Ivcy, hvala Bogu da je sve u redu.
Ja sam upravo došla s pregleda i bilo je super. Bili smo jako živahni, mahali rukicama i nogicama i čak dizali guzu :)
Iduća kontrola je 09.01.2020.
Super, lijepe vijesti :-)
Oh super bitno da je beba super 🙂
Stvarno smo grupa sa puno krvarenja i dugotrajnim mucninama i povracannem ,ste skuzile to 🙈
Stvarno smo grupa sa puno krvarenja i dugotrajnim mucninama i povracannem ,ste skuzile to 🙈
Da to si dobro primjetila.. ja na svu srecu nisam imala nikakvo krvarenje a nadam se ni da necu.. cisto me zanima jel ima jos koja sretnica da je prosla bez krvarenja ili smedjarenja? Nadam se da ce vam svima to vec jednom stati pa da mozemo pocet kolko tolko bezbrizno uzivat u trudnocama❤
Nego cure koje ste vec u nekkm tjednkma 13+ jel ima kakvih naznaka da osjetite bebicu? Ja sam u prvoj t tek sa 19 tt osjetila bebicu, a sad mi se ponekad ucini da nesto osjetim.. doduse neznam dal imisljam ili su to fantomski udarci joa iz prve trudnoce (osjetila yam ih jako jako dugo bakon poroda)
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Oprostite na greskama u pisanju al skuzim ih tek dok posaljem post
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Tocka ja ne znam ni kako bi to trebalo izgledati, kakav je to osjecaj i kako cu prepoznati da je beba, a ne crijeva 🤨 Kad vidim na ultrazvuku koliko je aktivan, bas me cudi kako nista ne osjetim, nije to vise mrvica, 14cm 😂
Da to si dobro primjetila.. ja na svu srecu nisam imala nikakvo krvarenje a nadam se ni da necu.. cisto me zanima jel ima jos koja sretnica da je prosla bez krvarenja ili smedjarenja? Nadam se da ce vam svima to vec jednom stati pa da mozemo pocet kolko tolko bezbrizno uzivat u trudnocama❤
Nego cure koje ste vec u nekkm tjednkma 13+ jel ima kakvih naznaka da osjetite bebicu? Ja sam u prvoj t tek sa 19 tt osjetila bebicu, a sad mi se ponekad ucini da nesto osjetim.. doduse neznam dal imisljam ili su to fantomski udarci joa iz prve trudnoce (osjetila yam ih jako jako dugo bakon poroda)
I ja za sad nisam imala krvarenja ni smedarenja a nadam se da ni necu, opcenito sam do sad bas sretnica sto se simptoma tice, samo napocetku sam imala mucnine al bez povracanja i vise manje se super osjecam☺
A sto se tice bebice sad sam 15+6 a jos ju ne osjetim, vjerojatno jer mi je ovo prva beba.
Ante 💙 Maro 💙
Ivcy drago mi je da je sve ok s bebom, hvala Bogu ❤️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Ja osjetim. S vremena na vrijeme. Pogotovo navecer kad se umirim. Prvog malog sam isto s 19tt i isto sam dugo imala te fantomske udarce. Jako dugo nakon poroda mi je to zapravo nedostajalo. Jedva cekam da to postane svakodnevno i onako konkretno! 🥰🥰
Ja nemam krvaranje, bila je neka sukrvica i to je to. Nisam niti nemam mučnine, samo mi se zna desiti da ako sam baš jako gladna, postane mi loše.
Čim pojedem, super sam.
A što se tiče ˝udaraca˝, ja sam jučer osjetila kao neko škakljanje iznutra u trbuhu vrlo kratko. Ne znam jel bi to moglo biti to.
Ivcy hvala Bogu da je sve u redu. Odmiruj i polako. ❤️
Sto se tice tih udaraca bebe... Ne znam kak to treba izgledati, ali neku vecer sam osjetila oko pupka kao da me netko iznutra upiknuo prstom. Haha... Ne znam opisati tocno. Sad da li je to bio bebac ili nesto drugo ne znam. Pricekat cemo jos dva, tri tjedna da bude stvarno 🙂
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji