Cure, nadam se da cu vam se brzo pridružiti. Dva testa su dva dana prije menge pozitivna ali s jako laganom crticom, ali crtice su tu.
Mene zanima jedno, budući da sam imala spontani nedavno, moram li ići odmah na pregled jer ne bih išla prije 6+4. Ne znam je li u ovakvim slučajevima dr prepišu nešto
Pollykuhaj si neke cajeve, vjerovatno je neka upalica u pitanju. Obicno kod bakterijske upale iscjedak ima miris, a kod gljivicne je bez mirisa ali sa neugodnim svrbezom. Ja sam vec jednu turu vaginaleta zbog gljivica potrosila jucer 😕 iako sam ih htjela izbjeci u prva tri mj, ali sta se mora mora se
Čini se da ću se morati strpiti do idućeg tjedna do pregleda da vidim šta će reći... Hvala svejedno 😊
Cure, nadam se da cu vam se brzo pridružiti. Dva testa su dva dana prije menge pozitivna ali s jako laganom crticom, ali crtice su tu.
Mene zanima jedno, budući da sam imala spontani nedavno, moram li ići odmah na pregled jer ne bih išla prije 6+4. Ne znam je li u ovakvim slučajevima dr prepišu nešto
Mogli bi ti dati utrogestan ili duphaston, makar ne znam je li to pravilo nakon spontanog. Najbolje da nazoveš pa ako je potrebno, da ti odmah napišu recept, a na pregled onda kad te naruče.
Mogli bi ti dati utrogestan ili duphaston, makar ne znam je li to pravilo nakon spontanog. Najbolje da nazoveš pa ako je potrebno, da ti odmah napišu recept, a na pregled onda kad te naruče.
Zovnit cu u utorak. Dr mi jr na godišnjem. Hvala na odg 😘😘
Mrvičak nazovi dr da ti da Utrogestan ili Duphastone s obzirom na prethodni ishod.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Mrvicak svaka cast, kod vas odmah upalilo. Uvijek me vesele takve vijesti, jer je kod nas bas dugo trajalo i na kraju s mpo uspjeli 😊
Mrvicaksvaka cast, kod vas odmah upalilo. Uvijek me vesele takve vijesti, jer je kod nas bas dugo trajalo i na kraju s mpo uspjeli 😊
Da, je, hvala Bogu!!! Mi nemamo probleme sa zatrudnjivanjem. Nadam se da će ovoga puta sve biti u redu. Do utorka se moram strpiti pa ću zovnit doktoricu. Baš me zanima što će mi reći i hoće li mi išta prepisati. I dalje pijem folat 400 od Solgara (je li to dosta????), čašu cikle svaki dan i dvije čaše vrkute. Navečer jedan magnezijev citrat u prahu.
Mozda da ipak nazoves ili da ides do privatnika? Utorak je daleko a bolje sprijeciti nego lijeciti sobzirom na situaciju ❤️
Meni moja stitnjaca 4.02 bas polako pada, sutra idem po uputnicu pa se moram narucit kod endo.
I moram radit urinokulturu , ja staaalno probleme vucem sa tim urinom .nikako na zelenu granu
Vrkutu odmah ukinuti po meni Mrvicak. Nisam sigurna koliko ti znaci u trudnoći a utječe na hormone pa se ne bi zezala. Dosta ti je to folne...
Mrvicaksvaka cast, kod vas odmah upalilo. Uvijek me vesele takve vijesti, jer je kod nas bas dugo trajalo i na kraju s mpo uspjeli 😊
Da, je, hvala Bogu!!! Mi nemamo probleme sa zatrudnjivanjem. Nadam se da će ovoga puta sve biti u redu. Do utorka se moram strpiti pa ću zovnit doktoricu. Baš me zanima što će mi reći i hoće li mi išta prepisati. I dalje pijem folat 400 od Solgara (je li to dosta????), čašu cikle svaki dan i dvije čaše vrkute. Navečer jedan magnezijev citrat u prahu.
Nemam situaciju kao ti da spontanim ranije, ali ja sam nakon plusa nazvala, rekao mi da pijem i dalje folnu of 400 i dao mi Duphaston pa ću onda na pregled. Radije nazovi da si mirna. Također mislim sa vrkutu više nebi trebala piti...
Sortiraj odgovore
Najstariji