Hvala Amy. Malo si me smirila.
Bas me panika uhvatila..
Mrvičak, idem dr.danas, ali tek popodne radi. Kako je tvoj iscjedak tada izgledao?
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Hvala cure... eto, ne mogu ni ja vjerovati da je to tako cesta pojava. Najgora je neizvjesnost dok ne znaš sto je točno.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Cure koji oblik folne pijete? Ja trenutno imam kod kuće i pijem Solgar 400 mcg Folat, a dr. mi je u prošloj trudnoći dala Folacin 5.mg. Nije li to malo velika doza??
Bio je tamno smeđ, pa se intezitet smeđe smanjio. Stalo je nakon par sati.
Nadaposlusaj cure i idi doktoru. Vjerovatno ce ti dati utrice i mirovanje, ali neka pogleda u cemu je problem. Stvarno je krvarenje i smrdjarenje toliko cesta pojava u prva tri mjeseca da je to cudo. Svaki put do sad kad sam bila kod doktorice, pitala me je da li ima krvarenja. Nisam znala da je to toliko cesta pojava
Da, meni je doktor isto rekao da se blago krvarenje moze pojaviti u prvom tromjesecju, pogotovo nakon pregleda. Hvala Bogu jos mi se nije dogodilo takvo nesto..
Ja pijem elevit tablete u kojima imam folnu, sve vitamine i minerale te metafolin. Sve je to zajedno u jednoj tableti i doktor je rekao do 12 tjedna to da uzimam.
Mrvicak ja pijem premama ima folna+vitamini i dodatno kapsule omege
Ja pijem Novalac prenatalne kapsule u vrijeme ručka,a navečer prije spavanja Bioelectra direkt magnezij.Osjećam se odlično.
URL = https: //lilypie.com]
Ja pijem prenatal omega 3+ od almagea-e. U sebi osim ima folne kiseline i drugih vitamina i minerala ima i omega 3 masnih kiselina...
Curka je ❤
Hvala cure… eto, ne mogu ni ja vjerovati da je to tako cesta pojava. Najgora je neizvjesnost dok ne znaš sto je točno.
Kolegica sa posla je imala smeđi iscjedak. Ustanovilo se na pregledu da ima hematom. Sad je na čuvanju trudnoće, a sa bebicom je sve u redu ❤️
Obavezno doktoru! Držim fige da sve bude okej 🤞 ❤️
Curka je ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji