LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Polly
    17. Prosinac 2019. 09:53

mimoza

Evo i nas s pregleda 😊 Izgleda da je decko 🍼iako se non stop vrtio i razne poze za nas izvodio ( pokazuje nam palac, pa se ispruzi skroz i mrda noznim prstima haha onda lezi na ledjima i stavi ruku ispod glave kao da se sunca😂) muz je prije doktorice uocio malog pisu, al ona opet kaze da cemo to uzeti s rezervom 😁 14cm i 140gr imamo i opet smo napredniji 🥰
    Danas sam radila i ja pretrage urina i sve je sterilno, zeljezo mi se popravilo, uglavnom, ovo mi je najljepsi pregled do sad. Sljedeci pregled 14.01.

Kako je lijepo pročitati ovako nešto, čestitam na pišonjiiii 🤗🥰 Pregled zvuči baš prelijepo, jedva čekam i ja da vidim bebu kako paradira unutra 😊

• anav05
    17. Prosinac 2019. 09:53

mimoza

Evo i nas s pregleda 😊 Izgleda da je decko 🍼iako se non stop vrtio i razne poze za nas izvodio ( pokazuje nam palac, pa se ispruzi skroz i mrda noznim prstima haha onda lezi na ledjima i stavi ruku ispod glave kao da se sunca😂) muz je prije doktorice uocio malog pisu, al ona opet kaze da cemo to uzeti s rezervom 😁 14cm i 140gr imamo i opet smo napredniji 🥰
    Danas sam radila i ja pretrage urina i sve je sterilno, zeljezo mi se popravilo, uglavnom, ovo mi je najljepsi pregled do sad. Sljedeci pregled 14.01.

Cestitam, i zelim svu srecu dalje.
    I da,dijelimo isti dan iduceg pregleda :-)

• anav05
    17. Prosinac 2019. 09:56

Polly

Čestitam na novim curkama 💗💗
    Ivcy javi jel sve okej, vjerujemo da je, ne mogu vjerovati koliko tih krvarenja ima da se na kraju ni ne zna zašto i kako, nadamo se tome i kod tebe, najbitnije da je bebica dobro 🍀
    Kod mene isto teško prospavana noć, jučer me cijeli dan baš dve zatezalo, kao da sam osjetila da beba momentalno raste. Od trbuha prema jajnicima pa prema donjem dijelu leđa, cicke bole jače nego ikad, isto kao kod tebe Mrvičak, s time da su zadnja 2 dana jako buknule 😲 Nikako se namjestiti u krevetu, plinovi me satrali, opet problemi sa stolicom, ako ke i uhvati to jedva ide… Sinoć sam priželjkivala onaj trudnički jastuk, iako ga nikad nisam probala ali sam znala da bih s njim ljepše zaspala, imate li ga vi ženske?

Moja prijateljica ga ima skoro od pocetka, kaze da joj je nezamislivo bez.
    Ja sam probala, sad sam 12+3...mene to iskreno samo nervira i smeta mi😁
    Probaj posuditi, ako znas koga da ima,pa probaj noc,dvije.

Polly
    17. Prosinac 2019. 09:56

mrvičak

Polly

Ivcy javi jel sve okej, vjerujemo da je, ne mogu vjerovati koliko tih krvarenja ima da se na kraju ni ne zna zašto i kako, nadamo se tome i kod tebe, najbitnije da je bebica dobro 🍀
    Kod mene isto teško prospavana noć, jučer me cijeli dan baš dve zatezalo, kao da sam osjetila da beba momentalno raste. Od trbuha prema jajnicima pa prema donjem dijelu leđa, cicke bole jače nego ikad, isto kao kod tebe Mrvičak, s time da su zadnja 2 dana jako buknule 😲 Nikako se namjestiti u krevetu, plinovi me satrali, opet problemi sa stolicom, ako ke i uhvati to jedva ide… Sinoć sam priželjkivala onaj trudnički jastuk, iako ga nikad nisam probala ali sam znala da bih s njim ljepše zaspala, imate li ga vi ženske?

Jel imaš zatvor ili ti je kao kod mene redovna stolica ali stalno prisutna bok u crijevima? Ja popijem litru jogurta lgg dnevno. Bar dijete ima kalcija haha 🤦‍♀️😂
    Ja nisam nikada koristila taj jastuk, namjeravam ga kupiti svakako.

Baš zatvor. Dao mi gin nekakav sirup, ne znam kako se zove, ugl da potakne stolicu, ali čim ga popijem idem povraćati, jako mi smeta. Popila sam sinoć čašu Donat mg i nakon toga krenuli vjetrovi, a stolicu obavim svaka 3 dana otprilike, prije sam svakodnevno normalno imala. Žive muke koliko sam napuhnuta i kako sve smeta i boli 🙄

Polly
    17. Prosinac 2019. 09:59

anav05

Polly

Moja prijateljica ga ima skoro od pocetka, kaze da joj je nezamislivo bez.
    Ja sam probala, sad sam 12+3…mene to iskreno samo nervira i smeta mi😁
    Probaj posuditi, ako znas koga da ima,pa probaj noc,dvije.

Sinoć sam našla položaj koji mi odgovara, na pola nakrenuta, ni na boku ni na leđima i točno mi treba za podršku iza leđa i da ga stavim među noge.. Mužić je rekao da će mi kupiti, bilo mu je baš žao kako se mučim i pušem i prdim do te mjere da mi je umirao od smijeha 🙈🙈

Tocka_tockica
    17. Prosinac 2019. 09:59

Ja sam imala taj jastuk i bil  ni je nezamjenjiv  u 1.trudnoci.  sad moram uzeti drugi jer sam onaj tolko izmucila da vise nije za koristiti.. i jedva  cekam da ga nabavim jer mi je uzasno bez njega spavati

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

Polly
    17. Prosinac 2019. 10:02

Tocka_tockica

Ja sam imala taj jastuk i bil ni je nezamjenjiv u 1.trudnoci. sad moram uzeti drugi jer sam onaj tolko izmucila da vise nije za koristiti.. i jedva cekam da ga nabavim jer mi je uzasno bez njega spavati

Ja mislim da će mi jako pomoći jer me počeo nervirati moj običan jastuk koji inače obožaaavam

mimoza
    17. Prosinac 2019. 10:04

Hvala vam cure 🥰 stvarno je cudo kako brzo rastu i ne mogu zamisliti sta ce biti na sljedecem pregledu 😁 
    Ja takodje, sinoc nisam oka sklopila i jutros prije pregleda se prvo ispovracala i onda sminka, frizura i u grad 😂 Kako smo mi zene samo jake

Rose1
    17. Prosinac 2019. 10:14

Bravooo cure, cestitam na uspjesnim pregledima, predivnoooo❤❤❤

💙

Trancie
    17. Prosinac 2019. 10:15

mrvičak

Polly

Jel imaš zatvor ili ti je kao kod mene redovna stolica ali stalno prisutna bok u crijevima? Ja popijem litru jogurta lgg dnevno. Bar dijete ima kalcija haha 🤦‍♀️😂
    Ja nisam nikada koristila taj jastuk, namjeravam ga kupiti svakako.

Ajme jastuk je zakon za spavanje na boku. Preporučam svakako :-) ja si već sad kušin stavim između nogu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.