LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Prosinac 2019. 08:41

Bebac24

Rose1

mrvičak

Rose1

Jao cure, jos vas muci povracanje☹meni jucer bilo mucno, za sada nesto kratko, ali me sise sve manje bole pa brinem…

Ne brini, ako se itko zbog toga brinuo, ja sam. Znači bilo j dana da me ništa nisu boljele, a evo sada umirem od bolova zadnja dva dana, pa ce opet stat i tako u krug. Očito kako skače beta

Hvala ti, joj nadam se, bas sam jako u strahu🙀

Mene vise apsolutno ne bole samo su bradavice osjetljive. A u periodu od 7-11 tt nisam kanutjeru mogla trpiti na njima kamoli grudnjak.
    Stvarno da nas i nista ne boli ,ne mora to bit lose 🙂

Ja sam taman 11.tjedan, al me iskreno više bole sada nego na samom početku. Više se sekiram pretjerano, baš sam nekako opuštenija. Jedino što me stvarno muči probava. Točnije, nemam problema sa stolicom, sada ju nakon početnog zatvroa imam svaki dan, ali malo prije nego mi dođe taj osjećaj da moram na wc, toliko me boli trbuh da imam osjećaj kao da imam trudove. Očito su mi crijeva puna plinova.

Rose1
    17. Prosinac 2019. 08:48

Mrvicak mi smo isto 10+4, iako mi na uzv receno da sam vise, vidjet cemo u petak
    Jako brinem i ne mogu sw smiti, ali bit ce sto mora biti

💙

Trancie
    17. Prosinac 2019. 08:55

Jutro cure, hvala na dobrim željama za pregled, jedva čekam popodne , nervoza na maximumu :-)
    Ivcy1306 nadam se da si već na hitnoj i da je sve uredu. 
    Meni su mučnine počele, mada me ne goni na povraćanje, više mi je koda putujem u autu , zbilja se ne sjećam da mi je tako u prvoj trudnoći bilo. Točno kažu da je svaka različita. 

🌼TiKi🌼
    17. Prosinac 2019. 08:59

Jutro, ja vas citam, ali me glava boli pa ne pisem bas. Znala sam da ce se to dogoduti dolaskom ovog toplog vremena. Jucer sam morala obaviti tu trgovinu, iako mi je rekla da mirujem i nikud ne idem, ali muz je sve nosio, ja sam doslovno donijela u stan wc papir. Inace osjecam to sirenje maternice dosta, reze me bas nisko pa nastojim vecinom lezati. Utrogestan od danas 3x1, al sam ga odlucila piti.

Ivcy odi ti dr. krv je ipak krv, ja sam se uplasila kao nikad kad sam ju vidjela i ne bih se smirila da nisam otisla ginekologici.

Sretno na pregledima tko ih ima i javite nam super vijesti i "velike" bebe ❤️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

tea1401
    17. Prosinac 2019. 09:40

Pozdrav curke, evo ja sa kombiniranog..sve je super, prstici,sake,mozak,glava, bebac je cak nesto i veci tako da sam po uzv 12+2, srce kuca, i ja sam presretna❤

Anja🌸🌸

mimoza
    17. Prosinac 2019. 09:48

Evo i nas s pregleda 😊 Izgleda da je decko 🍼iako se non stop vrtio i razne poze za nas izvodio ( pokazuje nam palac, pa se ispruzi skroz i mrda noznim prstima haha onda lezi na ledjima i stavi ruku ispod glave kao da se sunca😂) muz je prije doktorice uocio malog pisu, al ona opet kaze da cemo to uzeti s rezervom 😁 14cm i 140gr imamo i opet smo napredniji 🥰
    Danas sam radila i ja pretrage urina i sve je sterilno, zeljezo mi se popravilo, uglavnom, ovo mi je najljepsi pregled do sad. Sljedeci pregled 14.01.

17. Prosinac 2019. 09:50

tea1401

Pozdrav curke, evo ja sa kombiniranog..sve je super, prstici,sake,mozak,glava, bebac je cak nesto i veci tako da sam po uzv 12+2, srce kuca, i ja sam presretna❤

Bravooo!!! Joj, ja sma se tako nadala da će me ubaciti prije, no kako su ovi blagdani, jedini slobodni termin je taj u 1.mjesec, a već tjedan nakon toga imam opet kod svoje dr. Ne mogu dočekati. Baš sam nestrpljiva. Ali hajde, sada će se svašta događati pa će i vrijeme brže proći. 

Polly

Čestitam na novim curkama 💗💗 
    Ivcy javi jel sve okej, vjerujemo da je, ne mogu vjerovati koliko tih krvarenja ima da se na kraju ni ne zna zašto i kako, nadamo se tome i kod tebe, najbitnije da je bebica dobro 🍀
    Kod mene isto teško prospavana noć, jučer me cijeli dan baš dve zatezalo, kao da sam osjetila da beba momentalno raste. Od trbuha prema jajnicima pa prema donjem dijelu leđa, cicke bole jače nego ikad, isto kao kod tebe Mrvičak, s time da su zadnja 2 dana jako buknule 😲 Nikako se namjestiti u krevetu, plinovi me satrali, opet problemi sa stolicom, ako ke i uhvati to jedva ide... Sinoć sam priželjkivala onaj trudnički jastuk, iako ga nikad nisam probala ali sam znala da bih s njim ljepše zaspala, imate li ga vi ženske? 

mimoza

Evo i nas s pregleda 😊 Izgleda da je decko 🍼iako se non stop vrtio i razne poze za nas izvodio ( pokazuje nam palac, pa se ispruzi skroz i mrda noznim prstima haha onda lezi na ledjima i stavi ruku ispod glave kao da se sunca😂) muz je prije doktorice uocio malog pisu, al ona opet kaze da cemo to uzeti s rezervom 😁 14cm i 140gr imamo i opet smo napredniji 🥰
    Danas sam radila i ja pretrage urina i sve je sterilno, zeljezo mi se popravilo, uglavnom, ovo mi je najljepsi pregled do sad. Sljedeci pregled 14.01.

Ajme koje divne vijesti!!! 🎉 💜Ja sam sutra na urinokulturi, nadam se da će bit ok. 

17. Prosinac 2019. 09:53

Polly

Čestitam na novim curkama 💗💗
    Ivcy javi jel sve okej, vjerujemo da je, ne mogu vjerovati koliko tih krvarenja ima da se na kraju ni ne zna zašto i kako, nadamo se tome i kod tebe, najbitnije da je bebica dobro 🍀
    Kod mene isto teško prospavana noć, jučer me cijeli dan baš dve zatezalo, kao da sam osjetila da beba momentalno raste. Od trbuha prema jajnicima pa prema donjem dijelu leđa, cicke bole jače nego ikad, isto kao kod tebe Mrvičak, s time da su zadnja 2 dana jako buknule 😲 Nikako se namjestiti u krevetu, plinovi me satrali, opet problemi sa stolicom, ako ke i uhvati to jedva ide… Sinoć sam priželjkivala onaj trudnički jastuk, iako ga nikad nisam probala ali sam znala da bih s njim ljepše zaspala, imate li ga vi ženske?

Jel imaš zatvor ili ti je kao kod mene redovna stolica ali stalno prisutna bok u crijevima? Ja popijem litru jogurta lgg dnevno. Bar dijete ima kalcija haha 🤦‍♀️😂
    Ja nisam nikada koristila taj jastuk, namjeravam ga kupiti svakako. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.