Ti i ja smo tu negdje, meni isto test u pon bio 1-2 tjedna 😁

4.10. Ciklusi inače 27/28 dana. Tebi? 

mimoza
    31. Listopad 2019. 11:33

Zabrinuta_7

Ja pijem folio Forte 1 😊

Ja takodje, do 12tt, nakon toga cu folio forte 2 i jos neke vitaminske sirupcice. Svako drugi dan uzmem magnezijum direkt, on mi pomaze u probavi i to je to.
    Doktorica mi je rekla ukoliko jedem ribu ili morske plodove 2 puta tjedno, onda nema potrebe za omega 3 kapsulama. Ja ih ne koristim.

• Bebac24
    31. Listopad 2019. 12:04

mrvičak

I službeno se pridružujem ovoj grupi kako sam i obećala prije 14 dana ➕😊 Digitalac je pokazao jasni plus i 1-2 tjedna.
    Baš sam presretna, ali i u velikom strahu zbog nedavnog spontanog. Al bit ce ovaj put sve ok! Mora ❣️

Mrvicaaaak 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ajmeeee bas ki je dragoooo, dobrodoslaaa nam ti 🥰🥰samo miruj i opusteno ,bit ce ono sta mora bit ali nadamo se svi da ce ti sad sve ici po planu 😍😍😍

Alisanazemlji
    31. Listopad 2019. 12:35

mrvičak

I službeno se pridružujem ovoj grupi kako sam i obećala prije 14 dana ➕😊 Digitalac je pokazao jasni plus i 1-2 tjedna.
    Baš sam presretna, ali i u velikom strahu zbog nedavnog spontanog. Al bit ce ovaj put sve ok! Mora ❣️

Čestitam! I dobro došla! ❤️

Curka je ❤

Polly
    31. Listopad 2019. 12:35

mrvičak

Polly

Mrvičak kad si imala mengu? Ti i ja smo tu negdje, meni isto test u pon bio 1-2 tjedna 😁

20.9. ciklusi kaos 🤣 a da, ja sam imala dosta kasniju O... 

31. Listopad 2019. 13:05

Polly

mrvičak

Polly

20.9. ciklusi kaos 🤣 a da, ja sam imala dosta kasniju O…

Ja mislim da ne meni bila 21.10. 

31. Listopad 2019. 13:15

Bebac24

mrvičak

Mrvicaaaak 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ajmeeee bas ki je dragoooo, dobrodoslaaa nam ti 🥰🥰samo miruj i opusteno ,bit ce ono sta mora bit ali nadamo se svi da ce ti sad sve ici po planu 😍😍😍

Potrudit cu se, hvalaaaa❣️❣️❣️

nada23
    31. Listopad 2019. 13:47

Cure, hvala svima na odgovorima. Malo ste me smirile dok sam čekala da nazovem dr. ❤️
    I kaže doktor da nema smisla dolaziti ne pregled jer se ionako ne bi ništa vidjelo jer je jako rana T. Dobila sam 3X1 Duphaston i Normabel. Sve sreća da me ovo uhvatilo danas prije blagdana i vikenda jer bi inače morala na hitnu. Iscjedak je za sada prestao a temp mi je 37.... Bit će sve OK 🙏

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.