Ivcy Bogu fala sve je oke, bome san danas cili dan mislila na tebe.
Cestitam svima na super pregledima danas.
Evo danas dan bez povracanja, dobro je, nadam se da ce tako i zavrsit. Je mi se diza zeludac ali koda nisan imala sta povratit pa racunam da je dan odlican hehe
Upravo sam otkrila svoju novu kombinaciju. Kisele krastavce sa majonezom i kolu. Znaci toliko san se nazderala, ako sad umren nece mi bit zaj. Nista slade u zivotu nisam jela. Sili su mi sta se kaze ko budali pleska. Divotaaaa.
💞girl💞
IvcyBogu fala sve je oke, bome san danas cili dan mislila na tebe.
Cestitam svima na super pregledima danas.
Evo danas dan bez povracanja, dobro je, nadam se da ce tako i zavrsit. Je mi se diza zeludac ali koda nisan imala sta povratit pa racunam da je dan odlican hehe
Upravo sam otkrila svoju novu kombinaciju. Kisele krastavce sa majonezom i kolu. Znaci toliko san se nazderala, ako sad umren nece mi bit zaj. Nista slade u zivotu nisam jela. Sili su mi sta se kaze ko budali pleska. Divotaaaa.
Hahahahaah ma neka si ti nasla sta ti pase i da ne povracas, petica!! :)
Oh super bitno da je beba super 🙂
Stvarno smo grupa sa puno krvarenja i dugotrajnim mucninama i povracannem ,ste skuzile to 🙈
Da to si dobro primjetila.. ja na svu srecu nisam imala nikakvo krvarenje a nadam se ni da necu.. cisto me zanima jel ima jos koja sretnica da je prosla bez krvarenja ili smedjarenja? Nadam se da ce vam svima to vec jednom stati pa da mozemo pocet kolko tolko bezbrizno uzivat u trudnocama❤
Nego cure koje ste vec u nekkm tjednkma 13+ jel ima kakvih naznaka da osjetite bebicu? Ja sam u prvoj t tek sa 19 tt osjetila bebicu, a sad mi se ponekad ucini da nesto osjetim.. doduse neznam dal imisljam ili su to fantomski udarci joa iz prve trudnoce (osjetila yam ih jako jako dugo bakon poroda)
Odg redom jer cu zaboravit dok procitam 4 strane 🙂
Da evo ja za sad nisam imala nista, i nadam se da ce tako i ostati 🙂
Da ja osjetim, ne svaki dan, ali svako toliko da 🙂
Cure dosao mi je onaj doppler za slusanje bebe aliii ja cujem samo svoje srce.jucer smo bili na pregledu 10+3 smo. Jel moguce to jer imam maloo salca na trbuhu hahahah pa se zato necuje???
Ja sam ga dobila s negdje 12tt i trebalo mi je dosta da nađem otkucaje, a mrsava sam. Sad ih nađem u par sekundi. Mozda da malo pricekas jos dok bebica malo ne naraste, a to ce brzo biti. 😉
Da pricekat cemo i ja mislim da je rano a i treba slaufic na trbuhu probit hahaha
Nema veze slauf 🙂🙂 beba je malo ispod pupka , stvarno prve dane treba malo traziti i biti uporan. Meni je od pocetka na lijevoj strani, danas sam ga nasla iznad pupka, i tu ga i osjetim ❤️
Zara, hvala ti🤗
Ma bitno da je beba dobro, a tebi super za klopicu.
Ja sam danas em bez teka, em sam sve sto sam i ugurala usput i ispovracala..
Valjda ce bit bolje.
Sretno sutra na pregledima tko ih ima!
Prezivila ja pridedbe bez povracanja, mali je bio pre pre dobar. Znaci sat i pol, izuzev 15 minuta probe i svoje tocke, on je sjedio sa strane i mrdnuo nije. Dok su drugi decki bili svugdje. Bas smo ponosni na njega 🥰
Za nagradu ga je svekrva vodila na kako, ja popila nabrzinu caj i sad mi je baaas lose.
Prezivila ja pridedbe bez povracanja, mali je bio pre pre dobar. Znaci sat i pol, izuzev 15 minuta probe i svoje tocke, on je sjedio sa strane i mrdnuo nije. Dok su drugi decki bili svugdje. Bas smo ponosni na njega 🥰
Za nagradu ga je svekrva vodila na kako, ja popila nabrzinu caj i sad mi je baaas lose.
Ajde bravo da si izgurala!!! Nadam se da ces i zavrsit dan uspjesno bez bljuvanja.. ♡♡
Ja popila Portalak za probavu, sat nakon pojela mandarinu i sve izbacila van 🥴 Mislim da definitivno odustajem od sirupa... Mene isto zanima gdje kupiti doppler, moram si ga nabaviti, za svoj mir 💫
Ja popila Portalak za probavu, sat nakon pojela mandarinu i sve izbacila van 🥴 Mislim da definitivno odustajem od sirupa… Mene isto zanima gdje kupiti doppler, moram si ga nabaviti, za svoj mir 💫
Ja sam svog na njuskalu iz druge ruke
Cure sorry sto upadam,al vezano za fetal doppler, ako ce vam biti lakse, fundus (vrh) maternice je tek sa 20 tjedana u ravnini pupka,sa cca 15 tjedana je taman na pola puta od stidne kosti do pupka. Sve ispod tih tjedana tražite relativno nisko (blize rubu gacica i cesce na vasoj lijevoj strani jer tu bebe prate zvuk majcinog srca. Uz to, uvijek pod kutem uz jaci pritisak sonde (bez brige neće bebici biti nista).
Nadam se da pomaze. Sretno svima!
Sortiraj odgovore
Najstariji