LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anav05
    19. Prosinac 2019. 20:13

tea1401

anav05

Cure, da vam javim.
    Stigli nalazi Niftya; nalaz je uredan i da, evo nas u timu curica :-) :-)
    Ko budale dvije smo sretni!

Cestitkee na curki ❤❤

Hvalaaaa😊😊😊

• lina27
    19. Prosinac 2019. 20:17

Cure,koje od vas su odlucile da ne rade anomal scan? To nije nuzno jel tako? Cula sam od nekih zenskica da nisu htjele raditi

Ivcy1306
    19. Prosinac 2019. 20:21

Vecer, polly kako je prosao pregled? Pratim al ne pisem😊 
    Jos nam je jedna curka dosla, pa dobrodosla. U tim tjednima ne znam sto reci, nekom se vidi sve, nekom nista. Nemoj se prestrasit ukoliko se nista ne vidi. Ja sam bila sa 5+4 i bila je samo gv i zv, pa sljedeci sa 8+4 i tad se vidjelo sve. 

Leonie90
    19. Prosinac 2019. 20:22

Alisanazemlji

martina29

Leonie90

Jel me možete podsjetiti za vađenje krvne grupe i RH faktora u Ptrovoj 3..
    Znam da ste pisale nedavno, i ostalo mi je u glavi da se može doći do 10, a prije vađenja moram neke papire popuniti..

Još mi recite za parking- nigdje okolo nema mjesta za parkiranje? Sestra od gin. mi je rekla da ne idem autom, ali najzgodnije mi je autom, pa valjda mogu negdje stati dalje, ne moram tik uz zavod

Prije cekaone imas ko mali automat sa listićima i imas posebno gumbić za trudnice,,ispunis papir sa osnovnim podacima i cekas svoj broj na ekranu .. dosta brzo ide,ja nisam čekala ni 5 min ali gledaj doći ranije ali ne prerano jer većina ljudi dođe full rano,zdravstvena i trudnička knjižica ti trebaju i uputnica,za tj dana su mi bili gotovi nalazi . :)
    Martina, je li trudnička knjižica obavezna ili?
    Ja je nemam. Trudnoću vodim kod privatnice, a socijalni ginekolog mi izdaje uputnice…
    Sljedeći tjedan bih isto trebala ići u petrovu..

Ja isto nemam trudnicku. Ja bome imam hrpu papira za ponijeti, svako otpusno pismo, ili samo ono sto sam dobila od svoje ginekologice?

Leonie90
    19. Prosinac 2019. 20:27

malina08

Dora4

Mene ce dotuc ovo vrijeme, opet glavobolja..ima li jos koja da se ovako malo malo muci s glavinom?danas nisam uzela lekadol, imam osjecaj da cu sprzit jetru sa kolicinim(sakom) lijekova koje dnevno uzimam za T ..a i strah me da ne uzimam taj lekadol precesto..grozno

Ja! Takoder se isto pitam… do sad sam popila kuziju lupoceta, pa kupila lekadol, popila 3 tabl u 4 dana. Skoro ne prodje tjedan da nesto takvo ne popijem :(

Ja imam međuostalim i problema s migrenama. 
    Neki dan sam pricala s doktoricom i rekla je lupocet od 500 odmah 2 komada da popijem kad zaboli (jer sam rekla kako sam naviknuta na ketonale, i lupocet mi ne pomaze). I rekla je nek se ne brinem uopce, da lupocet (i lekadol sigurno) ne stete bebi, i da se to moze slobodno uzimati. Nama je bolje popiti tabletu koji imamo problema s tim nego trpiti bol.
    Otkad smo pricale o tome, ja cu za iducu popiti bez griznje savjesti (do sad sam ih pila kao da otrov uzimam, nije mi bilo svejedno).

• Bebac24
    19. Prosinac 2019. 21:01

Ja ne pijem vec mj dana nista od vitamina jer mi je prelose i bez njih a oni su mi jos gore radili 😭😭super na odlicnim nalazima i na jos jednoj curici 🥰🥰🥰 ljubomorna saaam 🙂🥰🥰🥰

mimoza
    19. Prosinac 2019. 21:18

Alisa znas kako je to kod nas dijasporaca, frizeri su nam dole doma haha pa kad odemo na odmor, prvo se ka frizeru zaputimo 😂 
    Ana cestitam na curi 🥰
    Lina ako mislis na taj pregled oko 12tt, ja ga nisam radila, ali ovaj veliki sa 20tt definitivno radim

Lavica27
    19. Prosinac 2019. 21:30

lina27

Cure,koje od vas su odlucile da ne rade anomal scan? To nije nuzno jel tako? Cula sam od nekih zenskica da nisu htjele raditi

Dora kasnim,al hvala na gostoprimstvu😁😁
    Lina,zasto bi odbila anomaly scan? Da nisi pobrkala s kombiniranim probirom? 

Ivcy1306
    19. Prosinac 2019. 21:33

Lavica27

lina27

Dora kasnim,al hvala na gostoprimstvu😁😁
    Lina,zasto bi odbila anomaly scan? Da nisi pobrkala s kombiniranim probirom?

Hej Lavice, pisala sam vec al valjda se post izgubio u moru drugih. 
    Kako si? Sto ima novo na svarci? Cula sam da je sve preuredjeno pa me zanima gdje je TA?

dana130
    19. Prosinac 2019. 21:34

anav05

dana130

Cure ja obavila pregled.
    Po zadnjem je danas 9 tj. Sanas po uzv 9+1.
    Beba raste 😍 sad je 2.4cm 😁
    Srceko kuca. Po njegovom sve okej. Za 3 tjedna pregled (9.1.) Ako sam ga dobro skuzila, mislim da je nesto spominjao za mjerenje nuhalnog nabora, nosne kosti. Al sam bila preuzbudena pa nisam skuzila 🙈
    S obzirom da su mi malo leukociti i plocasti epiteli u urinu poviseni, da mi je da napravim urinokulturu.
    Dosao mi je nalaz od toxoplasme, kaze da je uredan nalaz. Sad cekam ostale (hepatitis, hiv i ne sjecam se sto je jos bilo).
    Termin je 22.7.
    Bas sam odahnula 😀
    Ostalim takoder zelim uredne preglede 😀

Cestitam na lijepim vijestima :-) :-)

Hvala 😀
    Tebi cestitke na curici 😍

Baby girl 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.