LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amelie 1
    17. Prosinac 2019. 10:49

Cure cestitam na svim divnim vijestima s pregleda!!! Odmah sam i ja pozitivnija kad procitam❤️

Dora4
    17. Prosinac 2019. 10:50

Barby82

Evo i moj pregled odrađen, sve u najbolje redu, bebuška veća za 5 dana, braća oduševljena sa slikom s uzv, mučnine od jutra do mraka.
    Čestitke na novim curicama i dečkiću, ako sam dobro pohvatala

Cestitam :) 

Rose1
    17. Prosinac 2019. 10:57

Barby82

Evo i moj pregled odrađen, sve u najbolje redu, bebuška veća za 5 dana, braća oduševljena sa slikom s uzv, mučnine od jutra do mraka.
    Čestitke na novim curicama i dečkiću, ako sam dobro pohvatala

Čestitam🎉🤗

💙

Polly
    17. Prosinac 2019. 11:03

Dora4

Tea i Mimoza od srca cestitam!!! Divne vijesti
    Mimoza ipak nije cura kako sam zamislila kod tebe hahah neka je samo ziv i zdrav deckic!
    Toliko me svaki vas dobar pregled razveseli i ispuni radoscu i pozitivom ♡♡
    Pollypisala sam vec za psyllium ljuskice, daj probaj, to je prirodno, ne moze ti skodit, a zbilja pomaze i to odmah, ne moras cekat par dana da krene djelovat! Sretno
    Jastuk je super stvar!! Zivio! Pogotovo onaj bas veliki sto mozes zagurat i iza ledja i izmedju nogu pa pod trbuh malo, ja isto spavam tako nekako na pola, jako se tesko namjestim, podbocim se sa svih strana i onda nakon 10min moram piskit hahaha uzas
    Cure, uspjela sam se otusirat!! Ajme preporodjena sam, ali crknuta kao da sam snijeg cistila 3h, ubi me ovo strogo mirovanje

Te ljuskice, kako se to konzumira i gdje kupiti?? 

Polly
    17. Prosinac 2019. 11:05

Bebac24

I vec 3 post pisem a nikako pitati sta zelim 😂
    Dlai je koja narucivala sta sa stranice PAtPat? Stalno mi dolazi predivna trudnicka roba a nikad nisam nis od tamo narucila..

Ja sma nedavno pitala isto, sve bih sa te stranice. Pa su cure pisale da se iste stvari daju naći na ebayu, puuno jeftinije, makar ni na pat patu nije preskupo. Ja mislim da nije jer bih tamo kupila par fora kompleta za šminku, ostalo za svakodnevno mijenjanje - bodići, majčice itd naravno ne bih preko njih 

mimoza
    17. Prosinac 2019. 11:07

Tonka u pocetku nije ni kod nas vidjela doktorica, beba nije dopustila i onda je odustala, da bi moj muz vidio pisu i doktorica opet pogledala i potvrdila. A na slj pregledu ce ti 100% vidjeti, tad je onaj detaljni pregled od sat vremena, tako meni rece danas. 
    Dora i ja sam bila sigurna da je cura, a prizeljkivali smo oboje decka. Sad ja moram davati prognoze za tvoje bebe haha. Bilo bi dobro da je i decko i cura, idealno je to za mene 🥰

yvette
    17. Prosinac 2019. 11:17

Polly ja sam za zatvor uzimala Kivilaks sirup, on je za trudnice i dojilje ok. Treba mu dva dana da djeluje. I djeluje jednokratno. Opet se javlja zatvor za par dana. Donat mi isto nista nije pomogao. Ono sto mi pomaze dugorocno je kompot od suhih sljiva, zlica zobenih mekinja u jogurt i uzimanje magnezija. Kada uvrstim te tri stvari probava je super, samo sto mi se ponekad neda.

Dora4
    17. Prosinac 2019. 11:19

Polly

Dora4

Tea i Mimoza od srca cestitam!!! Divne vijesti
    Mimoza ipak nije cura kako sam zamislila kod tebe hahah neka je samo ziv i zdrav deckic!
    Toliko me svaki vas dobar pregled razveseli i ispuni radoscu i pozitivom ♡♡
    Pollypisala sam vec za psyllium ljuskice, daj probaj, to je prirodno, ne moze ti skodit, a zbilja pomaze i to odmah, ne moras cekat par dana da krene djelovat! Sretno
    Jastuk je super stvar!! Zivio! Pogotovo onaj bas veliki sto mozes zagurat i iza ledja i izmedju nogu pa pod trbuh malo, ja isto spavam tako nekako na pola, jako se tesko namjestim, podbocim se sa svih strana i onda nakon 10min moram piskit hahaha uzas
    Cure, uspjela sam se otusirat!! Ajme preporodjena sam, ali crknuta kao da sam snijeg cistila 3h, ubi me ovo strogo mirovanje

Te ljuskice, kako se to konzumira i gdje kupiti??

Imas ih u bio trgovinama, a moguce cak i u DM-u! 
    Mozes ih stavit u vodu, sok, jogurt, nesto tekuce, promjesas i pojedes. 
    Ja stavim veliku zlicu i pol u salicu jogurta, pomijesam i brzo krenem jest jer ti se te ljuskice onako krenu pretvarat u zelatinastu masu i treba ih konzumirat ODMAH kad ih umjesas u nesto. Mene su spasile, stvarno sam imala uzasne bolove i mucenje s probavom i onda nakon svega ispadnu dva brabonjka, a od psylliuma normalna stolica! Preporod. Bilo mi je instant lakse kad sam obavila nuzdu i prestala su me i crijeva bolit..stvarno pomazu :)

Dora4
    17. Prosinac 2019. 11:21

I jos da napomenem da uzimam magnezij, ali mi on nije u probavnom smislu od nikakve pomoci..probala sam masu stvari i hrpu tih svih "otvaraca" i skupa, ali tek me psyllium spasio i kazem - djeluje odmah! 
    Pojedes to, popijes casu vode i hop osjetis kako krece akcija po crijevima i dok kazes keks moras na wc 

Dora4
    17. Prosinac 2019. 11:25

Mimoza, meni se isto cini nekako idealno da budu curica i decko jer smo toliko dugo iscekivali i radili na trudnoci i bas svasta prosli i mislim iskreno da tesko da cu opet ostat trudna nekad pa bi voljela kad sam vec imala srece ostat trudna s blizancima da dobijemo i curicu i decka..ali moj neki osjecaj i jos prije dok nisam bila T da cu rodit deckica i uvijek kad pricamo muz i ja nekako u muskom rodu (mozda jer znamo koje ime bi dali ako je decko)..hahaa tko zna kad cu ja saznat, bebice su svaki put toliko zivahne da ih ne moguce ulovit normalno, gimnasticiraju na veliko i cini mi se da ce bas bit tesko utvrditi spol..mozda cemo morat sve neutralno kupit i onda iznenadjenje na porodu hahahah 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.