Curke, moj pregled je sutra u 17h. Još nisam napeta, ali mislim da ću tijekom sutrašnjeg dana biti sva na iglama. Po prvi puta i moj dragi ide sa mnom na pregled.. Samo da sve bude okej ❤️
Curka je ❤
Pozdrav curee, nisam se stigla prije javit. Evo mene sa pregleda, narasli smo i sada smo veliki 8.7mm i srceko nam kuca ko veliko 😊❤
Uzrok smedjarenja nije poznat, ali doktor kaze da je vjerojatno od hormona doslo do promjene boje ❣
U petak se idemo vagat, mjerit tlak i to, presretna sam ❤
Cure dosao mi je onaj doppler za slusanje bebe aliii ja cujem samo svoje srce.jucer smo bili na pregledu 10+3 smo. Jel moguce to jer imam maloo salca na trbuhu hahahah pa se zato necuje???
Ja sma 10+4. Nađem ga od pupka lijevo malo prema dolje. Prije tjedan dana je bio skroz ispod ruba gaćica, a sada više ne. Jučer sam našla odmah, a danas jako teško. Ovisi o položaju bebe, spava li i sl
Cure dosao mi je onaj doppler za slusanje bebe aliii ja cujem samo svoje srce.jucer smo bili na pregledu 10+3 smo. Jel moguce to jer imam maloo salca na trbuhu hahahah pa se zato necuje???
Ja sma 10+4. Nađem ga od pupka lijevo malo prema dolje. Prije tjedan dana je bio skroz ispod ruba gaćica, a sada više ne. Jučer sam našla odmah, a danas jako teško. Ovisi o položaju bebe, spava li i sl
Tj od pupka desno gledajući od gore prema dolje
Pozdrav curee, nisam se stigla prije javit. Evo mene sa pregleda, narasli smo i sada smo veliki 8.7mm i srceko nam kuca ko veliko 😊❤
Uzrok smedjarenja nije poznat, ali doktor kaze da je vjerojatno od hormona doslo do promjene boje ❣
U petak se idemo vagat, mjerit tlak i to, presretna sam ❤
Odlicno ❤
Koliko si ono trudna?
Baby girl 💜
Tj od pupka desno gledajući od gore prema dolje
Onda je kod mene definitivno uzrok masna naslaga na trbuhu hahaha 😂😂😂😂
Cure, gdje se u Zagrebu, ako je koja upoznata, može kupiti doppler?
Curka je ❤
Pozzz cure evo nikako se javiti s pregelda! Glavno je da srce kuca! Sve je ok, plod odgovara 6+3 ( mada je po z.m.) 6+5! Jedino su me napale gljivice pa sam dobila rojazol kremu i vaginalete 7 dana. Ali sve je to zanemarivo nakon sto se cuju otkucaji! Kontrola opet za 4 tj. Jel jos ko uzimao vaginalete u prvom tromjesecu! To mo totalno frka stavljat
Sortiraj odgovore
Najstariji