Ivcydrago mi je da je s bebom sve ok, cuvajte se
Leptir koji si tjedan? Drago mi je da je pregled prosao super.
Sada sam 10+3.
Cure dosao mi je onaj doppler za slusanje bebe aliii ja cujem samo svoje srce.jucer smo bili na pregledu 10+3 smo. Jel moguce to jer imam maloo salca na trbuhu hahahah pa se zato necuje???
Cure dosao mi je onaj doppler za slusanje bebe aliii ja cujem samo svoje srce.jucer smo bili na pregledu 10+3 smo. Jel moguce to jer imam maloo salca na trbuhu hahahah pa se zato necuje???
Ja sam ga dobila s negdje 12tt i trebalo mi je dosta da nađem otkucaje, a mrsava sam. Sad ih nađem u par sekundi. Mozda da malo pricekas jos dok bebica malo ne naraste, a to ce brzo biti. 😉
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Ja sam ga dobila s negdje 12tt i trebalo mi je dosta da nađem otkucaje, a mrsava sam. Sad ih nađem u par sekundi. Mozda da malo pricekas jos dok bebica malo ne naraste, a to ce brzo biti. 😉
Da pricekat cemo i ja mislim da je rano a i treba slaufic na trbuhu probit hahaha
Evo i mene!
Baš mi je dugo trebalo da pročitam sve vaše postiće obzirom da sam zadnji slala sinoć.
Ne stižem dolaziti na forum, jer dosta radim i imam mnogo obaveza. Ipak, dobila sam godišnji od ovog petka pa sve do 10.01... Jeeee!
Cure, danas sve same krasne vijesti! Super što su bebice super i što iz dana u dan rastu i rastu ❤️
Curka je ❤
Cestitam svima na dobrim pregledima, i pridruzujem se. Sve je dobro, malac vec ima prste i sve se puno bolje vidi. Moram napraviti urinokulturu, kaze da imam malo iscjetka. Pa cemo vidjeti, drugo sve je dobro 🤗
Ivcy, uh, bome mi je laknulo kad sam saznala da je sa bebicom sve u redu ❤️
Curka je ❤
Napokon da se javim jer ovih dana se baš nakupilo obaveza, što rođendana što kupnje oko preuređenja. Pregled prošao super, bebica raste, maše 💖, i dalje tjedan manja po ultr. Čestitam svima na saznanjima spola i na dobrim pregledima. 😊👏
Curke, ne saznaje se spol preko kombiniranog nego je uzv dio kombiniranog testa i ako je aparat na kojem vam radi uzv dobar i ako se bebica dobro namjesti onda je zbilja moguce vec sa 12 tjedana vidjeti spol…naglasak tog uzva na kombiniranom je mjerenje nuhalnog nabora i utvrdjivanje nosne kostiAlisa, stvarno ne znam jel mozes isti uzorak za obje stvari, ali realno, ako radis nifty onda nit ne trebas odradit kombinirani kao takav (uzv i krv), dovoljno je samo uzv -taj uzv se zove mini anomaly scan. Koliko sam istrazivala, nifty je pouzdaniji od ove krvi iz kombiniranog, tj. pokazuje rezultate-postotke za puno vise kromosomskih gresaka nego kombinirani!
I naravno prednost nifty sto ces definitivno saznat spol i bit 100% ziherMrvičakmislim da nije kasno na 12+6 raditi kombinirani, to jos uvijek spada u 13 tjedana, a na nekim stranicama sam citala da se moze cak do 13+6! Nemas brige
Dora, mislim da je meni ginekologica spominjala da će mi raditi upravo mini anomaly scan tako da ću onda sljedeći dan otići napraviti nifty..☺
Curka je ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji