Vidim da pisete o robici i narucivanju, ne znam zasto, ali ja sam uvijek tako nepovjerljiva prema tim online kupnjama, jedino knjige narucujem online (i hranu )..a ima toliko izbora i divnih stvari na netu koje nisu dostupne niti u jednom ducanu kod nas..tko zna, jos je dugih 6mj pred nama, mozda i ja postanem online shoppingholicarka
Dora nije lahko ni ovim nasim ginekolozima s nasim nemirnim bebama 😂 Kad sam danas vidjela koliko se proteze i nogama udara gdje stigne, bas sam se zapitala kako ce biti kad pocnem osjecati te udarce 😰😂a jedva ih cekam.
To sam i ja mislila za nas i T, iako smo iz prvog pokusaja uspjeli. Mi imamo jos 2 smrzlica i sigurno cemo brzo (2-3 godine) nakon poroda pokusati ponovo, ali ovaj put oba odjednom vratiti 😁
Bas!! :) ja se isto radujem tome da ih osjetim, a onda se malo i brinem ocu li moc to sve izdrzat jer kad vidim kako boksaju sad dok su velicine limuna, hahah jadna moja rebarca kad porastu divno je sto imate jos i smrzlice, ajme bilo bi prekrasno da dobijes blizance u iducoj trudnoci
puna kuca djece!! Ima li sto ljepse
Moguce i ja se samo nadam da je dobro, ali da su je ostavili u bolnici da je imaju pod nadzorom jer je preiscrpljena od svega..kako je napisala da ima cistu i da nema bolove nekako zbilja molim Boga da je sve u redu s njom i bebicom ♡
Ista stvar, samo trazim post od ivcy. Bas se zabrinem ovako kad nesto bude... nadam se da je sve oke, da sad spava jer je umorna od svega. 🙏❤
💞girl💞
Ista stvar, samo trazim post od ivcy. Bas se zabrinem ovako kad nesto bude… nadam se da je sve oke, da sad spava jer je umorna od svega. 🙏❤
Da, i ja se nadam, bas me zabrinula
💙
Ista stvar, samo trazim post od ivcy. Bas se zabrinem ovako kad nesto bude… nadam se da je sve oke, da sad spava jer je umorna od svega. 🙏❤
Da, i ja se nadam, bas me zabrinula
I ja cekam da cujem novosti.. nadam se da je sve ok i da se s muzicem izvela u neki shoping ili na papicu
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Curke prvo čestitam na uspješnim pregledima i zdravim jakim bebicama ❤️💙
A također čekam Ivcy, nadam se i vjerujem da će biti sve ok...
Kako ste danas? Meni malo mukica, ali nekako se nadam da se smiruje pomalo. Čim sam bolje trudim se zdravije jesti i pijem više vode pa sam sretna 😊 A i bebica sigurno!
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Kompot od šljiva sam probala, također želudac ne podnosi, odmah sve izletilo van, a i inače nisam ljubitelj šljiva 😏 Probat ću onda s tim ljuskicama. Ovaj sirup pta imam i također izaziva mučninu je Portalak, makar samo jednom sam ga probala, dat ću mu opet šansu.
Mrvičak mene nešto danas prebacilo da idem kopati postove u grupi planiranje bebe gdje sam objavila svoj plus i čitam naše komentare euforije, u isto vrijeme analiziranja, pa bole malo cice, pa jel je plus ili nije, pa ne želiš prerano pišnuti i eto nas sad ovdje 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji