Ajmeee kolko poruka.. Sve kak sam krenula citat i do zadnje zaboraavila sve.
Drago mi je sto su svi pregledati prosli super i sto je krvarenje kod svih koje ste ga imale stalo ☺️
Zadnjih par dana i doma i na poslu jedva funkcioniram od mucinina, ali danas je bio poseban dan, mucnine cijeli dan, probadanje u trbuhu, glavobolja, sad jos cekam sta ce me napast jos prije nego odem u krevet napokn 🤢
Yvette rekla sam ti da ce sve biti super 🤗
Lina mozda imas problem kao ja. Ja isto nisam mogla naci otkucaje do 13tt otprilike i onda sam uzela aloe vera gel, kao na pravom ultrazvuku i za par sekundi vidjela i cula otkucaje prvi put 🥰 Pokusaj tako.
Pcelica super za dobar pregled. Sta nisu mogli vidjeti danas spol?
Trancie ja sam koristila u 8tt vaginalete bas zbog gljivica 3 noci i proslo je. Ne brini se, beba je u svom omotacu ususkana, samo nemoj koristiti aplikator, vec prstima stavljaj vaginalete.
Da tako sam i mislila, nisam nikad ni koristila aplikator. Valjda će se smirit nakon 7 dana... mrzim ih. Ginekologica mi je dala prenatalne tablete od NOvalaca da su te super pa sad.... valjda su ok; i da povadim sve nalaze krvi, urin, urinokultura. Samo ću to tek kad rojazol prođe....
Da, meni je ovako kako lavica kaze, uvijek nađem na pola puta od simfize do pupka, malo pritisnem i ukosim doppler. Doslovno nađem za par sekundi. Moj je s aliexpress-a, dosao za dva tjedna od narudžbe, ima display na kojem pise broj otkucaja i slusalice.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Lavice nemoj se ispricavat, volimo kad nam naletis i malo nas prosvjetlis
Novamama bas mi je zao drzi se!
Koliko otprilike košta doppler tj. za koliko se najmanje može nabaviti?
Polly ja sam na ebayu narucila i stigao mi je za 4 dana, ali u De. Platila sam ga 25€, bio je nov.
Moj je bio s dostavom 150kn
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Moze li mi itko rec kad se tocno pocne uzivat u trudnoci???? od 3h sam najbudnija na svijetu, nema sanse zaspat, ludnica, evo sam se digla pojest hladnu narancu iz frizidera..em mi se ne spava, em mi je vruce, em sam vise ukocena od mirovanja..mislim da cu se od jutra vratit na svoj stari tempo mirovanja i prestat s ovim krevet-wc /frizider
Moze li mi itko rec kad se tocno pocne uzivat u trudnoci????od 3h sam najbudnija na svijetu, nema sanse zaspat, ludnica, evo sam se digla pojest hladnu narancu iz frizidera..em mi se ne spava, em mi je vruce, em sam vise ukocena od mirovanja..mislim da cu se od jutra vratit na svoj stari tempo mirovanja i prestat s ovim krevet-wc /frizider
Hahaha,upravo tipkam prijateljici kako bi se spasila noc odraditi makar samo s jednim budjem za wc!
Onda mi se na poslu spava tamo oko jedan,dva.
A nadam se da ce doci :-)
Dobro jutro svima!
Nova sam trudnica i prvi put se susrecem s ovim promjrnama. Ušla sam u 5. tjedan trudnoce i strikam po noci zadnja tri dana. Danas sam se probudila prije 3 i od tad sam budna. Jesu to trudnicki hormaci? Ili sam jednostavno luda uzbudjena jer sam trudna? Ne znam.
Ugl, narucena sam tek za tri tjedna kod ginekologice. Zivjeli praznici! 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji