LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Orhideja13
    30. Listopad 2019. 22:49

Zdravo cure.. Pridruzujem vam se 😁.. Posle dvije godine, dva spontana,(drugi bio prosle godine) konacno Sam u gledala +.. Zadnja M bila 27.09..u utorak idem na pregled,valjda nece biti rano.. Radujem se druzenju Sa vama ❤️

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

Polly
    30. Listopad 2019. 22:53

Zabrinuta_7

Zdravo cure.. Pridruzujem vam se 😁.. Posle dvije godine, dva spontana,(drugi bio prosle godine) konacno Sam u gledala +.. Zadnja M bila 27.09..u utorak idem na pregled,valjda nece biti rano.. Radujem se druzenju Sa vama ❤️

Čestitam i dobrodošla 😊 Ni same ne znamo kad je rano kad ne, sve istu muku mučimo kad ćemo šta vidjeti... Jel znaš kad ti je O bila? 

• isabella
    30. Listopad 2019. 22:53

Polly

Ma joj definitivno kroz trudnoću mislim prestati. Ne želim cijeli život pušiti, kao mlada sam stekla tu lošu naviku i uvijek sam govorila da ću pušit dok ne ostanem trudna, a onda se toga riješiti, glava očito nije prejaka, ali želja za bebom je. Ne želim se trovati, bebu pa poslije i to dijete pored sebe, tim novcima želim radije kupiti djetetu nešto, a ne da dođem u situaciju da "nemam novaca", a s druge strane pušim. Itd itd razloga milijun. Hvala ti za ovo slikovito pojašnjenje sa žilicama i ostalim jer si me dodatno prepala, a to će rezultirati vjerujem s još manje popušenih cigara 🤞🏼😊😊💓

Imam savjet kao bivsi pusac 😜ostavi cigarete na sto,ne treba da ih krijes, svaki dan reci i danas cu izdrzati, necu pusiti.Kod mene je upalilo, evo 11 godina kako ne pusim i jos uvijek govorim ni  Danas  ne pusim

yvette
    30. Listopad 2019. 22:55

Mislim da se konzumiranje alkohola i pusenje ne moze ni pod razno usporediti, cisto sumnjam da se netko ovdje napusava jer svi smanjuju i prestaju s cigaretama. Dijete kojem majka pije se rodi sa fetalnim alkoholnim sindromom tako mi nije isto zgrazavati se nad jednim kao i nad drugim. Vjerujem da si dobronamjerna medutim mislim da svi znamo da ne trebamo pusiti i da radimo na tome, da posramljivanje ne doprinosi nicem. Ima trudnica nepusaca koje jedu junk, jedu sve zabranjeno, tkd sebicno. Netko je super trudnica, a kasnije unisti dijete psihofizicki - guranjem tableta i mobitela pod ruke. Mislim da je to za mozak puno stetnije. Vjerujem da se svakom moze nesto naci, ali razlika je sto se mi ovdje ipak trudimo ispraviti sto se ne moze reci za svaki navedeni slucaj. Sigurno bi sve bile najsretnije da se moze skinuti "cold turkey" sto se kaze.

Polly
    30. Listopad 2019. 22:56

isabella

Polly

Ma joj definitivno kroz trudnoću mislim prestati. Ne želim cijeli život pušiti, kao mlada sam stekla tu lošu naviku i uvijek sam govorila da ću pušit dok ne ostanem trudna, a onda se toga riješiti, glava očito nije prejaka, ali želja za bebom je. Ne želim se trovati, bebu pa poslije i to dijete pored sebe, tim novcima želim radije kupiti djetetu nešto, a ne da dođem u situaciju da "nemam novaca", a s druge strane pušim. Itd itd razloga milijun. Hvala ti za ovo slikovito pojašnjenje sa žilicama i ostalim jer si me dodatno prepala, a to će rezultirati vjerujem s još manje popušenih cigara 🤞🏼😊😊💓

Imam savjet kao bivsi pusac 😜ostavi cigarete na sto,ne treba da ih krijes, svaki dan reci i danas cu izdrzati, necu pusiti.Kod mene je upalilo, evo 11 godina kako ne pusim i jos uvijek govorim ni Danas ne pusim

Wow!! Svaka čast! 🤩 I zanimljiva metoda, suočavanje oči u oči 😆

Orhideja13
    30. Listopad 2019. 22:58

Polly

Zabrinuta_7

Čestitam i dobrodošla 😊 Ni same ne znamo kad je rano kad ne, sve istu muku mučimo kad ćemo šta vidjeti… Jel znaš kad ti je O bila?

