Meni to stvarno nije jasno. Nemoj ići na hitnu i nije ništa strašno sve dok nema krvarenja, dođeš kad ga ima i ne staje i onda ne znaju od čega je. Jer inače je normalno krvariti u trudnoći pa je i normalno da se ne zna. Pa kako se za ikakvo obilnije krvarenje koje nije menga ne može znati od kuda?? Joj naljutio me ovo, koliko takvih slučajeva je bilo, stvarno ne vjerujem 😡
Ivcy jao hvala Bogu da si javila da je sve dobro!! najvaznije da je bebica tu i da je sve u redu.
Za Utrogestan, meni su na hitnoj nakon obilnog krvarenja isto rekli 3x2 i to oralno..
Pijem ga ujutro poslije dorucka, popodne i navecer neposredno prije spavanja..to nije antibiotik pa nije toliko bitno da je uvijek na minutu jednako! Ja samo nekako vodim racuna da prodje bar 6h izmedju uzimanja..
Sto su ti rekli, jel moras mirovat strogo?
Moguce da ti se u medjuvremenu od zadnjeg pregleda napravio hematom i puknuo nocas, ne brini, glavno da je bebac dobro! Drzi se
Hvala vam cure. Zao mi je da sam i vas prepala..
Prosli tjedan mi je bio koma, desilo se sve ono sa sestrom, stalno sam u stresu a nikako se opustit nikako da bude bolje.
Sad hvala bogu ne krvarim ali dok se obrisem ima jos uvijek tragova na papiru, sad je to vise roskasto.
Ono jutros je bilo strasno.
Ivcy, hvala Bogu da je sve u redu.
Ja sam upravo došla s pregleda i bilo je super. Bili smo jako živahni, mahali rukicama i nogicama i čak dizali guzu :)
Iduća kontrola je 09.01.2020.
Ivcy, hvala Bogu da je sve u redu.
Ja sam upravo došla s pregleda i bilo je super. Bili smo jako živahni, mahali rukicama i nogicama i čak dizali guzu :)
Iduća kontrola je 09.01.2020.
Odlicnoooo🤗
💙
Leptir super vijesti, bravo!!
Ivcy ne znam jesu ti sto savjetovali, ali probaj zbilja odmirovat maksimalno koji dan, meni je islo isto roskasto, ali kao par kapi i dok se obrisem pa je preslo u smeckasto iduci dan i sutradan kao bas zadnji trzaji menge i evo danas svega 2 kapi i to je to..nadam se da ce ti brzo prestat do kraja!
Ivcy drago mi je da je s bebom sve ok, cuvajte se
Leptir koji si tjedan? Drago mi je da je pregled prosao super.
Meni to stvarno nije jasno. Nemoj ići na hitnu i nije ništa strašno sve dok nema krvarenja, dođeš kad ga ima i ne staje i onda ne znaju od čega je. Jer inače je normalno krvariti u trudnoći pa je i normalno da se ne zna. Pa kako se za ikakvo obilnije krvarenje koje nije menga ne može znati od kuda?? Joj naljutio me ovo, koliko takvih slučajeva je bilo, stvarno ne vjerujem 😡
Slazem se u potpunosti...
Ivcy bitno da je s bebom sve u redu
ostale cure - super da su pregledi prošli odlično
Baby girl 💜
Curke, evo me, sad se vratil iz karlovca. Kod nas put traje a nemam nigdje blize, cca 1h i 45min po idealnom vremenu.
Krvarenje se jutros nastavilp pa sam isla, dosli tamo, odmah su me uzeli na pregled i kaze ah da vidi se sukrvica al da nije to nista, beba je dobro sto mi je bilo najbitnije, tocno u dan i tjedan odgovara velicinom. Pitala sam par puta jel od ciste, kaze cista je tu i dalje, pitam jel moguce od mjesta prethodnog carskog reza jer sad tocno na tom dijelu osjetim bebaca, kaze da nebi smjelo biti jer je beba jos mala. Uglavnom on ne zna od kud krvarenje. Dao mi utrogestane 3×2 i ja na kraju zaboravila od straha pitat kako ih koristit i koliko cesto, nakon koliko sati?
Kaze iduca kontrola 16.1.a po potrebi ranije da dodjem.
Ne mogu reci da sam se opustila jer nisam jer mi njje jasno od kud sad to a bilo je sve u redu do sad.
Sretno ostalim curama na pregledu.
Drago mi je cuti da je ok sve, da znas da je bebac dobro.
A za njih koji ne znaju od kud...ne znam sto bi rekla. Vjerujem da ce biti sve u redu :-)
Sortiraj odgovore
Najstariji