LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    17. Prosinac 2019. 11:28

Vidim da pisete o robici i narucivanju, ne znam zasto, ali ja sam uvijek tako nepovjerljiva prema tim online kupnjama, jedino knjige narucujem online (i hranu )..a ima toliko izbora i divnih stvari na netu koje nisu dostupne niti u jednom ducanu kod nas..tko zna, jos je dugih 6mj pred nama, mozda i ja postanem online shoppingholicarka 

mimoza
    17. Prosinac 2019. 11:34

Dora nije lahko ni ovim nasim ginekolozima s nasim nemirnim bebama 😂 Kad sam danas vidjela koliko se proteze i nogama udara gdje stigne, bas sam se zapitala kako ce biti kad pocnem osjecati te udarce 😰😂a jedva ih cekam. 
    To sam i ja mislila za nas i T, iako smo iz prvog pokusaja uspjeli. Mi imamo jos 2 smrzlica i sigurno cemo brzo (2-3 godine) nakon poroda pokusati ponovo, ali ovaj put oba odjednom vratiti 😁

Dora4
    17. Prosinac 2019. 11:39

Bas!! :) ja se isto radujem tome da ih osjetim, a onda se malo i brinem ocu li moc to sve izdrzat jer kad vidim kako boksaju sad dok su velicine limuna, hahah jadna moja rebarca kad porastu  divno je sto imate jos i smrzlice, ajme bilo bi prekrasno da dobijes blizance u iducoj trudnoci  puna kuca djece!! Ima li sto ljepse 

17. Prosinac 2019. 12:04

Ja stalno ulazim da vidim ima li novosti od Ivcy

Dora4
    17. Prosinac 2019. 12:11

Moguce i ja se samo nadam da je dobro, ali da su je ostavili u bolnici da je imaju pod nadzorom jer je preiscrpljena od svega..kako je napisala da ima cistu i da nema bolove nekako zbilja molim Boga da je sve u redu s njom i bebicom ♡

Zaraa
    17. Prosinac 2019. 12:23

Ista stvar, samo trazim post od ivcy. Bas se zabrinem ovako kad nesto bude... nadam se da je sve oke, da sad spava jer je umorna od svega. 🙏❤

💞girl💞

Rose1
    17. Prosinac 2019. 12:29

Zaraa

Ista stvar, samo trazim post od ivcy. Bas se zabrinem ovako kad nesto bude… nadam se da je sve oke, da sad spava jer je umorna od svega. 🙏❤

Da, i ja se nadam, bas me zabrinula

💙

Tocka_tockica
    17. Prosinac 2019. 12:39

Rose1

Zaraa

Ista stvar, samo trazim post od ivcy. Bas se zabrinem ovako kad nesto bude… nadam se da je sve oke, da sad spava jer je umorna od svega. 🙏❤

Da, i ja se nadam, bas me zabrinula

I ja cekam da cujem novosti.. nadam se da je sve ok i da se s muzicem izvela u neki shoping ili na papicu

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

Vrapčić123
    17. Prosinac 2019. 12:43

Curke prvo čestitam na uspješnim pregledima i zdravim jakim bebicama ❤️💙
    A također čekam Ivcy, nadam se i vjerujem da će biti sve ok...
    Kako ste danas? Meni malo mukica, ali nekako se nadam da se smiruje pomalo. Čim sam bolje trudim se zdravije jesti i pijem više vode pa sam sretna 😊 A i bebica sigurno! 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Polly
    17. Prosinac 2019. 12:51

Kompot od šljiva sam probala, također želudac ne podnosi, odmah sve izletilo van, a i inače nisam ljubitelj šljiva 😏 Probat ću onda s tim ljuskicama. Ovaj sirup pta imam i također izaziva mučninu je Portalak, makar samo jednom sam ga probala, dat ću mu opet šansu.
    Mrvičak mene nešto danas prebacilo da idem kopati postove u grupi planiranje bebe gdje sam objavila svoj plus i čitam naše komentare euforije, u isto vrijeme analiziranja, pa bole malo cice, pa jel je plus ili nije, pa ne želiš prerano pišnuti i eto nas sad ovdje 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.