Ne znam, jer stvarno nikad nisam to ni patila 😬.. Ali Sam trazila termin za pregled sto prije upravo zbog spontanih, a I imam problem Sa stitnom, pa da vidim kako I sta dalje.. 

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

Lavica27
    30. Listopad 2019. 23:00

Naravno da mi je jasno da je ovisnost. Nisi jedina koju znam da je pusila prije trudnoce, dosta prijateljica je pusilo i odmah prestalo nakon sto su saznale za trudnocu. I nakon dojenja nastavilo. Sto tocno mozes dobiti od nekog tko takodjer pusi drukcije u savjetu osim tapsanja,da da, tesko nam je. Ili borila sam se,bilo je grozno...sve to i sama znas,nema posebnih trikova. Ja osobno bih radije da me netko protrese,ravno u glavu da nema ovisnosti na svijetu koja bi bila izgovor. Evo mene,ovisna o slatkom,ne prodje dan da nesto (i inace) slatko ne pojedem. Kad u prosloj trudnoci dobijem trudnicki dijabetes i stave me na dijetu 1800kcal. Pa bilo mi je ravno samoubojstvu al sam bila svjesna da cinim lose bebi i nisam imala uopce diskusije sama sa sobom. E sad,ti mozes rec moja ovisnost je gora od tvoje, a ja ti kazem pronadji negdje u sebi odlucnost umjesto " planiram nekad prestat pusiti u trudnoci" rec sutra necu zapalit pa makar pojela pola frižidera. Kako god bilo,nadam se da sam i zeru utjecala, i drzim ti fige i ostalim curama! Sretno!

Polly
    30. Listopad 2019. 23:00

Zabrinuta_7

Polly

Zabrinuta_7

Čestitam i dobrodošla 😊 Ni same ne znamo kad je rano kad ne, sve istu muku mučimo kad ćemo šta vidjeti… Jel znaš kad ti je O bila?

Ne znam, jer stvarno nikad nisam to ni patila 😬.. Ali Sam trazila termin za pregled sto prije upravo zbog spontanih, a I imam problem Sa stitnom, pa da vidim kako I sta dalje..

Pametno i sretno na pregledu pa se pratimo 😊😊

Orhideja13
    30. Listopad 2019. 23:01

Polly

Zabrinuta_7

Polly

Zabrinuta_7

Pametno i sretno na pregledu pa se pratimo 😊😊

Hvala punoo 🤗

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

Lavica27
    30. Listopad 2019. 23:05

yvette

Mislim da se konzumiranje alkohola i pusenje ne moze ni pod razno usporediti, cisto sumnjam da se netko ovdje napusava jer svi smanjuju i prestaju s cigaretama. Dijete kojem majka pije se rodi sa fetalnim alkoholnim sindromom tako mi nije isto zgrazavati se nad jednim kao i nad drugim. Vjerujem da si dobronamjerna medutim mislim da svi znamo da ne trebamo pusiti i da radimo na tome, da posramljivanje ne doprinosi nicem. Ima trudnica nepusaca koje jedu junk, jedu sve zabranjeno, tkd sebicno. Netko je super trudnica, a kasnije unisti dijete psihofizicki - guranjem tableta i mobitela pod ruke. Mislim da je to za mozak puno stetnije. Vjerujem da se svakom moze nesto naci, ali razlika je sto se mi ovdje ipak trudimo ispraviti sto se ne moze reci za svaki navedeni slucaj. Sigurno bi sve bile najsretnije da se moze skinuti "cold turkey" sto se kaze.

Yvette ja sam vise tim "osvjescivanja" nego mom shaminga. Pod konzumiranje alkohola nisam mislila da pije litru na dan al par casa alkohola cisto da primirisi meni ne radi razliku. Nijedno nije dobro za majku a kamoli bebu koja prolazi kroz nevjerojatan razvoj iz dana u dan. I dalje mislim kako sam i rekla gore,drzim vam svima fige, vjerujem da zelite i same najbolje a hrabrost malo kaska putem. 🤞🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.