LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Leptir2019
    17. Prosinac 2019. 16:58

yvette

Ivcydrago mi je da je s bebom sve ok, cuvajte se
    Leptir koji si tjedan? Drago mi je da je pregled prosao super.

Sada sam 10+3. 

• lina27
    17. Prosinac 2019. 17:15

Cure dosao mi je onaj doppler za slusanje bebe aliii ja cujem samo svoje srce.jucer smo bili na pregledu 10+3 smo. Jel moguce to jer imam maloo salca na trbuhu hahahah pa se zato necuje???

🌼TiKi🌼
    17. Prosinac 2019. 17:23

lina27

Cure dosao mi je onaj doppler za slusanje bebe aliii ja cujem samo svoje srce.jucer smo bili na pregledu 10+3 smo. Jel moguce to jer imam maloo salca na trbuhu hahahah pa se zato necuje???

Ja sam ga dobila s negdje 12tt i trebalo mi je dosta da nađem otkucaje, a mrsava sam. Sad ih nađem u par sekundi. Mozda da malo pricekas jos dok bebica malo ne naraste, a to ce brzo biti. 😉

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• lina27
    17. Prosinac 2019. 17:48

TiKi92

lina27

Ja sam ga dobila s negdje 12tt i trebalo mi je dosta da nađem otkucaje, a mrsava sam. Sad ih nađem u par sekundi. Mozda da malo pricekas jos dok bebica malo ne naraste, a to ce brzo biti. 😉

Da pricekat cemo i ja mislim da je rano a i treba slaufic na trbuhu probit hahaha

Alisanazemlji
    17. Prosinac 2019. 18:02

Evo i mene!
    Baš mi je dugo trebalo da pročitam sve vaše postiće obzirom da sam zadnji slala sinoć. 
    Ne stižem dolaziti na forum, jer dosta radim i imam mnogo obaveza. Ipak, dobila sam godišnji od ovog petka pa sve do 10.01... Jeeee!
    Cure, danas sve same krasne vijesti! Super što su bebice super i što iz dana u dan rastu i rastu ❤️

Curka je ❤

yvette
    17. Prosinac 2019. 18:04

Cestitam svima na dobrim pregledima, i pridruzujem se. Sve je dobro, malac vec ima prste i sve se puno bolje vidi. Moram napraviti urinokulturu, kaze da imam malo iscjetka. Pa cemo vidjeti, drugo sve je dobro 🤗 

Alisanazemlji
    17. Prosinac 2019. 18:05

Ivcy, uh, bome mi je laknulo kad sam saznala da je sa bebicom sve u redu ❤️

Curka je ❤

Mirtasiric1
    17. Prosinac 2019. 18:08

Napokon da se javim jer ovih dana se baš nakupilo obaveza, što rođendana što kupnje oko preuređenja. Pregled prošao super, bebica raste, maše 💖, i dalje tjedan manja po ultr. Čestitam svima na saznanjima spola i na dobrim pregledima. 😊👏

Alisanazemlji
    17. Prosinac 2019. 18:09

Dora4

Curke, ne saznaje se spol preko kombiniranog nego je uzv dio kombiniranog testa i ako je aparat na kojem vam radi uzv dobar i ako se bebica dobro namjesti onda je zbilja moguce vec sa 12 tjedana vidjeti spol…naglasak tog uzva na kombiniranom je mjerenje nuhalnog nabora i utvrdjivanje nosne kostiAlisa, stvarno ne znam jel mozes isti uzorak za obje stvari, ali realno, ako radis nifty onda nit ne trebas odradit kombinirani kao takav (uzv i krv), dovoljno je samo uzv -taj uzv se zove mini anomaly scan. Koliko sam istrazivala, nifty je pouzdaniji od ove krvi iz kombiniranog, tj. pokazuje rezultate-postotke za puno vise kromosomskih gresaka nego kombinirani!
    I naravno prednost nifty sto ces definitivno saznat spol i bit 100% ziherMrvičakmislim da nije kasno na 12+6 raditi kombinirani, to jos uvijek spada u 13 tjedana, a na nekim stranicama sam citala da se moze cak do 13+6! Nemas brige

Dora, mislim da je meni ginekologica spominjala da će mi raditi upravo mini anomaly scan tako da ću onda sljedeći dan otići napraviti nifty..☺ 

Curka je ❤

Mirtasiric1
    17. Prosinac 2019. 18:09

Eee jel vam doktor spominjao položaj maternice

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.