Dora4 vrijeme je grozno zaista. Pokušaj otići vani na zrak prošetati, još ak imaš kakvu prirodu u blizini još bolje. Meni pomogne svježi zrak.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Dora, kad me bas boli svakih 5-6 sati popijem po dva. 4g dnevno je maksimum pa tak rasporedim. Ako me ne boli bas tak jako popijem jedan i obicno me poslije i prođe...
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Alisa cestitke na curici ❤❤❤
Cure kako ste vi? Ja san uzasno umorna, svaki dan iden sve ranije i ranije lec. Ujutro se budin oko 9, do podne dolazin sebi, onda oko 7ipo cec krenen bit umorna i cekat 10 da popijen tablete i iden lec. Koda se nikako nemogu kvalitetno naspavat 😑
A kad san ovakva onda neman volje ni prosetat ni ic igdi. Ubij me ovaj umor. Zar drugo tromjesjecje nije period kad ae snaga vraca, kad imamo snage...?😂
💞girl💞
Dobrodosla nam jos jedna curka ❤️❤️❤️cestitke 🙂🙂sta se tice kupovanja u prvoj trudnoci sam kupovala sa 5-6 mj polako kako je sta bilo na popustu.
Sad isto gledam kad ce kolica bit na popustu pa cu ih kupiti, robicu sam kupila samo jedan komplet bodija i to cisto tako, da mali vidi to malo hehe.
Druge potrepstine cu kupovat tamo u 4-5mj.
Alisa cestitke na curici ❤❤❤
Cure kako ste vi? Ja san uzasno umorna, svaki dan iden sve ranije i ranije lec. Ujutro se budin oko 9, do podne dolazin sebi, onda oko 7ipo cec krenen bit umorna i cekat 10 da popijen tablete i iden lec. Koda se nikako nemogu kvalitetno naspavat 😑
A kad san ovakva onda neman volje ni prosetat ni ic igdi. Ubij me ovaj umor. Zar drugo tromjesjecje nije period kad ae snaga vraca, kad imamo snage…?😂
Komaaaa sam , legli nocas u 1.30. necak ostao prespavati kod nas i oba dva se probudila u 7 🙈
A ja ko zombi, a cjelu kucu morala ocistiti od feste. Uzas. I jos danas u 4 mali slavi u igraonici sa vrtickom djecom neznam kako cu to izdrzati da ne zaspim 🙄 mislim da cu se tjedan dana oporavljati od ovoga.
Alisa čestitam na curki, baš baš lijepa vijest!! 🥰🥰🥰
Zaraa ja isto to ovih daa razmišljam, šta ne bih trebala imati više energije pošto sam počela piti te vitamine ma kojima također piše da podižu energiju. Ja se budim u 8, do popodne sam mrtva žena, da ne ubijem oko oko 4,5 zaspala bih do 7 sigurno šta mi nije isto opcija. I onda sam u 10 opet krepana 🥴 Znam da mi je umor izazivalo 6 tableta duphastona dnevno, al evo tjedan dana kako ga ne pijem i dalje se borim s umorom. Također su počele glavobolje o kojima vi pišete neko vrijeme, srećom nisu tako jake da mi treba tableta..
Šta se tiče tih sajmova, osobno nisam išla još nikad jer nije bilo ni potrebe, ali od poznanica sam čula da jako varaju, klasično dizanje cijena i onda su ko fol 30% sniženi proizvodi. Također sam dobila savjet da uživo vidim šta mi se sviđa pa isto naručim preko interneta, bude puno jeftinije 🤔 Sad ne znam jesu to priče, ali svakako jesam jedna o tih šta ne vjeruju sajamskim popustima, ne naravno na sve artikle, ali dio da..
Šta se tiče tih sajmova, osobno nisam išla još nikad jer nije bilo ni potrebe, ali od poznanica sam čula da jako varaju, klasično dizanje cijena i onda su ko fol 30% sniženi proizvodi. Također sam dobila savjet da uživo vidim šta mi se sviđa pa isto naručim preko interneta, bude puno jeftinije 🤔 Sad ne znam jesu to priče, ali svakako jesam jedna o tih šta ne vjeruju sajamskim popustima, ne naravno na sve artikle, ali dio da..
Def da. Ja na sajmove nikad ne idem, ali kad kupujem nesto "skuplje" pikiram cijene par mj i kad je stvarno popust kupim 🙂.
Ja cu kolica ici prvo viditi bas taj model sta zelim, i onda pronjuskam po internetu jos cijene pa odlucim di mi je najjeftinije,ali vecinom je preko neta uvijek jeftinije
Def da. Ja na sajmove nikad ne idem, ali kad kupujem nesto "skuplje" pikiram cijene par mj i kad je stvarno popust kupim 🙂.
Ja cu kolica ici prvo viditi bas taj model sta zelim, i onda pronjuskam po internetu jos cijene pa odlucim di mi je najjeftinije,ali vecinom je preko neta uvijek jeftinije
Ma najbolje da, a to mi ima i najviše logike. Gledajući s pozicije trgovaca, nisu ni ludi šta to rade jer na kome ćeš više zaraditi nego na ljudima koji čekaju bebu i žele sve najbolje, sve novo, cijena ne igra ulogu kad je u pitanju njihova bebica, pa mene prvu bi izradili pričama 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji